Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukių pravardės

mane MB vadina mamuku, puziku ir kalyboku lotuliukas.gif ,aisku,nepiktai. o kai ena is paskos,tai ir antim,nes linguoju i sonus blush2.gif
Atsakyti
Mane uuu:) Nes mano varda kazkaip visi sunkiai isimindavo... ir nei Ineta, nei inetukas neprisimindavo... Taip kazkada kazkas ,,prilipino'' uuu ;D
Atsakyti
MAne vadina arbuzu biggrin.gif
Atsakyti
Mane kažkada vadino nėštukas-krapštukas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
mane biski uzknisdavo draugai vadindami mamyte, kai dar pilvo nesimate biggrin.gif keistas jausmas, to leliuko dar nejauti, jautiesi sumisus, o cia visi aplink, mamyte, mamyte doh.gif
Atsakyti
MB mane vadindavo pingvinu smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif biggrin.gif arba pilveliu
Atsakyti
Mane vadina Garfildu 4u.gif ir sako kad man labai tinka jo kultinėfrazė "mylėk, šerk, miekada nepalik" lotuliukas.gif nestuke.gif
Atsakyti
pingvine biggrin.gif
Atsakyti
mamonas lotuliukas.gif nestuke.gif
Atsakyti
nestuke.gif nusipirkus buvau naktinukus su užrašu Hippo ir nupieštu begemotu, tai MB vadindavo hipopotamiu smile.gif
Atsakyti
Mane voriuku lotuliukas.gif arba arbuzu biggrin.gif
Atsakyti
Idomiu cia pravardziu paskaiciau biggrin.gif Mano MB mane vadina dabar bilduku, nes sake jau taip bildedana ir puskuodama keliuos is lovos biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Bet jau teko ir is kitu girdeti sia pravarde, vat prilipo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grazke82: 17 vasario 2011 - 17:01