o mane vyras pradejo vadinti tiesiog mama kol nebuvau vadino miaukis, o db vadina mama(mamyte)
QUOTE(maukis2 @ 2010 02 10, 20:07)
o mane vyras pradejo vadinti tiesiog mama kol nebuvau vadino miaukis, o db vadina mama(mamyte)
dar keli menesiukai ir busim mamom is tikruju. ir tai nebebus pravarde
Mane kartais pavadina Tarbozauru.....
Siaip prasidejo nuo to, kad esu su "terba", o man papriestaravus, kad Terbazauro nera, tai mano vyras atrado "Tarbozaura"....
Tarbozauro aprasymas del idomumo:
"Tarbozauras (Tarbosaurus bataar) tiranozaurui (Tyrannosaurus rex) artimas driežadubenis dinozauras. Gyveno Azijoje, vėlyvosios kreidos laikotarpiu. Ilgis 14 m.
Kaip ir visi Tyrannosauridae šeimos dinozaurai, tarbozauras turėjo mažas, silpnas priekines galūnes su dviem naguotais pirštais. Užpakalinės kojos stambios, su 4 pirštais, iš kurių 3 nukreipti į priekį, likęs mažesnis atlenktas atgal. Tikriausiai nuvydavo kitus plėšrūnus nuo grobio, taip pat medžiojo pats."
Labiausiai mano vyras juokesi is: "Tikriausiai nuvydavo kitus plėšrūnus nuo grobio...", kadangi as visada "zvejoju" jo leksteje.....
Siaip prasidejo nuo to, kad esu su "terba", o man papriestaravus, kad Terbazauro nera, tai mano vyras atrado "Tarbozaura"....
Tarbozauro aprasymas del idomumo:
"Tarbozauras (Tarbosaurus bataar) tiranozaurui (Tyrannosaurus rex) artimas driežadubenis dinozauras. Gyveno Azijoje, vėlyvosios kreidos laikotarpiu. Ilgis 14 m.
Kaip ir visi Tyrannosauridae šeimos dinozaurai, tarbozauras turėjo mažas, silpnas priekines galūnes su dviem naguotais pirštais. Užpakalinės kojos stambios, su 4 pirštais, iš kurių 3 nukreipti į priekį, likęs mažesnis atlenktas atgal. Tikriausiai nuvydavo kitus plėšrūnus nuo grobio, taip pat medžiojo pats."
Labiausiai mano vyras juokesi is: "Tikriausiai nuvydavo kitus plėšrūnus nuo grobio...", kadangi as visada "zvejoju" jo leksteje.....
buvau vadinama ivairiai kolei apsistojo ties burbulo arba burbuliuko pravarde
As buvau gavusi pingvino pravarde
As tai ARBUZAS
Buvau vadinama savo brangiausiojo kukuliuku arba rutuliuku, nuo to, kad Rūta esu ir žinoma dėl pilvuko
mane mano brangiausiais meskute vadina
Mane antim vadino,nes keistai eidama krypuodavau
mb mane pavadino banginuku , kai taip taip piktai paziurejau, pasitaise, "tu mano orka"
QUOTE(Genute22 @ 2010 04 29, 16:58)
As buvau gavusi pingvino pravarde
As irgi gavau pingvinuko pravarde, kai pradejo nugara skaudeti ir negaliu normaliai vaiksciuoti. Vaikstau kaip pingvinas Beje, dar iki nestumo pamegau Kinder Pingui. Tai dabar dar juokingiau atrodo, kai vyras parnesa megstama Kinder Pingui ir as kaip tikras pingvinas lekiu prie jo ir buciuoju