Sveikos labas eltique
Kazkaip mirusi si tema,beveik niekas nebendrauja,i metus karta parasom ir viskas
na papasakok kokie vejai i hertfordshire atpute ir dar ka nors apie save
oba pagaliau sulaukiau ziniu
atvykom pries 7 menesius is LT aisku kaip ir visi laimes ieskoti,nesigailim,kolkas puikiai sekasi auginu metuku dukra,man 23eji tik vat labai truksta moteriskos kompanijos
o is kokio miesto jus?
atvykom pries 7 menesius is LT aisku kaip ir visi laimes ieskoti,nesigailim,kolkas puikiai sekasi auginu metuku dukra,man 23eji tik vat labai truksta moteriskos kompanijos
o is kokio miesto jus?
Na as matyt viena as dar gyva is cia esanciu mamu ir ne tik
Na mes tai gyvenam Hoddesdone,jau keleri metai kaip UK apsistoje,auginu 4metuku dukra.O tai cia vaziavot pas draugus,gimines ar savo jegom pradejot nauja gyvenimo etapa? Is kokio Lt miesto busit(aisku jei ne paslaptis) As pati esu is Raseiniu,nors paskutiniai metus pries isvykstant gyvenau Kaune
Na mes tai gyvenam Hoddesdone,jau keleri metai kaip UK apsistoje,auginu 4metuku dukra.O tai cia vaziavot pas draugus,gimines ar savo jegom pradejot nauja gyvenimo etapa? Is kokio Lt miesto busit(aisku jei ne paslaptis) As pati esu is Raseiniu,nors paskutiniai metus pries isvykstant gyvenau Kaune
as paskutinius 6 metus gyvenau palangoje pries atvykstant i uk mes (as,vyras ir dukra) atvykom pas draugus,na jie mums padejo issinuomoti kambari,susirasti darba,popierius susitvarkyt,na viskuo kuom galejo pradziai isitvirtinti,bet vaziavom galima sakyt nieko nezinodami nei kas nei kaip,tiesiog surizikavom,na ir nesigailim,geriau nei lietuvoje,negalim skustis
neplanuojate kada gristi i LT gyventi? mes tai sakom kad nebent tolimoje ateityje
neplanuojate kada gristi i LT gyventi? mes tai sakom kad nebent tolimoje ateityje
Tai saunu,kai yra kas pradzioj padeda,ir smagu kai salia draugai
na o apie Lietuva visa laik pagalvojai,pagrindines atostogos visad ten buna,nes visa seima pasilikusi,tai ir dukrai mociutes ir siap gamta,zodziu nostalgija visad savo saliai yra.Bet del gryzimo,tai kol kas nee ne neplanuojam ,.O tuo labiau,kad jau nuo rugsejo mano mazoji prades i mokykla,tai gryzimo planai atidedami tikriausiai daugeliui metu
Tai ka veikinejat per dienas,ar didelis jus miestelis?
na o apie Lietuva visa laik pagalvojai,pagrindines atostogos visad ten buna,nes visa seima pasilikusi,tai ir dukrai mociutes ir siap gamta,zodziu nostalgija visad savo saliai yra.Bet del gryzimo,tai kol kas nee ne neplanuojam ,.O tuo labiau,kad jau nuo rugsejo mano mazoji prades i mokykla,tai gryzimo planai atidedami tikriausiai daugeliui metu
Tai ka veikinejat per dienas,ar didelis jus miestelis?
mano vyras darbuojasi,o as su vaiku tai prisigalvojam visokiu nesamoniu ka veikti,nes kitaip tai depresija...draugu mazai,na pazistamu yra bet nevisais cia galima pasitiketi kai atvaziavom tai isvis galvojau na ir ka cia dabar reiks veikti?..bet pamazu pripratau
miestas nemazas sakyciau pas mus,tik va kazko jis man nelabai patinka,nezinau kazkaip niuru,kazko lyg truksta..o pas jus kaip?
miestas nemazas sakyciau pas mus,tik va kazko jis man nelabai patinka,nezinau kazkaip niuru,kazko lyg truksta..o pas jus kaip?
QUOTE(eltique @ 2011 03 11, 21:00)
sweikutes!!
as gyvenu Stevenage,Hertfordshire,jungiuos prie jusu noriu bendrauti,tik kad butu su kuo
keliam temuke i virsu,kur dingusios visos??
as gyvenu Stevenage,Hertfordshire,jungiuos prie jusu noriu bendrauti,tik kad butu su kuo
keliam temuke i virsu,kur dingusios visos??
Labukas!! Na va - pagaliau radau kazka is Stevenage;) As irgi cia gyvenu, tik labai jau mazas sitas musu miestas... Bet kita vertus gyventi cia ramu ir saugu - bent jau man taip atrodo.. Nepalyginsi su Kauno rajonais tamsiu paros metu (pries atvykstant Kaune gyvenau). O ieskant pramogu - Londonas visai netoli Lauksiu atsiliepimu is kaimyniu Gal visai salia gyvenam?
QUOTE(kristinele86 @ 2011 04 24, 20:31)
Labukas!! Na va - pagaliau radau kazka is Stevenage;) As irgi cia gyvenu, tik labai jau mazas sitas musu miestas... Bet kita vertus gyventi cia ramu ir saugu - bent jau man taip atrodo.. Nepalyginsi su Kauno rajonais tamsiu paros metu (pries atvykstant Kaune gyvenau). O ieskant pramogu - Londonas visai netoli Lauksiu atsiliepimu is kaimyniu Gal visai salia gyvenam?
sveika sveikute!!! kaip fainai kad esi is Stevenage,o jau maniau kad niekas nebeatsilieps as gyvenu pin green rajone o kur jus?ar senai jau cia esat? mums dar tik 8 menuo eina
QUOTE(eltique @ 2011 04 24, 23:53)
sveika sveikute!!! kaip fainai kad esi is Stevenage,o jau maniau kad niekas nebeatsilieps as gyvenu pin green rajone o kur jus?ar senai jau cia esat? mums dar tik 8 menuo eina
Na as ne per toliausiai nuo pin green'o as pati esu cia 3 menesius, o vyras puse metu. Butu smagu pabendrauti. Parasykit savo skype ar facebook i A.Z.
jau issiunciau facebooko duomenis i AZ lauksiu
Sveikutes
su sventemis
as is hatfield miestelio,butu smagu pabendrauti
su sventemis
as is hatfield miestelio,butu smagu pabendrauti
QUOTE(**Amore Dea** @ 2011 04 25, 16:06)
mes is Stevenage, netoli seniai jau uk esate?