Įkraunama...
Įkraunama...

Tunisas

QUOTE(Medeiva @ 2007 09 18, 23:00)
Sveiki!As siandien grizau is Tuniso.Gyvenau Suse.Jei kas turit kokiu klausimeliu mielai atsakysiu.

_________

Noriu paklausti ar tikrai per Ramadaną visos parduotuvės, muziejai ir įstaigos dirba tik iki 15 val?
Kokie dabar orai ir ar šaltoka vakarais?
Atsakyti
QUOTE(Chicony @ 2007 09 20, 22:27)
_________

Na ką... Pažiūrėjom prognozes, tai Suse visą kitą savaitę bus lietus... Ot smagumėlis:) Bet, tikiuosi nepasitvirtins schmoll.gif smile.gif

Nieko, vyksite į sacharą ten lietaus nebus, tik jei reikia įsigykite avies vilnos kilimėlius, jai perki du vienetus tai sumokesite nuo 20-30 dinarų, tai yra nuo 40-60lt, o jie super faini prie lovos ar kam dovanai.Na 70 proc autobuso keleiviu juos isigija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėduoklė @ 2007 09 21, 17:22)
Jei reiktų rinktis tarp Turkijos ir Tuniso, ką pasirinktumėt(įdomi buvusių nuomonė).

Jei Tunise aplankai sostinę Tunisą, Kartagenos griuvėsius ir nuvažiuoji į Sacharą, tai daugiau be gulinėjimo pliaže nebelabai yra ką veikti. Šalis graži, įdomi kaip ir kiekvienas pasaulio kraštas, su savo niuansais, bet antrą kartą nebevažiuočiau. Aptarnavimo lygis, viešbučiai, mano požiūriu, prastesni nei Egipto kurortuose, nors patys tunisiečiai gyvena tikrai geriau nei egiptiečiai. Su Turkijos servizu tai nėra ką lyginti, gal tik pliusas, kad Tuniso pliažuose švelnutis smėlis mirksiukas.gif Iš kitos pusės negali kažko norėti, nes tai Afrika ir ten viskas kaip... Afrikoj.
Taigi, jei vertinčiau bendrai, tai į Turkiją reikia važiuoti pasipležinti, pasilepinti (puikus kainos ir servizo kokybės santykis thumbup.gif ) arba varyt per šalį aplankant istorines vietoves (kurių apie 2000). O Tunise servizas ženkliai prastesnis, o kainos santykinai aukštesnės, bet yra dykuma, tam tikra egzotika, bet keliaujant per Egiptą man tos egzotikos buvo daugiau. Sakyčiau aplamai Tunisą greičiau galima lyginti su Egiptu, Maroku nei su Turkija..
Bet kokiu atveju kelionės yra gėris thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Na man teko pabuvoti suse per pati ramadana.Gal kiek dienomis ir ramiau,bet vakarais vel atgyja intensyvi prekyba,bruzdesys gatvese ir pan.Atsitiko mums idomus dalykas:griztant autobusu is sacharos uzejo tokia liutis ir audra,kad pats vietinis vairuotojas stebejosi kas cia darosi.Buvo didelis vejas,kuris prilauze eukaliptu saku pakelese,o vandens tai klanai telksojo,nes ju zeme labai molinga.Siaip buvo labai idomu kai labai karsta,saule plieskia kiek gali,ir staiga uzeina audra.Tai idomu kai vyksta Afrikoje;) Na man labiausiai ir patiko kelione i sachara,o i kitas nevaziavau,nes prisiklausiau jau buvusiu,kad i kitas ir nelabai verta.Galima savarankiskai vykti i Tunisa,kainuoja 8Dn i viena puse su traukiniu.Trunka 2val.
Atsakyti
Gal kam teko pabuvoti viešbutyje Green Golf 3*, niekur nerandu atsiliepimų apie jį.
Atsakyti
QUOTE(Dew drop @ 2007 09 23, 20:47)
Jei Tunise aplankai sostinę Tunisą, Kartagenos griuvėsius ir nuvažiuoji į Sacharą, tai daugiau be gulinėjimo pliaže nebelabai yra ką veikti. Šalis graži, įdomi kaip ir kiekvienas pasaulio kraštas, su savo niuansais, bet antrą kartą nebevažiuočiau. Aptarnavimo lygis, viešbučiai,  mano požiūriu, prastesni nei Egipto kurortuose, nors patys tunisiečiai gyvena tikrai geriau nei egiptiečiai. Su Turkijos servizu tai nėra ką lyginti, gal tik pliusas, kad Tuniso pliažuose švelnutis smėlis  mirksiukas.gif Iš kitos pusės negali kažko norėti, nes tai Afrika ir ten viskas kaip... Afrikoj.
Taigi, jei vertinčiau bendrai, tai į Turkiją reikia važiuoti pasipležinti, pasilepinti (puikus kainos ir servizo kokybės santykis  thumbup.gif ) arba varyt per šalį aplankant istorines vietoves (kurių apie 2000). O Tunise servizas ženkliai prastesnis, o kainos santykinai aukštesnės, bet yra dykuma, tam tikra egzotika, bet keliaujant per Egiptą man tos egzotikos buvo daugiau. Sakyčiau aplamai Tunisą greičiau galima lyginti su Egiptu, Maroku nei su Turkija..
Bet kokiu atveju kelionės yra gėris  thumbup.gif  mirksiukas.gif

