Įkraunama...
Įkraunama...

Tunisas

QUOTE(susidomejus @ 2007 10 25, 16:54)
Turiu visada atostogas liepos-rugpjucio menesiais. Tai i ta Tunisa tikriausiai tokiu laiku pavojinga vaziuot... Hmmmm Ka patarsit?

Nesamone, mes anot visu vaziavome per didziausius karscius, patikek lietuvoje kai buna 26-30 daug karsciau, bet ten saule garantuota
QUOTE(Amiletta @ 2007 10 25, 18:23)
Mes buvom liepa. Tikrai per karsta nebuvo thumbup.gif Nors gal tik taip atrode, kai pripratom. Islipus is lektuvo pasijauciau, kaip imesta i pirti doh.gif Bet veliau viskas gerai buvo thumbup.gif Sacharoj irgi buvom, per daug nenuvargom thumbup.gif

Siu metu liepa buvo pati karsciausia per 60m., bent jau taip sake gide 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tafi @ 2007 10 25, 12:07)
Kokiam viesbutyje apsistojai 4u.gif , o oras jau buvo nulemtas, juk spalis

Viesbutis Skanes Rivage. Net negalvokit ten niekas vaziuot, jei nenorit, kad atostogos butu sugadintos schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akb: 26 spalio 2007 - 07:07
QUOTE(akb @ 2007 10 26, 08:06)
Viesbutis Skanes Rivage. Net negalvokit ten niekas vaziuot, jei nenorit, kad atostogos butu sugadintos  schmoll.gif

Kaip tik galvojom apie šį viešbutį kitai vasarai, nes pernai buvo bendradarbė ir jai visai patiko.
Atsakyti
QUOTE(Vėduoklė @ 2007 10 26, 11:58)
Kaip tik galvojom apie šį viešbutį kitai vasarai, nes pernai buvo bendradarbė ir jai visai patiko.

Gal uztai, kad sezono pabaiga buvo, jie ten pradejo tvarkytis, o i poilsiautojus jokio demesio. As daugiau ten ir uz dyka nevaziuociau. Ir siaip viesbutis laukuose, aplink jokiu pramogu. Jei nori pasizmonet reikia vaziuot iki Suso.

Cia aisku tik mano nuomone, bet sio viesbucio tikrai niekam nerekomduoju!!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akb: 26 spalio 2007 - 13:50
Sveiki, na va as jau po keliones. esu depresijoje, noriu atgal verysad.gif
Buvau Riu Belleveu Park. Buvo sezono pabaiga, taigi visas demesys klijentui, dar plius labai daug komisiju visokiu lankesi, klausinejo ar viskuo patenkinti ar viskas gerai.
maistas labai geras, pliazas ir jura nuostabus.
pirma diena gavome bloga kambari, bet nuejus ir pasakius jog jis netinka, iskart pakeite, gavome su vaizdu i jura (cia gal del to jog jau sezono pabaiga)
Mintis dar padrikos, bet buvo super. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jjolanta @ 2007 11 06, 12:14)
O kaip oras? Ar maudytis dar  buvo galima?

Nu mintys biski susideliojau:
Vaziavome su vaiku taigi keliones po Tunisa buvo apribotos mazo vaiko neistvermingumu. I sachara nors iskart ir norejome, vis del to nesurizikavome( be to kankina mane nuojauta, jog ne paskutini karta vaziavome i Tunisa ax.gif )
buvome Kartagenoje, Abu Saide, Tunise (na kaip zinia cia viskas viename)
Nereliai patiko salis ir Atlaso kalnai. Alyvmedziu giraites, vynuoginai, kalvai kaip barchatiniai atrodo.
Dar toks pastebejimas palyginimui su Egiptu ar Turkija, jog salis ganetinai svari, sostineje nesimeto taip siuksles, ir griuvesiai vis reciau pasitaiko. del skurdo, tai kiek teko matyti nelabai nuo ir atsilieta "Europietiskoji" Turkija.

