Įkraunama...
Įkraunama...

Tunisas

Sveikos ir sveiki visi Tuniso atostogautojai smile.gif vacation4.gif Labai labai reikia patarimu apie situos viesbutukus:
CHIRAZ CLUB 3*, Skanes
SKANES RIVAGE 3*
CHAMS EL HANA 3*, Souse
Gal kam teko ten buti ar siaip galit ka patarti apie situos viesbucius, buciau labai dekinga aciuks.gif
Atsakyti
Grįžom šiandien vakare iš Tuniso, Sousse Palace viešbučio smile.gif Man patiko laabai, tik dienų tai ryškiai per mažai buvo, norėčiau dar kokių 3 ax.gif Aišku, nebūna idealių atostogų, kelios nelabai kokios smulkmenos buvo mirksiukas.gif Didžiausias minusas man, kad jau buvo užimtos visos vietos į Sacharą su lietuviu gidu, tai teko važiuoti su rusakalbiu(o aš rusiškai visai nesuprantu) doh.gif Bet vaizdai ir nuotykiai(žymiai didesnį įspūdį paliko antra diena) viską atpirko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Rūta_: 05 liepos 2008 - 01:31
Sveiki besiruosiantys atostogauti 4u.gif sian grizom is Suso, Merhaba club viesbucio, pailsejom, atsigavom, pasidziaugem salimi. Jei kas ka domina- klauskite, pabandysiu atsakyti. Keliavom i sachara su nuostabia gide Inga, daug isgirdom idomybiu, zmogus pasakojo daug ir idomiai. I pati Tunisa, i ta melynu-baltu pastatu miesteli( lyg Si bu Saidas vadinasi) vykome patys, nelikome suzaveti, tad gerai, kad ir neemem sios keliones per agentura.
Viskas sioje kelioneje buvo ciki, tik nepatiko, kad teko isskristi 8val. ryto, numuilino agentura viena diena, o i viesbuti atvykus atveze apie 20val.- tai dvieju dienu kaip ir nelieka, praktiskai paciam Tunise isbuni realiai 5 dienas is tu zadetuju 7. Viesbutis 4 zvaigzdziu, ir nors kiekviena karta palikinejom arbatpinigiu tvarkytojoms, bet higienos man tame visame truko. Pastebejau, kad jie praustis duoda tik muila- o kur sampunas? man dar neteko ne vienam viesbutyje ilsetis, kur neduoda sampuno. Beje uz lango vyko remontas kito viesbucio, paprasius kito kambario-greitai dave, bet dar prastesni, prie pat baseino, kur triuksmas ir muzika iki isnaktu, tad sutikom gyventi kambaryje, salia kurio vyko statybos. Patys Tunisieciai ikyrejo iki negaliu, su savo ikyrumais, lindimais ir siulymais visokio slamsto Medinoje. Jeigu i juos nereaguoji- jie vistiek ir toliau tave saukia ir neatstoja. Beperkant- sukciauja, derasi iki nukritimo, galiausiai nusileidzia. Moka keleta lietuvisku zodziu, tokiu kaip laba diena, as tave myliu ir tu grazi- tikriausiai visoms situs zodzius mini. Nusipirkus tase vienas tunisietis pristojo dar su juo fotkintis, nusifotkinus nugraibste visa...zodziu naglumas neispasakytas, ko neiseina nepamineti ir apie turkus. Pradedu nusivilti tais visais musulmonais ir ju lindimais prie moteriskiu. Geriausia tai taksistai pradeje isdurineti zmones. Vyresnio amziaus taksistai tai dar saziningai, iki medinos