Įkraunama...
Įkraunama...

Tunisas

QUOTE(Makalius @ 2008 06 08, 12:35)
Taip, neleidžiama jiems turėt. Na gal turėt galima, bet jie neišsikeistų  unsure.gif
Perkant suvenyrus ir neturint dinarų, pardavėjai eurų ar dolerių nepriima, bet paima juos, nubėga, pakeičia, dar pora nusuka ten tų dinarų  biggrin.gif ir duoda grąžą.

QUOTE(kankorezis @ 2008 06 09, 08:14)
Nu jiems turėt valiutos kiek aš supratau galima, bet pasikeisti į dinarus jau sunkiau... Porą kart teko matyt vaikus prašančius pakeisti dolerius. Jie sakė, kad aš neturiu paso ir man niekas tų pinigų nepakeis ir pan., susidarė vaizdas, kad kiekvienas tikrai negali nueit ir pasikeist tų pinigų...

Turguje porą kartų mokėjau doleriais ir jokių problemų, jokių atsisakymų priimti, čia pirmą kartą išgirdau, kad gali jiems nekeisti g.gif Vat viešbuty kita situacija, ten keičiant eurus į dinarus visada atsiranda vietinės valiutos, o dolerius į dinarus keičia ne visada g.gif tipo ateikit po pietų unsure.gif ir pan.
Atsakyti
QUOTE(radulia @ 2008 06 09, 10:15)
Maistas labai patiko......(turbut Antalijai reikia juoduoju ikru ar omaru padavineti vakarienei ar pietums).

Na, nesam mes pirmokai kelioniu klausime ir nemazai viesbuciu aplankem... Lyginant su kitu saliu 4* viesbuciais, sis tikrai silpnokas... Na, jei buciau as i ji atvaziavus pries kokius 6 metus, kai dar paslaugu kartele buvo zemesne - tada turbut ir man butu sitas viesbutis - SUPER .... Tiesiog kiekvienas vertina pagal savo skale mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Antalija @ 2008 06 09, 16:26)
Lyginant su kitu saliu 4* viesbuciais, sis tikrai silpnokas...

Na, vaziuojant i Tunisa, jei parasyta 4*, tai nereikia 4* pagal Europos standartus tiketis biggrin.gif As buvau ne Tour Khalef, o Coralia Club, taip pat 4*, bet tas 4* yra pagal Tuniso reitingus. Europoje jis vos ant 3* patrauktu, gal net ant 2* vertinant kambarius (saldytuvo nera, minibaro nera, feno nera, visokiu smulkmeneliu tipo sampuniuku, muiliuku, kepurytes dusui ir kt. taip pat nerasta), nors del maisto skustis negaleciau - kasdien duodavo kazko naujo. Be to viesbucio teritorija tikrai didele, del gultu nekildavo problemu, tik kad patvarkyt ta teritorija labiau reiktu, bet jie ten visi nenoriai dirba kiek pastebejau...
Atsakyti
pasiskaicius visu komentarus, nusprendziau, kad viesbucio vertinimas labai individualus dalykas..
pvz man, kalbant apie kambarius, reikia tik lovos permiegojimui ir kad butu pakankamai tvarkingi tie kambariai.. viskas.. televizoriaus nereikia, nes ji galiu ir Lietuvoj pasiziuret.. minibaro nereikia, nes renkuosi AI, del to viska ko man reikia gaunu bare.. sampuna savo deduosi visada, nes plaukai kitokio nepripazista.. tai ir tokiu smulkmeneliu kaip muiliukai, sampuniukai man nereikia.. maistui isranki nesu.. del to man tuniso viesbutis kad ir 3 * atrode normalus.. (aisku, visi viesbuciai skirtingi.. negaliu sakyt apie visus).. fenas - gal ir reikalingas daiktas.. bet jei jau atvaziuoji i siltus krastus, tai leidziu plaukams pailset.. ir tegul dziusta naturaliai.. valanda ir jie jau bus sausi smile.gif internetu gi nesinaudosi visalaik, tai jo praktiskai ir nereikia.. smile.gif atvaziavai pailset, tai ir ilsekis.. nors savaite reikia atsipust nuo kasdienisku darbu smile.gif
p.s. klausimas tiems, kas vaziuoja i 5 * viesbucius.. ar pasinaudojat tokiom paslaugom kaip TV? ir ar tikrai reikalingas tas daiktas..? ir ar jis toks reikalingas, kad negalima istvert net savaites be jo..? smile.gif

