Įkraunama...
Įkraunama...

Tunisas

QUOTE(Tafi @ 2007 10 09, 10:18)
Kuriam laikui tu vaziuoji 4u.gif

Savaitei smile.gif
Kazkaip biskuti nei norisi nei nesinori, bijau del oru, jog gali buti vesu.
Na bet taip norisi aplankyti Kartagena ax.gif Labai megstu tokias vietas, gaila jog Turkijoje iki Trojos nedasikapsciau verysad.gif

O ka galite papasakoti apie RIU BELLEVUE PARK , vaziuoju i si viesbuti. kaip maistas jame?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 10 spalio 2007 - 06:18
QUOTE(Tafi @ 2007 10 09, 13:20)
Matai, mes jau iprate, kad pas mus niekur nerukoma, o ten net prie vaiku švampia kaip reikiant schmoll.gif

na taip visur rukoma, bet kaip pvz. galim paimt keliones i Sachara viesbuti, ten as to kvapo tikrai neuzuodziau g.gif

o cia tik iejus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2007 10 10, 07:14)
Na bet taip norisi aplankyti Kartagena ax.gif  Labai megstu tokias vietas, gaila jog Turkijoje iki Trojos nedasikapsciau verysad.gif

labai graži vieta thumbup.gif Realiai tai sostinės Tuniso rajonas, pakankamai netoli centro. Pačių griuvėsiu nėra labai daug, bet vaizdai tai nerealiai gražūs wub.gif

QUOTE(Saulutė @ 2007 10 10, 12:17)
na taip visur rukoma, bet kaip pvz. galim paimt keliones i Sachara viesbuti, ten as to kvapo tikrai neuzuodziau  g.gif

mums kažkaip rūkalų kvapas nė vienam viešbutyje neužkliuvo g.gif
Atsakyti
Sveiki visi keliauninkai, tai va man "cimodannoje" nastrojenije, iskrendu 26d. 11.30 taigi plius +H, iseina apie 8.30, smagu lotuliukas.gif, tikiuosi jog mano pokstas tai ir liks pokstu ax.gif
pasiziurejau orus, man zadami nekoke plius vesus apie 18 laipsniu, bet vaziuosiu salies paziureti (taip save raminu) jauciu keliausiu i sachara, gal nebus taip jau salta ka? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2007 10 18, 06:45)
Sveiki visi keliauninkai, tai va man "cimodannoje" nastrojenije, iskrendu 26d. 11.30 taigi plius +H, iseina apie 8.30, smagu lotuliukas.gif, tikiuosi jog mano pokstas tai ir liks pokstu ax.gif
pasiziurejau orus, man zadami nekoke plius vesus apie 18 laipsniu, bet vaziuosiu salies paziureti (taip save raminu) jauciu keliausiu i sachara, gal nebus taip jau salta ka? verysad.gif

Tai aišku, būtinai važiuok į Saharą. O su orais, matyt, čia gryna loterija, tik faktas, kad karšta tai jau tikrai nebus biggrin.gif Mes buvom rugsėjo 18-spalio 2 ir tai, man kartais jau būdavo vėsoka. Ypač vakarais, nes nuo jūros būdavo vėjas (bet viešbutis buvo ant jūros kranto, galbūt kitur tas vėjas taip nesijaustų). Plius vieną vakarą buvo nereali audra - lijo, žaibavo, griaudėjo unsure.gif viską išvartė.
Bet kokiu atveju - kelionės yra gerai
Atsakyti
QUOTE(Tafi @ 2007 10 17, 13:01)
Nu kad nepraradote pusdienio, nes mes veluodami tik 1 val i prieki viesbutyje buvome 19 val, tad i pleza jau nera ko eiti biggrin.gif

mūsų viešbutis labai netoli aerouosto buvo ir mes kažkaip optimistiniais skaičiavimais planavome būti viešbutyje kokią 16-17val, o buvome 2 nakties doh.gif Planavome tą pirmą vakarą viešbutyje apsidairyti, į pirtį nulėkti, pilingus pasidaryti...Kažkaip kai važiuoji tik savaitei, tai laaabai jau gaila tų prarastų valandų, bet yra kaip yra smile.gif
Atsakyti
Labutis, na stai ir as jau grizau. Viesbutis labai geras thumbup.gif . Buvom sacharoje ir Kartagenoje, kur irgi labai idomu. Kai cia toks oras, tai jau vel noriu atgal grizti smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(jjolanta @ 2007 10 18, 09:13)
Labutis, na stai ir as jau grizau.  Viesbutis labai geras  thumbup.gif . Buvom sacharoje ir Kartagenoje,  kur irgi labai idomu. Kai cia toks oras, tai jau vel noriu atgal grizti  smile.gif .

