QUOTE(Kuzia @ 2010 07 24, 07:18)
O sunus kelintokas tavo? O maziuke gal nuo rudens prades?
Vakar stebejau kaip musiskiai sestokai atsisveikino su mokytoju . Apipyle galva, baltus marskinius raudonu rasalu. Apsimete pyragais. Viena mama mokytojas ismurkde pyrage . Matesi, kad jiems visiems buvo smagu .
Kad as jau nebelabai atsimenu kaip ten maniske pratinos . Jau gerokai virs metu ejo i mokykla. Tik prie namu darbu ruosimo vis dar nenustojam pratintis . Baige 2kl dabar.
O ilgai bus taviske pas mociute? As tai gal visai noreciau kokia diena pabut be vaiku . Na, gal pora. Bet nelabai svieciasi .
Vakar stebejau kaip musiskiai sestokai atsisveikino su mokytoju . Apipyle galva, baltus marskinius raudonu rasalu. Apsimete pyragais. Viena mama mokytojas ismurkde pyrage . Matesi, kad jiems visiems buvo smagu .
Kad as jau nebelabai atsimenu kaip ten maniske pratinos . Jau gerokai virs metu ejo i mokykla. Tik prie namu darbu ruosimo vis dar nenustojam pratintis . Baige 2kl dabar.
O ilgai bus taviske pas mociute? As tai gal visai noreciau kokia diena pabut be vaiku . Na, gal pora. Bet nelabai svieciasi .
Jau i 11 klase perejo,puse egzaminu islaike,kitamet laukia tik pagrindiniu dalyku egzai.Taip pat Karolis ir mes norime kad pabaigtu 12 ir 13 klases,o tada stotu i univera,bet pagyvensim pamatysim kaip cia bus,jai galvele neapsisuks
maziuke jau siemet nursery pabaige,vedziojau tik puse dienos,anglu klb prasimuse gerai nuo sausio men,bet tokia pat liko nedrasi ,nuo rugsejo jau pilnas dienas eis ,ir mane i koledza prieme,pradesiu nuo ,,pirmos klases,,anglu kalba mokytis ,o taip tai sedeti namuose pilnas dienas nuprotejimas man
gerai svente sestokai,idomu o paskui lengvai tas rasalas nusiplove
pas didesne dukra Jessica irgi buvo atsisveikinimas sestu klasiu,toks kaip vaidinimas,misios dar buvo,iteike tokias kaip knygutes ape visus draugus,veliau tevams bbq ir diskoteka vaikams ,kita diena dar party pasidare klaseje,ir gryzo su pasirasytas draugu marskinukais
dar nezinom kiek laiko pasiliks,pirma kart viena bus,jai labai nores namo,atvaziuos,pastoviai mb draugas vazineja i cia...
o kaip tau ar patinka cia uk,pamenu kaip ruoseisi atvykti,as seniau lankiausi daugiavaikiu temoje,mano tik nikas pasikeite