Įkraunama...
Įkraunama...

Tunisas

QUOTE(Prime @ 2007 10 03, 16:51)
Na va, ir as vakar grizau is primasol el fell viesbucio, siaubas kaip nenorejau vaziuot namo  verysad.gif  depresija mane tuoj uzpuls. poilsis tunise tobulas. veliau parasysiu daugiau. Tik dabar galvoju, kad galbut kokia geguze vel vaziuosim ten pat, i ta pati viesbuti greiciausiai
Papildyta:
jjolanta, tu irgi i el fell'i vaziuoji? viesbutis tikrai normalus, tik kambariai biski kaimietiski, galetu buti modernesni, bet mes gavom gera kambari su vaizdu i jura centriniame bloke, tai viskas buvo  thumbup.gif  siaubas kaip noriu atgal  verysad.gif

Sveika sugrizus, taip vaziuoju i el fell. O tai ten kai paskiria kambari, jei netinka ar galima kita paprasyti? Kaip maistas, ar skanu? Lauksiu daugiau ziniu smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Tafi @ 2007 10 03, 18:07)
Koks buvo kambario Nr. biggrin.gif
Sveika sugrizus, taip kambariai yra kambariai, bet ipranti prie ju biggrin.gif

na, pagal tavo nuotraukas ne tas pats biggrin.gif pas mus buvo keturvietis. Nr. 711. be jokiu skruzdelyciu.
QUOTE(jjolanta @ 2007 10 03, 18:31)
Sveika sugrizus, taip  vaziuoju  i el fell. O tai ten kai paskiria kambari, jei netinka ar galima kita paprasyti? Kaip maistas, ar skanu? Lauksiu daugiau ziniu  smile.gif .

Is pradziu gavom kambari ne centriniame bloke, bet as uzkeliau shuma per oasis, tai staigiai pakeite. Siaip abejoju ar siaip sau keistu, be priezasties
Maistas neblogas, nors mano vaikai mazai valge g.gif as pati vakarais nieko nevalgau, tik geriu cool.gif tai nezinau, kiek gintonic'u ten pavariau, bet mano mamai viskas buvo skanu. Tiesa, pietus mes valgydavom tam barbecue bare, baisiai tingedavom nuo juros eiti i restorana. Tai pasekoj nieko nepriaugau, o numeciau 0.5 kg thumbup.gif
viesbutis man labai labai patiko, animacija superine, labai susidraugavau su animatoriais, net buvom iseje zaist bowlinga salia viesbucio. Nors gal cia viesbutis labiau orientuotas seimoms, nes vakare po show time tai nelabai yra kas veikt, negroja muzika, nebent pool'a gali zaist. Jaunimui nelabai. Mano mama su vaikais eidavo miegot, o as su lietuviais vakarodavau. Ta paskutine nakti normaliai pavarem - nusipirkom vyno is baro ir prisigerem. Tiesa, alkoholis ju labai silpnas, bet kartais man barmenai padarydavo atominius kokteilius, tada jau kirsdavo i galva kaip reikiant.
Siandien paragavau parsivezto magono, nu super, ne veltui 5 butelius parsiveziau.
Ai, ir siaip geri prisiminimai, pliazas el fell'yje tobulas, malonumas guleti.
Tafi, aciu uz rekomendacijas del to sun tan'o, nusipirkau, tai grazu idegi gavau thumbup.gif
kaip ir maniau - sahara man jokio ispudzio nepadare, labaiu patiko pacios egles pasakojimas, del to verta. Kita syki vaziuosiu i el felli ir tik gulesiu pliaze - man geriausias poilsis.
Kazin as lietuviai kitais metais siulys ta viesbuti. Tiesa, vienas is viesbucio minusu - lenku nemazai uzveza, o jie, kaip zinia, nieko gero, kulturos nulis. Su lietuviais ten bando kalbet lenkiskai cool.gif bet kaip suprantu, daug lietuviu ten dar neapsilanke
Atsakyti
QUOTE(Prime @ 2007 10 03, 21:20)
na, pagal tavo nuotraukas ne tas pats  biggrin.gif  pas mus buvo keturvietis. Nr. 711. be jokiu skruzdelyciu.

