Kadangi nesenai tik pradėjo matytis mano pilvukas ir tai dar nėra labai didelis,bet mano vyras jau kartas nuo karto mane pavadina meškute
Iš pradžių Mv sugalvojo mane vadinti pumpukšle, bet db persimetė ant Pukuotuko (mikės)
Mane vyras visada kai ne buvau ir dabar kai PUPU vadina
MB juokiasi, kad arbuza prarijau ir su juo nepasidalinau.
Meshkute dazniausiai vadina (o juk sirdy as vis dar stirnele )
Meshkute dazniausiai vadina (o juk sirdy as vis dar stirnele )
mane tai busimu kolduneliu vadina bet man tai ziauriai nepatinka, nors ir nepiktybiskai jis taip
Nu ir prisijuokiau kol perskaičiau, išradingi jūsų vyrukai
Mane MB pradėjo vovere vadint, net nežinau dėl ko, bet manau dėl to kad nors ir , bet gyvenimo tempas nesulėtėjo
Įdomu kaip vadins kai jau pilvuziko nepanešiu, panaši ko gero į voverę būsiu
Mane MB pradėjo vovere vadint, net nežinau dėl ko, bet manau dėl to kad nors ir , bet gyvenimo tempas nesulėtėjo
Įdomu kaip vadins kai jau pilvuziko nepanešiu, panaši ko gero į voverę būsiu
As kai laukiausi, ir buvo jau paskutinieji menesiai, mane vyras ir brolis karlsonu vadino. Juokesi abu, kad isleidzia vyras mena paskraidyt karts nuo karto As nepykau, mane tai irgi labai juokino. svarbiausia myletu
mane vadina kenguriuke
aš tau buvau burrrbulas(čia reik atitinkama intonacija tart ) su pirmąja, o dabar- "mano nėščiasis kiškis"
mane tai balioneliu vadina
Mano pilvelis dar nedidukas, tai kol kas ponule vadina
man drauge sake, kad is toli grynas begemotas idomu kaip antras nestumas pasirodys, tai kaip vadins o vyras, tai turbut bijojo kazkaip vadint, kad tik neisizeisciau tai jam buvau mazute