O man asmeniskai Turkija nepaliko tokio ispudzio "Vau"
labai klimatas nekoks schmoll.gif dregna, nepakeliamai karsta, visuomet toks jausmas kaip pirtyje. del paslaugu kokybes, buvome Turkijoje AI+ 5*, ir Egipte AI+ 5*, didelio skirtumo nepastebejau, net minusa galiu pasakyti, Nemoka gaminti juros gerybiu, pasirinkimas labai mazas, kai Egipte juros gerybes kas dien tau patiekiamos sviezios ir ju gausa ax.gif , bet Turkijoje vaisiai labai skanus. Jura nesulygynama, Turkijoje ji nergazi schmoll.gif uztat Egipjo, tai kazkas ispudingo.
del pramogu, ju ir ten ir ten pilna. Be to Turkija brangesne salis paliginus su Egiptu, suvenyru ir pirkiniu atzvilgiu, aisku tik turkiska oda tai jau atskiras staripsnis, pagal kuri ji tikrai toli priekyje.
Taigi labai myliu Egipta, ir dar nepripratau prie Turkijos lotuliukas.gif , bet manau jog po Tuniso galesiu papasakoti dar ka nors idomaus lotuliukas.gif

taigi va toks saliu sulyginimas, paziuresime ka snekesiu apie Tunisa g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėduoklė @ 2007 09 21, 17:22)
Jei reiktų rinktis tarp Turkijos ir Tuniso, ką pasirinktumėt(įdomi buvusių nuomonė).

Man vienareikšmiškai - Tunisas...
Nežinau, kodėl mums taip susidėjo, bet išgirtojo turkų serviso nemačiau nė padujų - tik įkyrumą nesvietišką.
O tunisiečiai malonūs ir šilti, ir viskas Tunise man patiko.
Grįšiu dar kada - pailsėt. Nebevarysiu Sacharon, nebent į Kartageną, tiesiog lepinsiuos ir pavydėsiu pati sau. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alan: 26 rugsėjo 2007 - 15:32
QUOTE(akb @ 2007 09 28, 07:48)
Gal galit isduot paslapti kur jus ziurit oru prognoze  blush2.gif

štai
Orų prognozė
Atsakyti
Turiu klausimą ne į temą: mes vieną vakarą sėdėdami viešbučio balkone kokie 50m nuo jūros visiškai negirdėjome jos ošimo. Bangos buvo nemažos, o mūšos nesigirdėjo. Baltijoje panašias bangas gali už puskilometrio girdėti.
Ar nieks neatkreipėt dėmesio, ar čia mums su ausim netvarkoj? blush2.gif
Atsakyti
Na ką..., tik grįžome iš Tuniso smile.gif Įspūdžių daug.
Oras dabat tikrai geras. Apie 30 laipsnių, saulė, šilta, jūra rami. Jūros vanduo 26 laipsniai.
Viešbutis geras, maitinimas puikus, paplūdimiai sužavi savo smėliuku...
Tik arabai sukėlė prieštaringus jausmus. Visko buvo. Visgi jų kultūra mums labai svetima. O pati šalis savo gamta tikrai įspūdinga thumbup.gif
Jūros ošimą labai gerai girdėjom. Viešbutis mūsų buvo prie pat jūros kranto, o kambarys į jos pusę. Naktį užliūliuodavo jūros ūžimas.
O tą audrą ir mums teko pirmadienio pavakarę pamatyt. Tačiau ji tęsėsi tik kelias valandas.
Atsakyti
Na va, ir as vakar grizau is primasol el fell viesbucio, siaubas kaip nenorejau vaziuot namo verysad.gif depresija mane tuoj uzpuls. poilsis tunise tobulas. veliau parasysiu daugiau. Tik dabar galvoju, kad galbut kokia geguze vel vaziuosim ten pat, i ta pati viesbuti greiciausiai
Papildyta:
jjolanta, tu irgi i el fell'i vaziuoji? viesbutis tikrai normalus, tik kambariai biski kaimietiski, galetu buti modernesni, bet mes gavom gera kambari su vaizdu i jura centriniame bloke, tai viskas buvo thumbup.gif siaubas kaip noriu atgal verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Prime @ 2007 10 03, 15:51)
Na va, ir as vakar grizau is primasol el fell viesbucio, siaubas kaip nenorejau vaziuot namo  verysad.gif  depresija mane tuoj uzpuls. poilsis tunise tobulas. veliau parasysiu daugiau. Tik dabar galvoju, kad galbut kokia geguze vel vaziuosim ten pat, i ta pati viesbuti greiciausiai
Papildyta:
jjolanta, tu irgi i el fell'i vaziuoji? viesbutis tikrai normalus, tik kambariai biski kaimietiski, galetu buti modernesni, bet mes gavom gera kambari su vaizdu i jura centriniame bloke, tai viskas buvo  thumbup.gif  siaubas kaip noriu atgal  verysad.gif

Koks buvo kambario Nr. biggrin.gif
Sveika sugrizus, taip kambariai yra kambariai, bet ipranti prie ju biggrin.gif
Atsakyti