Sveikos mamytes
Jei gyvenat salia-atsiliepkit
Sveikute,as ir gyvenu Hertfordshire,nuo taves kazkur 18 myliu:Hoddesdone
QUOTE(xxlince @ 2008 04 25, 21:26)
Labas
Mano drauge gyveno sitam rajone,dabar jau issikrauste.Buvau ne karta,tolokai.
Mano drauge gyveno sitam rajone,dabar jau issikrauste.Buvau ne karta,tolokai.
na ne arti,bet kai cia visur tokie atstumai-tai ir te taip labai toli
Senai gyvenat Barnete?
Sveikute! Na mes jau cia gyvenam tik 8 men.pries tai gyvenom Londone-3 zonoj.Mums cia labai patinka,ramu,grazu.
Nu kol kas nevairuoju,bet ateityje zadu ,kur reikia vyras nuveza ,o kaip pati vairuoji?O kaip tavo miestelis;didelis?Ar patinka ten gyvent?
Nu kol kas nevairuoju,bet ateityje zadu ,kur reikia vyras nuveza ,o kaip pati vairuoji?O kaip tavo miestelis;didelis?Ar patinka ten gyvent?
Labux.Ne kol kas niekur nevaikstom,i jokius susirinkimus,kazkaip vis neprisiruosiau,vis laiko nesuradau ,na bet dabar jau ruosiames ,kaip tavo vaikuciai jau dideli?O siaip mes su seimyna megstam pavazinet,tai i koki parka,tai prie juros.ir tt...,taip ir prabega savaitgalis. O ka jus veikiat?
laba, ar yra mergaiciu gyvenanciu Harlow miestelyje? ka tik atsikrausteme is Londono, liudnoka siek tiek
QUOTE(jowitux2 @ 2008 06 17, 22:12)
laba, ar yra mergaiciu gyvenanciu Harlow miestelyje? ka tik atsikrausteme is Londono, liudnoka siek tiek
Sveikute!Na mes gyvenam ne Harlow,bet netoli jo,bent pora kart i savaite vaziuojam i ji apsipirkt. malonu butu susipazint. ,vistik kaimynes esam.Tai ko pabegot is londono?
Labukas, o kur gyvenate? nepatinka man rytu londonas,o kitur brangu ir nepakeliui i darba ir labai jau daug juoduku ir babaju, ir siaip nyku. cia kazkaip tos gamtos lyg daugiau, to surmulio maziau. dar tik savaitele kaip atsikrausteme! o jus irgi esate pabegeliai ar nea?
Labas,visai neturiu laiko prisest prie kompo.Mes jau 8 men kaip Hoddesdone gyvenam,mes ir norejom is londono pabegt. Kaip jums ar patinka harlow gyvent?Mums tai musu miestelis lb patinka.O kiek laiko UK jau esat?