Jjolanta, tai plačiau parašyk bigsmile.gif koks oras buvo? Tai patiko el fell'is?
Atsakyti
QUOTE(Prime @ 2007 10 18, 10:39)
Jjolanta, tai plačiau parašyk  bigsmile.gif  koks oras buvo? Tai patiko el fell'is?

Viesbutis tikrai geras. Tik labai buvo daug lenku, tai jie grupem susideje buvo, tai salia triuksmas didelis. Kai mes atvaziavome, tai ta vakara lenkai svente isleistuves, tai kiti lietuviai skundesi nakti dideliu triuksmu. Animatoriai su savo vakarinem programom irgi labai patiko. Oras labai geras, karsciau jau nereikejo. Buvo 27-28 laipsniai. Tik viena vakara labai smarkiai griaudejo ir liutis buvo. Mes kita diena vaziavom i Kartagena, tai gide sake, kad kanale gerokai vanduo pakiles, kazkur apie 2m. Vienu zodziu gerokai palijo smile.gif . O po tos liutes kitom dienom dideles bangos buvo, bet vanduo siltas 23-25 laipsniu.

Papildyta:
QUOTE(xxkamane @ 2007 10 18, 10:45)
o prie6 kiek laiko gryzote? o jura ar silta?

Mes grizome 16d.Kaip ir rasiau vanduo siltas.
Atsakyti
mes vat siandien ryte grizom. aisku turejom isskristi 01.15, bet kaip visada su velavimais pailom tik 03.30.

labai didelio ispudzio ta salis nepadare. biedna salis nieko nepadarysi. aciu dievui mums oras dar kliuvo neblogas. ir taip labai dekingai - audros tik nakti. kai buvo dvi dienas is eiles liutys tai pasiseke kad isvarem i sachara tai to lietaus nei laselio nematem. uztat kai grizom papludymyje buvo baisu. vien zoles. jura buvo pabludusi. bangos po 2 metrus aukscio. nuplove puse pliazo. ir paskutines tas dvi dienas i jura net kojos ikist negalejom. dabar tai orai jau nebe kokie.
visbutis prastokas. uzkniso skruzdeles juodai. pradzioje gavome kambari tame zemutiniame aukste. tai vyras kai uzkele vaju po keliu dienu pakilom vienu aukstu auksciau. ir aciu dievui, nes kai tas dvi dienas pyle lietus paskendo viesbucio visas pirmas aukstas. kaip tik nakti prasideda audra visos skurzdes subega i viesbuti. kelias dienas rasdom vonioje ir po tarakona.

maistas tai man super. nes labai daug itakos padare prancuzai ir ispanai. tik beda ta kad kieviena miela diena tas pats per ta pati. atsibodo sad.gif

tas arabu lindimas i akis - "viskas uz 1 dinara" irgi jau igriso. tik labai labai patiko prekybos centruose. ten jau kainos surasytos. kaina matai nori perki nori ne ir niekas nelenda i akis ir nesiulo kaip turkijoj. vienas ta pati s.... nusperka uz 10 usd, kitas uz 2 usd. bet cia pas juos irgi reikia ziauriai deretis. nes nuo 20 dinaru kartais kaina nukrisdavo iki 4 dinaru smile.gif
Atsakyti
beje, gal galite patarti kaip priziureti ir priauginti palmes is tuniso. bijau kad jos man supus tokiu metu laiku lietuvoje. saules nera, salta, dregna.... gal kas jau "prisijaukinot" palme is Tuniso? patarkit. aciu
Atsakyti
o galima vestis palme is Tuniso? Kaip ja atsivezei?
Siaip is Egipto turiu oleandra atsivezusi, auga jau antri metai thumbup.gif pasodintas i vazona namie. siaip siulau nupirkti zemes palmem skirtos ir pasodinti i ja, na ir aisku auginti namie, manau lauke jos pas mus neaugs schmoll.gif lotuliukas.gif
Atsakyti