tai tik mano asmenine nuomone.. ax.gif priklauso nuo pacio zmogaus, ko jis tikisi ir pan.. nuo to priklauso ir viesbucio vertinimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tommika @ 2008 06 10, 10:42)
bai p.s. klausimas tiems, kas vaziuoja i 5 * viesbucius.. ar pasinaudojat tokiom paslaugom kaip TV? ir ar tikrai reikalingas tas daiktas..? ir ar jis toks reikalingas, kad negalima istvert net savaites be jo..? smile.gif

tai tik mano asmenine nuomone..  ax.gif  priklauso nuo pacio zmogaus, ko jis tikisi ir pan.. nuo to priklauso ir viesbucio vertinimas smile.gif

Juk TV ne tik 5* viesbuciuose buna, ir 4*, ir 3*...
Mes is vis dar nesam gyvene kambaryje, kuriame nebutu TV, nors to niekada nereikalavom cool.gif BET visuomet parejus i kambari, ruosiantis vakarienei ar miegoti, TV buna ijungtas "del fono" biggrin.gif Labai faina, kai isijungi koki vietini muzikini kanala ir ten skamba ju vietine muzika.. rolleyes.gif ..arba uztaikai ant kokiu arabisku ziniu, visai idomu smile.gif ARBA yra zmoniu, kurie visuomet uzmiega su TV, kaip MB biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena, mergaitės
planuojam su vyru aplankyti Tunisą. Patarkit, kur važiuoti geriausia (į kurį miestą).
Kiriuo metu laiku ten gražiausia ir geriausia. Vasara manau per karšta, tai galvojam važiuoti rudenį arba pavasarį. O gal geriau į Maroką?
Ačiū blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tommika @ 2008 06 10, 10:42)
pasiskaicius visu komentarus, nusprendziau, kad viesbucio vertinimas labai individualus dalykas..
pvz man, kalbant apie kambarius, reikia tik lovos permiegojimui ir kad butu pakankamai tvarkingi tie kambariai.. viskas.. televizoriaus nereikia, nes ji galiu ir Lietuvoj pasiziuret.. minibaro nereikia, nes renkuosi AI, del to viska ko man reikia gaunu bare.. sampuna savo deduosi visada, nes plaukai kitokio nepripazista.. tai ir tokiu smulkmeneliu kaip muiliukai, sampuniukai man nereikia.. maistui isranki nesu.. del to man tuniso viesbutis kad ir 3 * atrode normalus.. (aisku, visi viesbuciai skirtingi.. negaliu sakyt apie visus).. fenas - gal ir reikalingas daiktas.. bet jei jau atvaziuoji i siltus krastus, tai leidziu plaukams pailset.. ir tegul dziusta naturaliai.. valanda ir jie jau bus sausi smile.gif  internetu gi nesinaudosi visalaik, tai jo praktiskai ir nereikia.. smile.gif atvaziavai pailset, tai ir ilsekis.. nors savaite reikia atsipust nuo kasdienisku darbu smile.gif
p.s. klausimas tiems, kas vaziuoja i 5 * viesbucius.. ar pasinaudojat tokiom paslaugom kaip TV? ir ar tikrai reikalingas tas daiktas..? ir ar jis toks reikalingas, kad negalima istvert net savaites be jo..? smile.gif

tai tik mano asmenine nuomone..  ax.gif  priklauso nuo pacio zmogaus, ko jis tikisi ir pan.. nuo to priklauso ir viesbucio vertinimas smile.gif

