QUOTE(goduke @ 2008 06 25, 11:44)
na as nesakau kad 250 lt daug , ir nereiskia kad nesamdau tu teletabiu tai savao vaikui gailiu kadangi mano vaiko dar gimtadienis tik uz gero menesio, o mes jau 2000 lt isleidom , bet apie teletabius as sakau viena, jei nezinau ka jie daro ir ima uz kelia tokia suma, tai as ir galedama moketi, nemokesiu nes nepaaiskina ka ir kaip darys kokia programa, na ir istiesu, tai jie man dabar pagal tema ir netinka pasisamdziau kaimo kapela, kuri su vaikasi folkloru uzsimeineja
taigi kad tie teletabiai daugiau pasireklamuot galetu, ko tiketis tevams, na bet kai neturiu pazystamu kas su jais bendradarbiavo, tai lieku prie savo nuomones - man svarbu kokybe ir atsiliepimai, kad veliau nesigaileciau
sekmes mamytems organizuojancioms savo leliams gimtadienius
taigi kad tie teletabiai daugiau pasireklamuot galetu, ko tiketis tevams, na bet kai neturiu pazystamu kas su jais bendradarbiavo, tai lieku prie savo nuomones - man svarbu kokybe ir atsiliepimai, kad veliau nesigaileciau
sekmes mamytems organizuojancioms savo leliams gimtadienius
apie www.personazai.lt , tiksliau ju personazus ir sventes gali rasti daug atsiliepimu internete. Uzsuk i www.kotryna.lt, ten rasi atsiliepimu apie musu personazu pravesta svente Vaiku miestas parduotuveje, o taip pat musu personazai draugauja su ''Mamos zurnalu'', tiek ju svetaineje, tiek zurnale gali rasti info ir atsiliepimu apie mus.
O del programos.... tik atsizvelgdami i vaiku amziu, skaiciu, vieta kur planuojama svente galime pasiulyti individualia programa.Visiems renginiams to paties nepritaikysi.
beje, mums nera prasmes daug reklamuotis, nes ir taip uzsakymu netruksta