Dabar apie viesbuti, is pirmo zvilgzio pamaniau "nieko gero" bet paskui kai pamaciau kitus viesbucius, kuriuose apsistoje kiti doh.gif

Viesbucio teritorija sutvarkyta apzeldinta, baras prie pliazo ir baseino (kur beje patiekiami ir pietus ir velyvieji pusryciai, uzkandos) 2 barai viesbutyje, kaljano rukykla.
vienas minusas nera pirties tik sporto sale. (cia didelis minusas ir todel manau neturi tu 5*), 0 tik 4,5*
dar vat minusas tas jog animacija nelabai, bet uztat bermenai ir animatoriai bando kalbeti lietuviskai susirase frazes i telefona.
maistas tikrai labai geras, nei man nei vyrui, nei vaikui neprireike vaistu, aisku mes su vyru tai vakarais pavartodavom vynelio ar alucio,bet vaikas tai ne-ir aciu Dievui nesusirgo.

Mums reikejo ramaus poilsio-mes ji tikrai 100%
didesne laiko dali(beveik visas dienas, isikirus keskursija) praleidome voliodamiesi papludimyje. pliazas kaip Nidoje, jura buvo 20-22 laipsniai, labai panasu i musu pajuri vasara, bangos buvo nuostabios. tiesa viena diena pakilo smarkios bangos ir visa pakramte uznese dumbliai, kurie skleide aitroka jodo kvapa, bet mano vaikui to reikejo-pakviepuoti jodu. vaikams buvo nereali pramoga-metytis dumbliais.
pries paskuite diena palijo-jura labai atsalo, bet uztat kita diena buvo +30.
vienu zodziu buvo labai labai smagus poilsis, tikras poilsis-be skubejimo, be jokiu rupesciu ir pergyvenimu, bei problemu ar kazko prie ko reiktu prisitaikyti.

Labai noriu vel tenai sugrizti, ir ne i jokias Turkijas o butent tenai, bet tik spalio pirmoje puseje, kai arbuzu bus ax.gif
dar mano toks pastebejimas, jog jauciu vasara tenai ziauriai tvanku kaip ir Turkijoje (prisiminus jos rugpjucio pabaigos karsti ir tvankuma, man net negera darosi blink.gif )
Atsakyti
Sveikos as noriu informacijos vaziuoju i tunisa sausio 6 diena 2 savaitem esu nestuke.gif ar labai salta bus?Ir ka galima nuveikti tokiu metu laiku tunise? Aciu visoms uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rikute @ 2007 11 09, 12:34)
Sveikos as noriu informacijos vaziuoju i tunisa sausio 6 diena 2 savaitem esu  nestuke.gif ar labai salta bus?Ir ka galima nuveikti tokiu metu laiku tunise? Aciu visoms uz atsakymus 4u.gif

Nagis lietaus sezonas, bet kaip nestukiai gal ir gerai, net nezinau, maniau jau nevyksta keliones, pasirodo vyksta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rikute @ 2007 11 09, 13:34)
Sveikos as noriu informacijos vaziuoju i tunisa sausio 6 diena 2 savaitem esu  nestuke.gif ar labai salta bus?Ir ka galima nuveikti tokiu metu laiku tunise? Aciu visoms uz atsakymus 4u.gif

Mums gide sake, kad zmones vaziuoja ir ziema. Tik oras buna vesesnis, na labai salta irgi nebus. Kaip juokavo, jau nepasimaudysit.
Atsakyti
Rytoj einu i agentura pirkt kelione 05.25 kuri is siu viesbuciu patarsit su vaiku 2m imti ar amir palace ar orient palace,kazkuris is ju netoli oro uosto gal zinot kuris,kad virs galvu tie lektuvai neuztu 4u.gif ir norisi daug pramogu viesbutyje blush2.gif
Atsakyti
Na stai ir as isigijau kelione i Tunisa lotuliukas.gif thumbup.gif 2008.08.10 d. 14 nakvyniu i Primasol Club El Fell viesbuti. Dabar ilgas laukimas kol praeis 8 menesiai.
Atsakyti
Primasol Club El Fell tikrai liuks, drąsiai viskas atitinka kaip 4* thumbup.gif
Atsakyti