uz 2 dinarus nuvaziuodavom, o jaunesni tai sako 5 dinarai, tada sakai jungiam taksometra ir vaziuojam. O jie gudruciai dienos metu ijungia dviguna naktini tarifa, kad galiausiai vistiek prikapsi tie 4 ar 5 dinarai, jeigu bandai kazka jiems sakyti, apsiputoja ir visai isjungia taksometra ir pareiskia, kad jis ims is taves 4 dinarus ir baigta kalba. Nu vienu zodziu...sukciautoju visur pasitaiko. Kaljana rukyti ir gerti arbata labiausia patiko ju paprastoj vietinej kavinukej, kur susirenka visi kiti tunisieciai. Tokiu kavinukiu pas juos yra daug. Kainos superines- arbata 200 milimu, kava apie 300 milimu, pats kaljanas- 1,6 dinaro. Kiek kokiose teko kavinukese rukyti kaljana- tai sis buves pigiausias, bet ir geriausias. Zodziu pasisedeti prasisukdavome uz 4 dinarus, kaip kokioj jau europietiskesneje kaljanas jau kainuodavo 7 dinarus, uz arbatas ir kavas dar kokia bendroj sumoj 10 dinaru. Tad kainos labai svyruoja.
Atsakyti
Gudri lape, o su kokia agentura keliavot? mes rugsejo 7 irgi i si viesbuti keliausim, sakyk, o kaip viesbucio aplinka? ta prasme lauke bigsmile.gif
mes su 2 mazais vaikais varom, paziurejau kataloge kad daug vietos, pieveliu, vaiku zaidimo aikstele yra, bet zinau kad kataloge daznai graziau atrodo nei realybej biggrin.gif
Atsakyti
Vaikams yra vienas mazytis baseinelis, ten ir vanduo siltesnis. Vaiku aikstele irgi yra- bet, ne karto nemaciau, kad ten kas zaistu- nes dienos metu labai karsta, tai ji visada budavo tuscia, nes saules apsvieciama. Maistas ten geras- jusu vaikuciai tikrai ras ka pavalgyti, jo nebuvo ten daug- bet visu norams itikdavo, buvo vaikam ir makaronu, ir bulviu, fri, ir ledu, o ir kitu patiekalu- pradedant zuvimi ir baigiant mesiskais patiekalais. Viso viesbucio teritorija labai didele, bet kazkodel si karta pagalvojau, kad mieliau buciau ilsejusis mazesniame viesbutyje , su mazesne teritorija, mazesniu kiekiu turistu...man ten jaukiau atrodytu. Bet jei kas pasiulytu vaziuoti i Tunisa su vaiku, panasu, kad gal ir rinkciausi si viesbuti, tad manau jusu pasirinkimas visai neblogas. Beje kambaryje pastebejome dideliu skruzdeliu, o ir tarakonu buta. Pats kambarys buvo tvarkomas, bet ant grindu vistiek metydavosi musu nesusluoti plaukai, smelio. Nera kambariuose nei mini baro, nei seifo, tipo turi nuomuotis registraturoje- kiek gi ten kartu per diena privaiksciosi? Su vaikais reiketu greiau vaziuoti viskas iskaiciuota, kad nereiketu sukti galvos del maisto. Mes vaziavom tik su pusryciais ir vakariene- kuo dziaugemes, nes norejosi paragauti ir kitu patiekalu kur kokiam restoranelyje, tuo labiau ju vietines gamybos gerimai, kuriuos siule all include, apart alaus, tai man isvis buvo neskanus. Tad visiskai nepralaimejom, jog neemem viskas iskaiciuota, bet jei vaziuociau su vaiku- imciau su viskuo.

