Įkraunama...
Įkraunama...

Pasakų personažai vaikų gimtadieniams

Gal kas naudojosi personažo iš "Renginiai vaikams" paslaugomis ? Kokie atsiliepimai ?
Atsakyti
Kadangi man savu laiku niekas neatrašė, gal šis mano komentaras bus kam nors naudingas. Vakar praėjo mano sūnaus gimtadienis Betmeno tema. Galiu pasakyti, kad personažas visiškai nesusitvarkė su vaikais, su jais tinkamai neužsiėmė ir į tą firmą (Renginiai vaikams) niekada daugiau nesikreipsime.
Nuo pat pradžių prašiau, kad programa būtų aktyvi, nes darėm faktiškai paprastose patalpose, ne prekybos centrų žaidimų kamabryje. Nusamdėm personažą 2 val., sumokėjom nemažus pinigus o paslaugų negavome. Per 2 val. buvo tik 3 daugmaž aktyvesni žaidimai, kurių metu ir tai ne visi vaikai gaėjo sudalyvauti. Visa kita - paišymas, balionų lankstymas ir pan. Nežinau, gal kam nors ir tinka toks variantas, bet mes prašėm AKTYVAUS gimtadienio, kad vaikai galėtų pabegioti, pašokinėti ir t.t. Buvau užtikrinta, kad taip ir bus, bet deja, deja. Vaikas liko labai nusivylęs. O kartu su juo ir mes. Nes labai ruošėmės, uskišom daug pinigų, o rezultatas gavosi nekoks ir kas apmaudžiausia, dėl nuo mūsų nepriklausančių aplinkybių. Vaikai turėjo užsiimti patys su savimi ir kaip rezultatas - visiškas chaosas. Pavargo tiek patys vaikai, tiek visi tėvai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neuzmirstuole: 13 gegužės 2013 - 14:07
Siauliuose personazu nera? g.gif
Atsakyti
Norėjau pasiteirauti dėl Pelytės Minės bei Fėjos personažų Vilniuje. Tos, kurios esate kvietusios gal galite parekomenduoti, o gal kaip tik išsakytumėte savo nusivylimą.
Atsakyti
Sveiki,prasau pasiulykite Kaune(kas samdesi ir patiko) vaiko gimtadieniui personaza,nesvarbu gali but i namus,ar pas juos,svarbu butu idomu ne tik vaikams ,bet ir suaugusiems, kad vaikai ta visa laika butu aktyviai uzimti. Musu vaikui 5 metai bus.I az.
Atsakyti
Sveikos gal žinot ar girdėjot kur galėčiau rasti ,,Masenkos ir lokio'' personazus vaidinimui per dukrytės gimatdieni? 4u.gif
Atsakyti
Ieškom Fėjos gimtadieniui į namus, gal turite ką rekomenduoti ax.gif Vilnius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irisa @ 2013 09 15, 18:34)
Ieškom Fėjos gimtadieniui į namus, gal turite ką rekomenduoti ax.gif Vilnius  4u.gif

sveiki, buvom sveciuose kur vaikuciai svente gimtadieni su Feja,labai patiko ir vaikams,ir suaugusiems :)ten daugiau aisku mergaites buvo,tokie mergaitiski zaidimai,burtai,sokiai..vedancioji gerai jaucia vaikus,ju nuotaikas,labai maloni,zaisminga mergina smile.gif jei domina tel nr, rasykit asmeniskai
Atsakyti
Girdejau kad kazkoki pasirodyma pavadinimu "Feju salyje" turi Tavo Teatriukas.
kiek zinau jie po visa Lietuva vaziuneja.
Atsakyti
Ieškau nykštuko personažo. Šventė vyks Marijampolėje, gimtadienio tema: snieguolė ir 7 nykštukai... Gal kas uzmatete ką nors panašaus, važiuojančio po LT?....
Atsakyti
Sveikos mamytes bye1.gif
gal kam teko uzsisakyti gimtadieniui personaza is www.personazai.lt ? Labai, labai reiketu atsiliepimu help.gif .
skelbimai.lt yra ju skelbimas. Kempiniukas pas juos truputi keistokai atrodo, su skyle kaktoje lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lego76: 16 vasario 2014 - 22:33
Sveiki,
Gal kam pravers. (man butu labai praverte personazo rekomendacija. Kadangi kvieciau personaza i darzeli, jauciau didele atsakomybe ne tik pries vaikus, bet ir aukletojas..)
Vakar atsventem gimtadieni su personazu is www.personazupasaulis.lt ,personaze buvo Katyte Miauksyte. Atsiliepimai tik PATYS, PATYS GERIAUSIAI wub.gif !! Mano lukescius pateisino su kaupu ! Katyte profesonale. Tikrai moka bendrauti ir linksminti ne tik vaikus, bet ir suaugusius. Vaikai gavo didziule doze geru emociju. Beje, suauge gero juoko gavo ne ka maziau. Jos juokeliai nerealus biggrin.gif . Dukryte visa vakara snekejo tik apie ja, ka miauksyte pasake juokingo, ka padare, ko ismoke.. ir jau laukia kito gimtadienio, kad galetu susitikti su katyte miauksyte. Gimtadienis pavyko 100% tai irodo ir foto+video, nei vieno vaiko nepamatysi be sypsenos. Manau vaiku sypsenos ir dziaugsmas pats geriausias ivertinimas.
NUOSIRDUS ACIU katytei miauksytei bis.gif
Atsakyti