Aš iš ankstesnio "meškafono" neseniai transformavausi į "begemočiuką" Tai vos su šlapia mazgote neužvažiavau mylimajam per marmuzę už tokį "humorą"...
Žvilgsnio ir atgalinės piktos replikos jam pakako susiprast, kad man toks "meilus" pavadinimas nelimpa
Sujautrėjau. blyn, bo jei atvirai, tai aš jau ir pati sau į begemotą darausi panaši
QUOTE(dovile01 @ 2008 05 11, 10:38)
Aš iš ankstesnio "meškafono" neseniai transformavausi į "begemočiuką" Tai vos su šlapia mazgote neužvažiavau mylimajam per marmuzę už tokį "humorą"...
Žvilgsnio ir atgalinės piktos replikos jam pakako susiprast, kad man toks "meilus" pavadinimas nelimpa
Sujautrėjau. blyn, bo jei atvirai, tai aš jau ir pati sau į begemotą darausi panaši
mane vadino begemotuku, bet as nepykau, nes jis taip meiliai tuo begemotuku vadino kad ir paciai patiko
kai suzinojau kad pastojau...
Vyrui sakau: Tapsiu panasi i begemota...
O jis: Niu ir? Taigi begemotas labai grazus gyvunas? Tai ar ne grazus?
Tai dabar neseniai viena nakti sapnavau, kad su begemotais vaikstau po pieva lakstom...
ale kokia laiminga buvau
Vyrui sakau: Tapsiu panasi i begemota...
O jis: Niu ir? Taigi begemotas labai grazus gyvunas? Tai ar ne grazus?
Tai dabar neseniai viena nakti sapnavau, kad su begemotais vaikstau po pieva lakstom...
ale kokia laiminga buvau
mane buvo pradejes vadint boruzele, bet labai greit ir nustojo, nes as pradejau depresuot, kad pas boruzeles galva maza, kojos trumpos, nei liemens, nei uzpakalio....
dar vadino arbuziuku, bet uzteko mano zvilgsnio....
dar vadino arbuziuku, bet uzteko mano zvilgsnio....
geru cia pravardikiu gali prisiskaityti
mano brangusis irgi man visokiu prigalvoja tai burbuliuku, tai pingvinuku pavadina, dar balioneliu arba arbuziuku , o karta tai geriausiai pavare kamaziuku pavadino , del to kad labai lekiu, vis skubu, nors gabaritai jau nemazi
bet as tai nepykstu, zinau, kad jis nepiktuoju taip
mano brangusis irgi man visokiu prigalvoja tai burbuliuku, tai pingvinuku pavadina, dar balioneliu arba arbuziuku , o karta tai geriausiai pavare kamaziuku pavadino , del to kad labai lekiu, vis skubu, nors gabaritai jau nemazi
bet as tai nepykstu, zinau, kad jis nepiktuoju taip
Na,fantazijos trukumu jusu artimieji negali skustis.Manieji mane vadina pupsiku,nezinau kodel.as pati sau atrodau graziausia pasaulyje:) ir dar prie mano eisenos prikibo ir laivu pavadina karts nuo karto,nors man atrodo,kad eisena nepasikeite.
as kai laukiausi mane brolis vadindavo Gauble,tipo gaublys tik moteriskai
Mano vyrelis mane vadina koldunu arba burbulu
Aš kolkas turiu dvi pravardes - mamukė ir pilvuzė
Šnd maniškis mane bombonešiu pavadino