Pirma, TV nėra būtinas dalykas, bet sutinku, kad kaip fonas visai neblogai pasitarnauja.
Antra, minibaras ar šaldytuvas man asmeniskai labai reikalingas, bent jau del to, kad nors Tunise ėmėme viešbuti AI, tačiau kambariuose vandens nebuvo, nestis galejai nebent stiklinemis is aparatu, nes pilti i buteli negalima, o jei nori butelio tai prašom pirkti blink.gif 5* viešbutyje vandens atsargos kambaryje papildomos kiekvieną dieną thumbup.gif
Trečia, fenas vis gi praverčia, kadangi dažniausiai valgyti leki vos spėjęs pareiti nuo jūros, po dušu ir leki. Man asmeniškai nėra labai malonu eiti į restoraną su šlapiais plaukais.
Ketvirta, bent muiliukus galėtų dėti kasdien, ko Eden Club nėra. Tikrai nemaniau, kad šampūniukų nebus. p.s. mano plaukai visai nekaprizingi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(neringata @ 2008 06 10, 13:19)
Absoliuciai su viskuo sutinku, Tommika drinks_cheers.gif  O kokiam 3* viesbuti jus buvot? Man svarbiausia, kad svara butu, nes prisiskaiciau visokiu atsiliepimu apie svetimus plaukus patalynej ir tarakonus, tai kazkaip tokio gerio noredama isvengt bijau rizikuot tunisietiskom 3*.  Dar gerai kad viesbutis prie pat juros butu, siokia tokia egzotika. Nors Palangoj ne tiek iki pliazo pedinam ir nieko 

mes buvom net ne 3*, o 2,5* Coralia club.. tarp Suso ir Monastyro..veliau paieskosiu foto, nes cia internete rodo visai ne ta viesbuti blink.gif
ten kambarines nera islepusios.. sutvarkydavo, nors ir buvau uzdejus skrajute ( ar kas ten tokio.. ant duru), kad netvarkytu.. palikdavom po 1 dinara. ranksluosciai keiciami kiekviena diena, patalyne taip pat.. televizoriaus nera, saldytuvo nera,mini baro nera, interneto taip pat..mus ju ir nereikejo.. smile.gif muiliukai buvo padeti.. tualetinis popierius taip pat buvo.. sampuno nebuvo..feno nebuvo.. kambarys nors ir dvivietis, bet lovos tokios: viena dvigule didziule ir sone prie sienos viena mazesne.. tai praktiskai galima vaziuot dviese ir dar vaika veztis..
i ta viesbuti tik nuo siu metu pradejo vezti lietuvius!
nemokamas sportas: lauko tenisas, stalo tenisas, golfas, saudymas is lanko, krepsinis, futbolas, dar buvo galima kopt i tokia siena, bet mes nesinaudojom tuo.. papludimy galima tam tikrom valandom ( kai yra viesbucio priziuretojai) pasiimt ir paplaukiot juroj su baidarem thumbup.gif ir dar galima ju paprasyt kad paplukdytu su tokiu laiveliu - ne laiveliu.. net nemoku apsakyt.. toks su bure, bet ant pripustos tokios dideles padangos.. na nemoku paaiskint smile.gif biliardas mokamas. 2 dinarai.
papludimy dar yra tinklinis.. sporto pramogu ten sociai, tik kad noras butu smile.gif
sis viesbutis taiko tik AI maitinima.. bare pateikti apie 10 gerimu, kurie dalinami nemokamai.. jei norit kokiu super duper, tai teks moket.. nemokami tokie: alus, vynas (2 rusys), bucha (vietinis samagonas ) anyzine kazkokia degtine, likeris.. dazniausiai darydavom kokteilius su bucha thumbup.gif kiekvienas barmenas vis kitoki sumaiso.. tai siokia tokia ivairove.
geriausias dalykas ten yra baseinas smile.gif jis tikrai didelis.. tik gal saltoka smile.gif
kiekviena vakara diskoteka, animatoriu pasirodymas smile.gif
kadangi buvom pacioj sezono pradzioj, tai neveike vienas baras.. kiek kalbejom su animatorium, tai birzeli- liepa-rugpjuti tame bare (jis yra papludimy) vyksta beach party smile.gif vat ten tai butu smagu sudalyvaut smile.gif
privalumas sio viesbucio dar tas, kad jis yra ant juros kranto thumbup.gif
yra atskiras baseinas vaikam.. ten tevai neileidziami.. tad jei vaikas drasus, gali ten pasilikt ir zaist su animatoriais.. yra nusileidimo takelis berods.. smile.gif
viesbutis yra 21 ha plote issidestes.. namukai vieno auksto..
trukumas butu toks, kad nera kondicionieriaus.. tik kazkoks vejelis lubose smile.gif
bet mes kai buvom balandzio pabaigoj, temperatura +25 laipsniai, tai jo tikrai neprireike.. o kaip jis veikia tai net nzn smile.gif
is savo kambario atsidarius langa-duris, galima iseit i lauka.. ten smeliukas, is musu kambario matesi net ir jura smile.gif
tarakonu nesutikom smile.gif tik 2 skruzdeles.. kituose kambariuose sake ju daugiau mate.. bet pas mus, kad ir kaip ieskojau tai neradau smile.gif
kas dar.. dienos metu vyksta visokios aerobikos, sokiai, animatoriu zaidimai ir pan.. laikas tikrai neprailgsta.
va kaip atrodo viesbutis.. kambariai identiski kaip foto.. tik kad langas buvo kitoj pusej nei lova
http://travel.hotels...CFRRYZwodlHd1WA
Atsakyti
QUOTE(Tommika @ 2008 06 10, 17:53)
mes buvom net ne 3*, o 2,5* Coralia club.. tarp Suso ir Monastyro..veliau paieskosiu foto, nes cia internete rodo visai ne ta viesbuti  blink.gif