Is pradziu gavom kambari ne centriniame bloke, bet as uzkeliau shuma per oasis, tai staigiai pakeite. Siaip abejoju ar siaip sau keistu, be priezasties
Maistas neblogas, nors mano vaikai mazai valge  g.gif  as pati vakarais nieko nevalgau, tik geriu  cool.gif  tai  nezinau, kiek gintonic'u ten pavariau, bet mano mamai viskas buvo skanu. Tiesa, pietus mes valgydavom tam barbecue bare, baisiai tingedavom nuo juros eiti i restorana. Tai pasekoj nieko nepriaugau, o numeciau 0.5 kg  thumbup.gif
viesbutis man labai labai patiko, animacija superine, labai susidraugavau su animatoriais, net buvom iseje zaist bowlinga salia viesbucio. Nors gal cia viesbutis labiau orientuotas seimoms, nes vakare po show time tai nelabai yra kas veikt, negroja muzika, nebent pool'a gali zaist. Jaunimui nelabai. Mano mama su vaikais eidavo miegot, o as su lietuviais vakarodavau. Ta paskutine nakti normaliai pavarem - nusipirkom vyno is baro ir prisigerem. Tiesa, alkoholis ju labai silpnas, bet kartais man barmenai padarydavo atominius kokteilius, tada jau kirsdavo i galva kaip reikiant.
Siandien paragavau parsivezto magono, nu super, ne veltui 5 butelius parsiveziau.
Ai, ir siaip geri prisiminimai, pliazas el fell'yje tobulas, malonumas guleti.
Tafi, aciu uz rekomendacijas del to sun tan'o, nusipirkau, tai grazu idegi gavau  thumbup.gif
kaip ir maniau - sahara man jokio ispudzio nepadare, labaiu patiko pacios egles pasakojimas, del to verta. Kita syki vaziuosiu i el felli ir tik gulesiu pliaze  - man geriausias poilsis.
Kazin as lietuviai kitais metais siulys ta viesbuti. Tiesa, vienas is viesbucio minusu - lenku nemazai uzveza, o jie, kaip zinia, nieko gero, kulturos nulis. Su lietuviais ten bando kalbet lenkiskai  cool.gif  bet kaip suprantu, daug lietuviu ten dar neapsilanke

Musiskis buvo visai salia 707, ir su skruzdem biggrin.gif , dar man jau grizus vaidenosi, kadmatai skruzdes biggrin.gif
Koki ten šumą kėlei, kad gavai biggrin.gif
Nugis ir kuri animatoriu nusiziurejai, man patiko tas kur saukia tyyyraaliaaa, robinhoood lotuliukas.gif
Beje i sachara ar su vaikais keliavai?
Pas mus dauguma vokieciu ur prancuzų, lenkų vos vienas kitas kaip ir rusų g.gif
O su lietuviais vakaroti jėga bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tafi @ 2007 10 03, 21:56)
Musiskis buvo visai salia 707, ir su skruzdem biggrin.gif , dar man jau grizus vaidenosi, kadmatai skruzdes biggrin.gif
Koki ten šumą kėlei, kad gavai biggrin.gif
Nugis ir kuri animatoriu nusiziurejai, man patiko tas kur saukia tyyyraaliaaa, robinhoood lotuliukas.gif
Beje i sachara ar su vaikais keliavai?
Pas mus dauguma vokieciu ur prancuzų, lenkų vos vienas kitas kaip ir rusų g.gif
O su lietuviais vakaroti jėga  bigsmile.gif

ai, is kambario, kuri gavome, pirma nakti labai girdejosi salia esancio viesbucio animacija, dar dvylikta nakties ejo na vsiu katushku. kai pasiskundziau rutai, tai ji man pareiske, kad cia ne pageidavimu koncertas. Dar pareiske, kad kambari centriniame bloke reikia is pat pradziu uzsisakyti, zmones uz ji moka daugiau (nesamone absoliuti). Tai guledama pliaze surasiau pretenzija, bet nebeprireike, nes kai pagrasinau, iskart pakeite kambari. Zinok kamabariai skiriasi kaip naktis ir diena, kita syki tik centriniame bloke imciau.
I Sahara vaziavome su vaikais, labai sauniai laikesi, jokiu problemu, vaziavome su egle (man ta ruta kazkaip jau vaziuojant is oro uosto nepatiko, kazkokia grubijanka), beje, daugiau jokiu vaiku autike nebuvo.
Dar apie ora pasakysiu - pirma savaite oras buvo nelabai, saule tai pasislepia uz debesu, tai vel islenda - zodziu, ne tokio oro tikejausi. Viena vakara buvo baisi audra - dingo elektra, ir siaip nejauku. Dar pora dienu lijo g.gif o i antra savaite oras jau pasitaise, viena diena net karsta buvo bigsmile.gif bet siaip vakare mums visada megztuku prireikdavo, ir as visada vakarais su dzinsais budavau. Gailejomes, kad daugiau siltu rubu neturejome, nes nuo juros kartais didelis vejas budavo. Daugiau rugseji nevaziuosiu, per salta.
Ai, ta animatoriu, kur saukia tir a'larc zinau - jam 32 metai (niekaip nepasakyciau!), turi du vaikus
as tai ir su merginom pabendravau, ir su vaikinais, bet vardai man ju visu vienodi - pro viena ausi ieina, pro kita iseina. Vaikams labai patiko tas, kur vaiku diskoteka veda - ar taviskis eidavo? jei ka, turiu nusipirkus kompakta
bet siaip tie animatoriai kokie saunuoliai, uz tokia alga taip puikiai dirba
pas mus lenku buvo uzveze ziauriai daug - koks 80 procentu, ziauru
Atsakyti
Prime, mes ir turime kompakta, net marskinelius vaikiui padareme biggrin.gif

