Pilvuzu vadina mane, arba burbuliuku.
QUOTE(Nautikaa @ 2011 02 07, 11:30)
Mane vadina Garfildu ir sako kad man labai tinka jo kultinėfrazė "mylėk, šerk, miekada nepalik"
Kaip tik vakar žiūrėjom su MB tą filmą Tas garfildas toks mielas, tai nesupykčiau, jeigu ir mane taip pavadintų
pilvinis vadindavo, bet labai retai
Oi mane vikšreliu vadina
O as gavau nauja pravarde is Mb. Skrudzas Makdakas. Nes nestumo metu man labai gaila su kuo nors dalintis maistu, ypac jei tas maistas labai skanus.
QUOTE(Anoniminė @ 2011 02 24, 15:17)
O as gavau nauja pravarde is Mb. Skrudzas Makdakas. Nes nestumo metu man labai gaila su kuo nors dalintis maistu, ypac jei tas maistas labai skanus.
Man irgi tokia pravarde tiktu, nes labai nenoriu maistu dalintis. Vakar vyras is keptuves kelias keptas bulves nugvelbe, tai siaubingai isizeidziau
Siaip vyras pravardziu man nesugalvojo, bet pati save vadinu meska (nes labai jau nerangi) arba pingvinu (nes vaikstau kaip pingvinas)
sveikutes kai laukiausi antro,tai vadino burbulu,sakydavo vyras,burbule eik koses valgyt
storulikė
Mane vyras vadina pilvuziuke ir man labai graziai skamba o drauge vyras vadindavo transformeriu zliumbatronu bo jautri budavo
Pufikas
Man gana keistas šiame forume (ir ne visai priimtinas) yra žodis "nėštukė" (skamba panašiai kaip "nykštukė", o šis iš viso dvelkia kažkokia pedofilija...). Viskas gerai, mielai skaitau ir toleruoju jo vartosenas, tik nenoriu ir negaliu jo tarti pati... Bet tai tik mano problema, apskritai vengiu deminutyvų pertekliaus.