va kaip atrodo viesbutis.. kambariai identiski kaip foto.. tik kad langas buvo kitoj pusej nei lova
http://travel.hotels...CFRRYZwodlHd1WA

http://s291.photobuc...202008/?start=0
pirmos 11 ir 2 paskutines foto is viesbucio smile.gif
p.s. esu patenkinta kambarine, kuri taip grazindavo kambarius kiekviena diena. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tommika: 10 birželio 2008 - 17:23
QUOTE(Buziaka @ 2008 06 10, 15:28)
Antra, minibaras ar šaldytuvas man asmeniskai labai reikalingas, bent jau del to, kad nors Tunise ėmėme viešbuti AI, tačiau kambariuose vandens nebuvo,  nestis galejai nebent stiklinemis is aparatu, nes pilti i buteli negalima, o jei nori butelio tai prašom pirkti  blink.gif 5* viešbutyje vandens atsargos kambaryje papildomos kiekvieną dieną  thumbup.gif

o pas mus viesbutyje coralia club 2,5 * galedavom nueit i bara ir pasiimt butelius vandens.. imdavom po 2.. o kai vaziavom i sahara, tai is anksto pasirupinom.. ryte 2 pasiemem ir vakare dar 2 pasiemem smile.gif
viskas labai priklauso nuo viesbucio ir ten dirbanciu zmoniu.. nes kitam viesbuty 4* sake netvarko kambariu nors tu ka.. doh.gif nei doleriai, nei dinarai, nei lietuviskas sokoladas nepadeda.. islepe per daug unsure.gif
Atsakyti
Sveiki! Aciu visiems uz informacija, kuria radau cia. 4u.gif Ka tik gryzau is keliones. Likau labai patenkinta viesbuciu, aptarnavimu, maistu. Viskas thumbup.gif. Gyvenom 4* viesbuty El Mauradi, Djebra. Esu buvus Kypre, Maljorkoj, Gran Kanarijoj, bet labiausiai patiko Tunise. thumbup.gif Rinksiuos tik sia sali! biggrin.gif
Atsakyti
Gal kam teko buti viesbutyje "Marchaba beach" ? Kokie atsiliepimai?
Ir dar vienas klausimas: ar vietiniai siulo kelione i sachara? Kiek kainuoja?
o gal kas ir keliavo su vietiniais, kokie atsiliepimai?
Aciu.
Atsakyti