QUOTE(Udrius @ 2008 07 09, 10:13)
O kodėl čia reikia pykti? Man atrodo, kad iš Tavo pasakojimų aišku, kas vis tik vaikščiojo turistų pramintais takais, o kas ne. Ir kodėl prie manes niekas nepriekabiavo?
Na, jei spresti pagal vardą Udrius, tai lyg ir ne moteriškos giminės. Tada nėra ko stebėtis, kad nepriekabiauja
Papildyta:
QUOTE(pionas @ 2008 07 13, 13:38)
sveiki:)
ruosiames su dukra rugseji i tunisa- mum bus 11 menesiuku:)
kazkada buvau pati Tunise, bet man tada buvo.. - na gyli jaunyste:)))
dabar is JUSU svieziu ispudziu- su vaiku ten imanoma? del viesbuciu, judejimo? pliaze?
laukiu jusu nuomones:)
ruosiames su dukra rugseji i tunisa- mum bus 11 menesiuku:)
kazkada buvau pati Tunise, bet man tada buvo.. - na gyli jaunyste:)))
dabar is JUSU svieziu ispudziu- su vaiku ten imanoma? del viesbuciu, judejimo? pliaze?
laukiu jusu nuomones:)
Su visokio amžiaus lėliukais ir visiškais kūdikėliais pilnas Tunisas turistų, tik liepą jau baisiai karšta.
Vakar atskridom iš Tuniso, tai nors ir labai pakeliu karštį, bet liepą ir man per karšta buvo- tiksliau ne tiek pats karštis, o tas kažkoks lipnumas pradeda varginti, kai tik išeini į lauką iš kondicionuoto oro.
Gyvenome Port El Kantujyje viešbutyje GOLF REZIDENCE, tai geriau tikrovėje atrodo, nei nuotraukose. Pats Kantujis turbūt vienas jaukiausių kurortinių vietelių.
Buvom patys traukiniu nusibeldę į Tunisą paslampinėti, tai galiu patvirtinti, kad susisiekimas pas juos labai gerai sutvarkytas- jokių problemų