Musiskis ten pirma savaite daug demesio sulauke, vien del apibintuotos galvos biggrin.gif , visi varda jo zinojo, o mane ir vyra ir vaiko vardu vadino biggrin.gif
Mes planuojam ir gristi i tunisa, gal net i ta pati viesbuti, bet tik ne 05 men, nes siais metais kai lietuvoje buvo 25, ten tokiu laiku 19-22 silumos, jei neklystu.
Animatoriai tikrai nerealus, mes i šou time turejom eit kasvakar, nes vaikis reikalavo, o ka idomaus parsivezei.
Kaipp vaikams, koki ispudi paliko sachara 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Prime @ 2007 10 03, 23:15)
kai pasiskundziau rutai, tai ji man pareiske, kad cia ne pageidavimu koncertas. Dar pareiske, kad kambari centriniame bloke reikia is pat pradziu uzsisakyti, zmones uz ji moka daugiau (nesamone absoliuti).  (man ta ruta kazkaip jau vaziuojant is oro uosto nepatiko, kazkokia grubijanka), beje, daugiau jokiu vaiku autike nebuvo.

mums taip pat Rūta labai nepatiko schmoll.gif kalbos tik apie tai kad lietuviams reikia įkalti "čerkelą", užkast dešrytės ir nuvaryt į diskoteką blink.gif vos ne daugiau Tunise nieko nėra ir neįdomu schmoll.gif O apie jos a la pagalbą turistams ir kompetenciją, tai iš vis patyliu doh.gif mes SM pasiskaitę daugiau apie Tuniso įdomias vietas ar ekskursijas galėjom pasakyti. Ai, nenoriu plėstis, bet jei ji būtų buvusi Sacharos gidė, tai būtume nevažiavę ten aplamai schmoll.gif
Atsakyti
Jau penkta tema apie Tunisa smile.gif
dalinames ispudziais toliau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(xxkamane @ 2007 10 04, 07:09)
Sveika sugrizusi! 4u.gif
sakai salta buvo? tai kas bus spalio pabaigoje? Na jau bijau jog salsime blink.gif

na, labai karsta tai tikrai nebus biggrin.gif tunise jau prasideda ruduo

QUOTE(Tafi @ 2007 10 04, 07:55)
Prime, mes ir turime kompakta, net marskinelius vaikiui padareme biggrin.gif

Musiskis ten pirma savaite daug demesio sulauke, vien del apibintuotos galvos biggrin.gif , visi varda jo zinojo, o mane ir vyra ir vaiko vardu vadino biggrin.gif
Mes planuojam ir gristi i tunisa, gal net i ta pati viesbuti, bet tik ne 05 men, nes siais metais kai lietuvoje buvo 25, ten tokiu laiku 19-22 silumos, jei neklystu.
Animatoriai tikrai nerealus, mes i šou time turejom eit kasvakar, nes vaikis reikalavo, o ka idomaus parsivezei.
Kaipp vaikams, koki ispudi paliko sachara 4u.gif

mes irgi turime marskinelius biggrin.gif ir dar nuotrauku pirkome is ten, nes graziu kadru fotografas buvo prigaudes - bet galetu but ir pigiau (viena nuotrauka 10x15 - 4 dinarai)
mano vaikai tai irgi buvo numyluoti nubuciuoti, apskritai grazu ziuret, kaip tie animatoriai netingi zaist su vaikais
sakai geguze tik tiek silumos g.gif tai kas tada balandi unsure.gif bet juk vaziuoja zmones. Man Tunisas pasirode ideali vieta atostogauti uz salyginai nedidelius pinigus. Todel turbut kitais metais vel ten vaziuosim vietoj Baltijos pajurio, nes siais metais prie baltijos man istisas dvi savaites pliaupe lietus cool.gif
vaziuociau turbut i ta pati viesbuti, nes viskas zinoma, patikrinta, viesbutis tikrai neblogas
As i show time ne visada eidavau, bet mama su vaikais tai kas vakara biggrin.gif
man kilo klausimas - ar vasara ten budavo suaugusiems diskoteka? Nes kiti pasigedo diskotekos. Sake, jei kitais metais atvaziuosim - daug kas bus pasikeite - tipo daugiau renginiu, etc.
As sau nieko ypatingo neparsiveziau - daug daug aliejaus, to deginimosi losjono, prieskoniu ir nerealiu odiniu tasiu (cielas tris biggrin.gif )
tiesa, buvau gi tose procedurose kai viena diena lijo - tai gryna nesamone, pinigu ismetimas i bala, man tipo dare veido pylinga, kaina 50 dinaru, tikrai neverta.

