QUOTE(jjolanta @ 2007 11 06, 12:14)
O kaip oras? Ar maudytis dar buvo galima?
Nu mintys biski susideliojau:
Vaziavome su vaiku taigi keliones po Tunisa buvo apribotos mazo vaiko neistvermingumu. I sachara nors iskart ir norejome, vis del to nesurizikavome( be to kankina mane nuojauta, jog ne paskutini karta vaziavome i Tunisa
)
buvome Kartagenoje, Abu Saide, Tunise (na kaip zinia cia viskas viename)
Nereliai patiko salis ir Atlaso kalnai. Alyvmedziu giraites, vynuoginai, kalvai kaip barchatiniai atrodo.
Dar toks pastebejimas palyginimui su Egiptu ar Turkija, jog salis ganetinai svari, sostineje nesimeto taip siuksles, ir griuvesiai vis reciau pasitaiko. del skurdo, tai kiek teko matyti nelabai nuo ir atsilieta "Europietiskoji" Turkija.
Dabar apie viesbuti, is pirmo zvilgzio pamaniau "nieko gero" bet paskui kai pamaciau kitus viesbucius, kuriuose apsistoje kiti
Viesbucio teritorija sutvarkyta apzeldinta, baras prie pliazo ir baseino (kur beje patiekiami ir pietus ir velyvieji pusryciai, uzkandos) 2 barai viesbutyje, kaljano rukykla.
vienas minusas nera pirties tik sporto sale. (cia didelis minusas ir todel manau neturi tu 5*), 0 tik 4,5*
dar vat minusas tas jog animacija nelabai, bet uztat bermenai ir animatoriai bando kalbeti lietuviskai susirase frazes i telefona.
maistas tikrai labai geras, nei man nei vyrui, nei vaikui neprireike vaistu, aisku mes su vyru tai vakarais pavartodavom vynelio ar alucio,bet vaikas tai ne-ir aciu Dievui nesusirgo.
Mums reikejo ramaus poilsio-mes ji tikrai 100%
didesne laiko dali(beveik visas dienas, isikirus keskursija) praleidome voliodamiesi papludimyje. pliazas kaip Nidoje, jura buvo 20-22 laipsniai, labai panasu i musu pajuri vasara, bangos buvo nuostabios. tiesa viena diena pakilo smarkios bangos ir visa pakramte uznese dumbliai, kurie skleide aitroka jodo kvapa, bet mano vaikui to reikejo-pakviepuoti jodu. vaikams buvo nereali pramoga-metytis dumbliais.
pries paskuite diena palijo-jura labai atsalo, bet uztat kita diena buvo +30.
vienu zodziu buvo labai labai smagus poilsis, tikras poilsis-be skubejimo, be jokiu rupesciu ir pergyvenimu, bei problemu ar kazko prie ko reiktu prisitaikyti.
Labai noriu vel tenai sugrizti, ir ne i jokias Turkijas o butent tenai, bet tik spalio pirmoje puseje, kai arbuzu bus
dar mano toks pastebejimas, jog jauciu vasara tenai ziauriai tvanku kaip ir Turkijoje (prisiminus jos rugpjucio pabaigos karsti ir tvankuma, man net negera darosi
)