Aš tai esu dabar KULVERSTUKAS Sako vyras, kad labai nerangiai atrodau kai lipus iš lovos ir aplamai judu Tai praminė storule arba kulverstuku
mano vieningai burbulas Dzo tik MB visalaika mane vadina "u jetus tu mana" cia tikriausiai is laimes
Visi aplinkiniai ir kaimynai ir draugai mamulyte
kaimyne net ateina man darbu padaryti..sako as tau padesiu tai bulves nuskuta, valgyti padaro.indus isplauna..nes man db taip bloga kad pasikelt negaliu..
O vyras zirziuku , nes nebegaliu jokio dalyko liudno ziureti iskart apsiblaiunu..Nepernesu barniu konfliktu net ziureti negaliu..bliaunu ir bliaunu
kaimyne net ateina man darbu padaryti..sako as tau padesiu tai bulves nuskuta, valgyti padaro.indus isplauna..nes man db taip bloga kad pasikelt negaliu..
O vyras zirziuku , nes nebegaliu jokio dalyko liudno ziureti iskart apsiblaiunu..Nepernesu barniu konfliktu net ziureti negaliu..bliaunu ir bliaunu
Hmm kaip mane vadina, kažkaip vis man neužsifiksuoja. Lygts pumpūkšle
mane MB vadina "pilvuze"
nuo pat pradžių draugų porelė viena vadina plūduru, nieštoliu, storuliu
o mb repertuare-bambūzas, pelėdos snapas (dėl bambos )
o mb repertuare-bambūzas, pelėdos snapas (dėl bambos )
mano vyras mane labai graziai pramine "mano mazas inkubatorius"
O mane vyras vadina "nykštuke" Išgirdo, kad su draugėm vadinam nėščias nėštukėmis, tai jam pasigirdo nykštukės, nuo to ir prilipo. Dabar aš nykštukas ir man patinka Juk jie tokie patys pilvoti
QUOTE(krisle159 @ 2009 07 28, 11:29)
mano vyras mane labai graziai pramine "mano mazas inkubatorius"
galvoju cia tik maniskis taip sumasto
dar vadina mamuku, storuliuku (Nors dar tik pradzia storejimo idomu kaip 9menesi vadins )
pumpuska
Aš kažkaip dažniausiai begemotukas dabar esu Vyras sakė, kad pamažu pereidinėju prie banginiuko stadijos