QUOTE(jjolanta @ 2007 10 04, 08:53)
O kaip del gultu prie juros ar baseino, gal jau nereikejo anksti uzsiimti?  smile.gif O kaip kambarius tvarke, ar palikinejot pinigu? Gal dar kur buvot nuvaziave?

na, as kadangi vyturys nepataisomas, tai vis tiek anksi keldavausi ir apie puse astuoniu nueidavau gultus uzimt, tai prie juros visad gaudavom pacioj pirmoj eilej, ir prie baseino gaudavom (prie baseino po pietu guledavom). I pabaiga zmoniu tikrai apamzejo, tad su gultais problemu neturetu but.
Atsakyti
QUOTE(Prime @ 2007 10 04, 12:23)
tiesa, buvau gi tose procedurose kai viena diena lijo - tai gryna nesamone, pinigu ismetimas i bala, man tipo dare veido pylinga, kaina 50 dinaru, tikrai neverta.

mes su drauge nuėjome į vietinių Suso moterų pirtį (prieš Marhaba viešbučius, kitoj pagrindinės gatvės pusėje prekybos centro kieme). Abiem padarė pilingą visam kūnui, nuprausė Maroko muilu, pasikaitinom, ištepė kūną eukaliptinėm kaukėm, paplepėjom su pirtininkėms ir tai mums kainavo po 30 dinarų thumbup.gif
O viešbutyje procedūrų kainos nerealios schmoll.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Mes tik ka is Tuniso, parskridom spalio 5 diena.
Oras buvo fantastiskas 30 su biskiu, vanduo 27 laipsniai,zodziu silta thumbup.gif
Siaip viskas patiko, labai dideli ispudi padare kelione i sachara, prisiziurejom nerealiu vaidzu, krastovaizdis tai super, ypac kalnuose, tose oazese.Zodziu atostogom likom patenkinti, tik vienas bet ... viesbutis.Mes buvom Suse El Hana Beach viesbuti (3 zvaigdzuciu)Kazkaip nelabai jie ten tvarkingi, nors ir dinaru palikdovom,o gal tik mum taip papuole, o gal tas ju ramadanas kaltas, nes kaip tik jis ir buvo visa laika kiek mes buvom.
Atsakyti
QUOTE(Urciukas @ 2007 10 09, 12:11)
Laba diena  4u.gif
Mes tik ka is Tuniso, parskridom spalio 5 diena.
Oras buvo fantastiskas 30 su biskiu, vanduo 27 laipsniai,zodziu silta  thumbup.gif
Siaip viskas patiko, labai dideli ispudi padare kelione i sachara, prisiziurejom nerealiu vaidzu, krastovaizdis tai super, ypac kalnuose, tose oazese.Zodziu atostogom likom patenkinti, tik vienas bet ... viesbutis.Mes buvom Suse El Hana Beach viesbuti (3 zvaigdzuciu)Kazkaip nelabai jie ten tvarkingi, nors ir dinaru palikdovom,o gal tik mum taip papuole, o gal tas ju ramadanas kaltas, nes kaip tik jis ir buvo visa laika kiek mes buvom.

na taip sis viebutis turi tikrai trukumu. man dar nepatiko, kad visas pirmas aukstas tiesiog persigeres cigareciu kvapo schmoll.gif

tvarka irgi savotiska, bet bent jau niekas jame maistu neapsinuodijo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulutė @ 2007 10 09, 11:41)
na taip sis viebutis turi tikrai trukumu. man dar nepatiko, kad visas pirmas aukstas tiesiog persigeres cigareciu kvapo  schmoll.gif

tvarka irgi savotiska, bet bent jau niekas jame maistu neapsinuodijo  biggrin.gif

Matai, mes jau iprate, kad pas mus niekur nerukoma, o ten net prie vaiku švampia kaip reikiant schmoll.gif
Atsakyti
Taip taip, rukoma ten visur. Man tai gerai, kai as rukau cool.gif bet del vaiku, aisku, nelabai malonu
Atsakyti