Jau penkta tema apie Tunisa
dalinames ispudziais toliau
Papildyta:
QUOTE(xxkamane @ 2007 10 04, 07:09)
Sveika sugrizusi!
sakai salta buvo? tai kas bus spalio pabaigoje? Na jau bijau jog salsime
na, labai karsta tai tikrai nebus
tunise jau prasideda ruduo
QUOTE(Tafi @ 2007 10 04, 07:55)
Prime, mes ir turime kompakta, net marskinelius vaikiui padareme
Musiskis ten pirma savaite daug demesio sulauke, vien del apibintuotos galvos
, visi varda jo zinojo, o mane ir vyra ir vaiko vardu vadino
Mes planuojam ir gristi i tunisa, gal net i ta pati viesbuti, bet tik ne 05 men, nes siais metais kai lietuvoje buvo 25, ten tokiu laiku 19-22 silumos, jei neklystu.
Animatoriai tikrai nerealus, mes i šou time turejom eit kasvakar, nes vaikis reikalavo, o ka idomaus parsivezei.
Kaipp vaikams, koki ispudi paliko sachara
mes irgi turime marskinelius
ir dar nuotrauku pirkome is ten, nes graziu kadru fotografas buvo prigaudes - bet galetu but ir pigiau (viena nuotrauka 10x15 - 4 dinarai)
mano vaikai tai irgi buvo numyluoti nubuciuoti, apskritai grazu ziuret, kaip tie animatoriai netingi zaist su vaikais
sakai geguze tik tiek silumos
tai kas tada balandi
bet juk vaziuoja zmones. Man Tunisas pasirode ideali vieta atostogauti uz salyginai nedidelius pinigus. Todel turbut kitais metais vel ten vaziuosim vietoj Baltijos pajurio, nes siais metais prie baltijos man istisas dvi savaites pliaupe lietus
vaziuociau turbut i ta pati viesbuti, nes viskas zinoma, patikrinta, viesbutis tikrai neblogas
As i show time ne visada eidavau, bet mama su vaikais tai kas vakara
man kilo klausimas - ar vasara ten budavo suaugusiems diskoteka? Nes kiti pasigedo diskotekos. Sake, jei kitais metais atvaziuosim - daug kas bus pasikeite - tipo daugiau renginiu, etc.
As sau nieko ypatingo neparsiveziau - daug daug aliejaus, to deginimosi losjono, prieskoniu ir nerealiu odiniu tasiu (cielas tris
)
tiesa, buvau gi tose procedurose kai viena diena lijo - tai gryna nesamone, pinigu ismetimas i bala, man tipo dare veido pylinga, kaina 50 dinaru, tikrai neverta.
QUOTE(jjolanta @ 2007 10 04, 08:53)
O kaip del gultu prie juros ar baseino, gal jau nereikejo anksti uzsiimti?
O kaip kambarius tvarke, ar palikinejot pinigu? Gal dar kur buvot nuvaziave?
na, as kadangi vyturys nepataisomas, tai vis tiek anksi keldavausi ir apie puse astuoniu nueidavau gultus uzimt, tai prie juros visad gaudavom pacioj pirmoj eilej, ir prie baseino gaudavom (prie baseino po pietu guledavom). I pabaiga zmoniu tikrai apamzejo, tad su gultais problemu neturetu but.