MB gyvena East Barnete . Patinka man ten . Tikiuosi ir aš su vaikais kažkur toj pusėj apsistot
Sveikutes mamytes , as su seima gyvename Hatfield,butu labai malonu susipazinti
QUOTE(Kuzia @ 2008 06 29, 17:46)
MB gyvena East Barnete . Patinka man ten . Tikiuosi ir aš su vaikais kažkur toj pusėj apsistot
Visai salia musu O kur jus dabar gyvenat? Nesupratau
Papildyta:
QUOTE(mamyte/b @ 2008 06 30, 18:02)
Sveikutes mamytes , as su seima gyvename Hatfield,butu labai malonu susipazinti
Labukas Su masina mums 15 min iki Hatfieldo,daznai i Galerija vaziuojam(tiksliau as) O tu saunuole,net trys vaikiukai
QUOTE(xxlince @ 2008 07 02, 16:13)
O kur jus dabar gyvenat? Nesupratau
Aš kol kas dar LT . Bet jau mintyse kraunuos daiktus ...
Papildyta:
QUOTE(xxlince @ 2008 07 02, 16:13)
O tu saunuole,net trys vaikiukai
Aš irgi visai šaunuolė , pas mane irgi 3 . O mažieji visai panašaus amžiaus į taviškius. 2003.01 mergytė ir 2006.03 berniukas .
Tavo mergaičiukė mokinukė jau? Kaip sekasi ? Ar toli mokykla jums? Ar tu pati ją nuvedi/parvedi? O mažasis dienom kuom užimtas ?
Man tiek daug klausimų , taip bijau to ateinančio etapo
Ziuriu vis daugeja mamyciu Hertforshire Sveikos visos atvykusios!
QUOTE(xxlince @ 2008 07 02, 17:13)
Visai salia musu O kur jus dabar gyvenat? Nesupratau
Papildyta:
Labukas Su masina mums 15 min iki Hatfieldo,daznai i Galerija vaziuojam(tiksliau as) O tu saunuole,net trys vaikiukai
Papildyta:
Sveikute,o as galvojau kad mazai cia leituviu gyvena.Malonu butu susipazinti Nuo Galerejos netoli gyvenam.
Papildyta:
QUOTE(ausriukas1978 @ 2008 07 02, 18:10)
Ziuriu vis daugeja mamyciu Hertforshire Sveikos visos atvykusios!
Sveikute .
QUOTE(Kuzia @ 2008 07 02, 15:48)
Aš kol kas dar LT . Bet jau mintyse kraunuos daiktus ...
Papildyta:
Aš irgi visai šaunuolė , pas mane irgi 3 . O mažieji visai panašaus amžiaus į taviškius. 2003.01 mergytė ir 2006.03 berniukas .
Tavo mergaičiukė mokinukė jau? Kaip sekasi ? Ar toli mokykla jums? Ar tu pati ją nuvedi/parvedi? O mažasis dienom kuom užimtas ?
Papildyta:
Jo,mano mergaiciuke jau mokinuke,tuoj baigs pradine,o nuo rugsejo zygiuos jau i pirma klase.Leidziam i kataliska mokykla,esam labai patenkinti,o ir ji pati su didziausiu noru eina.Pati ja vedu ir parvedu,esu full-time mamka.Mokykla mums ne is arciausiu,pestute kazkur pusvalandis,bet ko nepadarysi.Maziulis(man dar jis vis toks yra ) dar niekur neina,bet greit i darzeli eis,tikriausiai nuo kitu metu.Siaip vaikstom i tevu ir vaiku grupes,tam tikrom savaites dienom vyksta,apie pora valandu.Mamkos kavinasi,vaikai duksta.Smagu...
Nebijok,viskas bus gerai.Vaikai greitai adaptuojas,ypac cia,nes mokyklose puiki atmosfera.Pamatysi-patiks. Greiciau kraustykites!!! Lauksim.Jei kokiu klausimu-rasyk.
Sveikutes M amytes,kaip sekasi sendien ,kaip leliukai ar labai isdyke .Geros dienos
sveikos!!
as gyvenu Enfielde, na tai ne visai salia jusu , bet bent kazkur i ta puse
o Hatfielde gyvena mano drauge lenke, kuria jau buvau aplankyt, ir zinau kur ir kas yra Galleria beto ji ten irgi labai arti galerijos gyvena...
as gyvenu Enfielde, na tai ne visai salia jusu , bet bent kazkur i ta puse
o Hatfielde gyvena mano drauge lenke, kuria jau buvau aplankyt, ir zinau kur ir kas yra Galleria beto ji ten irgi labai arti galerijos gyvena...
Laba
na as is essex.o esu, bet man Hertfordshire'as pasiekimas pestute
A S T U L K A, o kurioje vietoje mazdaug enfieldo gyveni, nes mes pakankamai daznai vaziuojam i ji beje, as ir esu buvus Galerijoje, dar viensu dzinsiukus ten pirkau, labai smagus man
o gal yra mamyciu is Waltham Crosso ?
A S T U L K A, o kurioje vietoje mazdaug enfieldo gyveni, nes mes pakankamai daznai vaziuojam i ji beje, as ir esu buvus Galerijoje, dar viensu dzinsiukus ten pirkau, labai smagus man
QUOTE(Liepaite @ 2008 07 03, 16:32)
Laba
sveika liepaite.
as net nezinau kaip tiklsiai pasakyti: netoli Hoe lane - taip daug kas apibudina sita vieta, betjei kokiem susitikimam, tai Enfield Townas manau geriausia vieta o kur tiklsiai tu gyveni?
iki hatfieldo man beveik valanda kelio su autiku
la. Zinau Enfield Towna trupuciuka, bet dabar galvoju ar as zinau ta vieta, apie kuria tu kalbi prabangus rajonas toks.
As gyvenu waaltham abbey miestelis toks, gal teko girdet Waltham Cross'a? ten liet parde yra
hatfielde nesu buvus, bet isivaizduoju kad sumasina pusvalandis kelio
As gyvenu waaltham abbey miestelis toks, gal teko girdet Waltham Cross'a? ten liet parde yra
hatfielde nesu buvus, bet isivaizduoju kad sumasina pusvalandis kelio