Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukių pravardės

Aš iš ankstesnio "meškafono" neseniai transformavausi į "begemočiuką" blink.gif Tai vos su šlapia mazgote neužvažiavau mylimajam per marmuzę už tokį "humorą"... box.gif
Žvilgsnio ir atgalinės piktos replikos jam pakako susiprast, kad man toks "meilus" pavadinimas nelimpa schmoll.gif
Sujautrėjau. blyn, bo jei atvirai, tai aš jau ir pati sau į begemotą darausi panaši lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovile01: 11 gegužės 2008 - 09:39
QUOTE(dovile01 @ 2008 05 11, 10:38)
Aš iš ankstesnio "meškafono" neseniai transformavausi į "begemočiuką"  blink.gif Tai vos su šlapia mazgote neužvažiavau mylimajam per marmuzę už tokį "humorą"...  box.gif
Žvilgsnio ir atgalinės piktos replikos jam pakako susiprast, kad man toks "meilus" pavadinimas nelimpa  schmoll.gif
Sujautrėjau. blyn, bo jei atvirai, tai aš jau ir pati sau į begemotą darausi panaši  lotuliukas.gif  blush2.gif

mane vadino begemotuku, bet as nepykau, nes jis taip meiliai tuo begemotuku vadino kad ir paciai patiko lotuliukas.gif
Atsakyti
Is pradziu buvau pilvuziukas, i pabaiga brangusis pradejo vadint "labai nescia" ax.gif
Atsakyti
kai suzinojau kad pastojau...
Vyrui sakau: Tapsiu panasi i begemota... smile.gif
O jis: Niu ir? Taigi begemotas labai grazus gyvunas? Tai ar ne grazus? smile.gif

Tai dabar neseniai viena nakti sapnavau, kad su begemotais vaikstau 4u.gif po pieva lakstom... thumbup.gif
ale kokia laiminga buvau nestuke.gif
Atsakyti
mane buvo pradejes vadint boruzele, bet labai greit ir nustojo, nes as pradejau depresuot, kad pas boruzeles galva maza, kojos trumpos, nei liemens, nei uzpakalio.... biggrin.gif
dar vadino arbuziuku, bet uzteko mano zvilgsnio.... biggrin.gif
Atsakyti
thumbup.gif drinks_cheers.gif
...o juk vargshai tie musu vyrai... Siuo laikotarpiu mums bus sunkoka itikti. Ypac - su "zaviomis" pravardemis doh.gif
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif geru cia pravardikiu gali prisiskaityti
mano brangusis irgi man visokiu prigalvoja tai burbuliuku, tai pingvinuku pavadina, dar balioneliu arba arbuziuku biggrin.gif biggrin.gif , o karta tai geriausiai pavare kamaziuku pavadino doh.gif , del to kad labai lekiu, vis skubu, nors gabaritai jau nemazi blush2.gif blush2.gif
bet as tai nepykstu, zinau, kad jis nepiktuoju taip biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na,fantazijos trukumu jusu artimieji negali skustis.Manieji mane vadina pupsiku,nezinau kodel.as pati sau atrodau graziausia pasaulyje:)smile.gifsmile.gif ir dar prie mano eisenos prikibo ir laivu pavadina karts nuo karto,nors man atrodo,kad eisena nepasikeite.
Atsakyti
as kai laukiausi mane brolis vadindavo Gauble,tipo gaublys tik moteriskai lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano vyrelis mane vadina koldunu arba burbulu lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš kolkas turiu dvi pravardes - mamukė ir pilvuzė nestuke.gif
Atsakyti
Šnd maniškis mane bombonešiu pavadino lotuliukas.gif
Atsakyti