Vaziavom su travelman, agenturos gidziu darbu buvom labai patenkinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gudri lape: 06 liepos 2008 - 18:56
QUOTE(Gudri lape @ 2008 07 06, 19:55)
Patys Tunisieciai ikyrejo iki negaliu, su savo ikyrumais, lindimais ir siulymais visokio slamsto Medinoje. Jeigu i juos nereaguoji- jie vistiek ir toliau tave saukia ir neatstoja. Beperkant- sukciauja, derasi iki nukritimo, galiausiai nusileidzia. Moka keleta lietuvisku zodziu, tokiu kaip laba diena, as tave myliu ir tu grazi- tikriausiai visoms situs zodzius mini. Nusipirkus tase vienas tunisietis pristojo dar su juo fotkintis, nusifotkinus nugraibste visa...zodziu naglumas neispasakytas, ko neiseina nepamineti ir apie turkus. Pradedu nusivilti tais visais musulmonais ir ju lindimais prie moteriskiu.

Tu man gali paaiškinti, koks velnias Tave tampo po turistines zonas? Ko ten tikiesi? Va gi buvau Sfax medinoje - kainos fiksuotos, niekas nieko neapgaudinėja. Niekas nieko nesikabinėja. O turistinėje zonoje - na ko dar daugiau tikėtis?
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2008 07 06, 21:45)
Tu man gali paaiškinti, koks velnias Tave tampo po turistines zonas? Ko ten tikiesi? Va gi buvau Sfax medinoje - kainos fiksuotos, niekas nieko neapgaudinėja. Niekas nieko nesikabinėja. O  turistinėje zonoje - na ko dar daugiau tikėtis?

O tau atrodo, kad kazkur atvaziavus galima vaikscioti tik tam tikrais pramintais takais ir niekur kitur ne zingsnio? Jei jau kazkur atvaziavau, tai ir pasidairysiu visur. Tiesiog parasiau bendra vaizda nesiskusdama ir nedejuodama, juk cia ir rasom savo nuomones ane? Kadangi teko nemazai aplankyti saliu, kazkodel kitose kad ir Europos ar Azijos salyse tokio priekabiavimo pirkti ar dar ko nebuvo...
P.S.: Pirkis ir toliau Sfax medinoje ax.gif
Atsakyti
gal jau atsirado kas nors nusipirkes kelione i Zodiac viešbutį? rolleyes.gif
Atsakyti
As buvau pries dvi savaites viesbutyje Zodiac, man labai patiko. Visas dienas beweik leidom prie baseino. Praeitais metais buvom Primasol El Feel, tai siame viesbutyje kambariai žymiai geresni, bet maistas Primasol daug skanesnis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(victoria` @ 2008 07 11, 00:21)
As buvau pries dvi savaites viesbutyje Zodiac, man labai patiko. Visas dienas beweik leidom prie baseino. Praeitais metais buvom Primasol El Feel, tai siame viesbutyje kambariai žymiai geresni, bet maistas Primasol daug skanesnis.  smile.gif

pagaliau atsirado zhmogus ten buves smile.gif gal galetum placiau papasakot apie ji? ax.gif labai idomu.. smile.gif o kaip iki papludimio? ar labai toli smile.gif nu ir shiaip savo ispudzius papasakok! aciu :)ir dar gal galetum nuotraukyciu ish ten ideti? rolleyes.gif
Atsakyti
Mes kaip vaziavom tai tik dviese su mama buvom tame viesbutyje. Nors pries savaitę sakė net 13 lietuvių buvo. Papludimys visai netoli, gal kokie 200 metrų. Bet mes tik 1 kartą buvome nuėjusios. blush2.gif Visuomet po pusryčių eidavom prie baseino, gultų visada būdavo laisvų. thumbup.gif iki pietų tavim užsiima animatoriai: airobika, gimnastika vandenyje, labiausiai visiem patikdavo dartais žaist. biggrin.gif . Vienas animatorius puikiai kalba 7 kalbom, tai mes su juo ir rusiškai ir angliškai kalbėdavomės. Daugiausiai viešbutyje gyveno lenkų ir prancūzų. g.gif kai išvažinėjom, tą dieną turėjo net ~50 prancūzų paduot. mirksiukas.gif vakarais labai šaunūs pasirodymai būdavo, ypač fakirų šou thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Personalas labai draugiškas, ypač padavėjai ir barmenai. drinks_cheers.gif Maistas vidutiniškas sakyčiau, bet saldumynų tai nemažas pasirinkimas. Vaisių būdavo persikų, arbūzų, melionų, slyvų. Kambarius tvarkydavo kasdien, rankšluoščius keisdavo ir kasdien. mirksiukas.gif kasdien palikdavom po 1,5 dinaro. nors pirmas dienas kažkodėl nepajimdavo g.gif . kadangi praeitais metais buvau sacharoje, tai šiemet nevažiavome, bet važiavom į eskursiją šeštadienį į Tunisą, tai man labai patiko viskas, tik tam mozaikų muziejuj labai nusibodo doh.gif kažkaip įsivaizdavau jį kitaip.
Atsakyti
sveikos, na vat ir aš tik pargrįžau iš Tuniso. Gyvenom Hamamete, viešbutyje Le Khalife 4u.gif nors jis tik dvieju su pliusu žvaigždučių - neturiu prie ko prikibt. Aš jam daugiau žvaigždučių duočiau ax.gif Viskas patiko smile.gif Jei kam reikės kokios info- klauskit mirksiukas.gif
p.s. keliavom su Novaturu smile.gif
Atsakyti