QUOTE(Dew drop @ 2007 09 23, 20:47)
Jei Tunise aplankai sostinę Tunisą, Kartagenos griuvėsius ir nuvažiuoji į Sacharą, tai daugiau be gulinėjimo pliaže nebelabai yra ką veikti. Šalis graži, įdomi kaip ir kiekvienas pasaulio kraštas, su savo niuansais, bet antrą kartą nebevažiuočiau. Aptarnavimo lygis, viešbučiai, mano požiūriu, prastesni nei Egipto kurortuose, nors patys tunisiečiai gyvena tikrai geriau nei egiptiečiai. Su Turkijos servizu tai nėra ką lyginti, gal tik pliusas, kad Tuniso pliažuose švelnutis smėlis
Iš kitos pusės negali kažko norėti, nes tai Afrika ir ten viskas kaip... Afrikoj.
Taigi, jei vertinčiau bendrai, tai į Turkiją reikia važiuoti pasipležinti, pasilepinti (puikus kainos ir servizo kokybės santykis
) arba varyt per šalį aplankant istorines vietoves (kurių apie 2000). O Tunise servizas ženkliai prastesnis, o kainos santykinai aukštesnės, bet yra dykuma, tam tikra egzotika, bet keliaujant per Egiptą man tos egzotikos buvo daugiau. Sakyčiau aplamai Tunisą greičiau galima lyginti su Egiptu, Maroku nei su Turkija..
Bet kokiu atveju kelionės yra gėris
O man asmeniskai Turkija nepaliko tokio ispudzio "Vau"
labai klimatas nekoks
dregna, nepakeliamai karsta, visuomet toks jausmas kaip pirtyje. del paslaugu kokybes, buvome Turkijoje AI+ 5*, ir Egipte AI+ 5*, didelio skirtumo nepastebejau, net minusa galiu pasakyti, Nemoka gaminti juros gerybiu, pasirinkimas labai mazas, kai Egipte juros gerybes kas dien tau patiekiamos sviezios ir ju gausa
, bet Turkijoje vaisiai labai skanus. Jura nesulygynama, Turkijoje ji nergazi
uztat Egipjo, tai kazkas ispudingo.
del pramogu, ju ir ten ir ten pilna. Be to Turkija brangesne salis paliginus su Egiptu, suvenyru ir pirkiniu atzvilgiu, aisku tik turkiska oda tai jau atskiras staripsnis, pagal kuri ji tikrai toli priekyje.
Taigi labai myliu Egipta, ir dar nepripratau prie Turkijos
, bet manau jog po Tuniso galesiu papasakoti dar ka nors idomaus
taigi va toks saliu sulyginimas, paziuresime ka snekesiu apie Tunisa