As save ir vyras juokais vadina inkubatoriumi O as dar pridedu juokais, gerai kad kaip is to filmo ,,nusivylusios namu seimininkes" - orkaite nevadina
mb vadina "dideliu pilvu"
o darbe mamyte visi vadindavo
o darbe mamyte visi vadindavo
prisiminiau mane dabar dar avineliu vadina nes paskutinem dienelem ipratau po namus vaiksciot su rozinem pizaminem kelnem su daug avineliu
Mane mama tai burbulu vadina, o vyras, tai puziku arba kingongu
mano vadino čiupa-čiupsu: pati esu kūda, kojos ilgos, ir tik pilvukas kaip čiulpinuko
QUOTE(prekestolen @ 2007 10 28, 14:24)
Vadindavo dručke, o kai paklausdavau ar stora labai esu? sakydavo- kaip transformatoriaus būda...
Nežinojau kaip ta būda atrodo, tai nepykau. Kai pamačiau..jau vėlu buvo bepykt...
Nežinojau kaip ta būda atrodo, tai nepykau. Kai pamačiau..jau vėlu buvo bepykt...
Nu kaip sujuokino, balsu kvatojausi
Mane vyras irgi jau daugiskaita vadina, kartais mergaitėm, nes yra įsitikinęs, kad turėsim dukrytę Dar kartais miegmaišiu
Mane ir jau meška pradėjo vadinti, nes kai einu į lauka prisirengiu, ir pūškuoju kaip tikra meška
mus vadina tukuciais nes MB atrodo,jog lellyte tuksenasi per pilveli
QUOTE(KristeP. @ 2011 01 08, 03:51)
Mane ir jau meška pradėjo vadinti, nes kai einu į lauka prisirengiu, ir pūškuoju kaip tikra meška
Man tik pradejo pilvukas listi, bet vyras jau vadina meskute ir storuliuke (prie mano 52 kg (! )
O kadangi mano vyr pats ne stirninas tai sakau, kad mums pasitvirtina taisykle - pradedu panaseti i vyra savo Mesku seimyna busim
Papildyta:
QUOTE(Renata_Bo @ 2010 07 10, 14:28)
o tevas kai buves karininkas po gimdymo kol pati maitinau vadindavo rusiskai "paxodna palivaja kuxnia" nu kazkaip taip.
as girdejus esu termina "laseline"
QUOTE(debesyla @ 2011 01 08, 02:00)
Dar kartais miegmaišiu
Šita perskaitė maniškis,tai dabar jau ir aš miegmaišis Ir vis priduria- Gerai čia vyras sugalvojo