oi kokiu tik man neprigalvojo pravardziu darbe vadino pingvinuku, arbuziuku ir burbuliuku, o MB svelniai vadina ponciku
draugai burbulu vadina, o maniskis tai "storule mano" arba "meska" , nepykstu, kaip pavadinsi taip nepagadinsi, juk tos pravardes tik 9-10men skirtos
Aš buvau Pingvinas, o nėštumą vadinau pingvinizmo epocha , buvau nusipirkusi tokias neštukėm skirtas kelnes, tokias klasikines juodas, su labaaaai aukštu liemeniu, todėl vilkėdama jas atrodžiau tikrai kaip pingvinas
As tai bambioska savo MB esu
mane tai vadina: rutuliuku, arbuziuku, panda, vombatu, puuupa.
mane tai darbe pingvinu vadino o namie tai storulka arba begemociukas
O mane MB pradėjo vadinti - sūneliu Iš serijos: sūneli, ką tau nupirkti? sūneli važiuojam į parkelį.
QUOTE(Okei @ 2008 06 10, 16:18)
O mane MB pradėjo vadinti - sūneliu Iš serijos: sūneli, ką tau nupirkti? sūneli važiuojam į parkelį.
mane dar nė nenutuokiant apie nėštumą kurį laiką sūnučiu vadindavo ir baisingai juokdavosi taip sakydamas. Beje, ir toliau taip užvadina retkarčiais ai, vakar lialiusu pavadino o dar tik pati pati pradžia. Įtariu,kad dar daug ko išgirsiu
O mane puse aplionkiniu vadina balioneliu.... pradejo MB, dabar visi taip is jo pereme kad net vardo nesako, belione;li nori, kur balionelis.... balioneli tu sian helio pripilta (tipo jautiesi gerai?) bar paprasto oro....
Mane siandien VARLYTE pavadino
Mane vyras meiliai vadina burbuliuku, o kai jau ir pilvukas didelis pasidare tai ir arbuziuku pavadina