Įkraunama...
Įkraunama...

Tunisas

QUOTE(neringata @ 2008 06 04, 11:20)
Nu nežinau, susidariau nekokį vaizdą ir tiek... Nes įvertinimai šio viešbučio labai žemi tais taškeliais. O visa info iš jau minėto puslapio. Ai, gal geriau pačiam viską savo akim pamatyt ir įvertint, nes aš irgi žiūriu, kad jei tik pagal atsiliepimus rinktis, tai išvis Tunise gerų viešbučių nėra lotuliukas.gif Manau, tikrai viskas bus gerai thumbup.gif  drinks_cheers.gif  cool.gif Gerų atostogų

Na juk mazdaug numanome, ko galime tiketis Afrikoj is "5*" viesbucio biggrin.gif Mano pazistama konsultante turizmui sake, kad kaip uz tokia kaina (vos virs 2tukst.lt. zmogui su isankstinio pirkimo nuolaida AL), tai viesbutis stebina prabanga ir siaip, gana geras yra. Tiesa pasakius, nelabai ten ir buvo is ko rinktis, visi jie panasus.. cool.gif Bus gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vvzcodename: 04 birželio 2008 - 13:28
Na sveiki visi smile.gif Su sūnum ir aš išsiruošiau į Tunisą šį sekmadienį (06.08), pasiūlė prie Hammameto "Club el bousten" viešbutuką. Gal kas esate buvę? Būtų įdomu išgirsti nuomonių.
Beje, kokius pinigus geriau ten vežtis (eurus ar dolerius)?
Sveiki, buvom Club el Fell viešbuty, apie club el Bousten neteko girdėt. O dėl pinigų, jie ten labiau vertina eurus negu dolerius, bet mes vežėmės dolerius ir viskas buvo OK, nuėjom išsikeitėm be problemų į šalia viešbučio esančią valiutos keityklą. smile.gif
Atsakyti
Sveiki, mano atsiliepimai apie Tour Khalef viesbuti:

http://www.toptravel...as/tour_khalef/

Eurai ir doleriai ten keiciami skirtingu kursu, taip kad nera skirtumo - kuriuos veztis...
Atsakyti
Dar pamirsau pamineti toki labai svarbu dalyka : jei sugalvosite pirkti Single kambari, t.y. vienam zmogui - NEDARYKITE TO... Nes vinevieciai kambariukai ten baisus, gal 3 kvadratiniu metru su vaizdu i darbini kiema, kur nuo 5 ryto jau vaziuoja mase krovininiu masinu ir stugauja darbininkai.. Plius Single kambariuose nera nei balkono, nei terasos, tik langas, kurio atsidaryti nesinori... Mes asmeniskai sumokejom dvigubai daugiau uz single kambari mamai, bet kai ji pamatem, silpna pasidare... doh.gif Tik su Travelman gides Natalijos didele pagalba, 3-a diena mamos kambari pakeite i dvivieti...
Taip pat sitas viesbutis labai megiamas rusu smile.gif Taip, kad pasipuoskit, kas vaziuosit i Tour Khalef.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Tiesa, dar noriu paklausti: kokios ten rozetes? Ar tiks tokie antgaliai kaip pas mus, ar reikia kokio specialiu???
O tai reikes gi pakrauti telefona ir fotika... g.gif
Atsakyti
Razetės tokios pat kaip pas mus, viskas ok.
Atsakyti
QUOTE(Provanc @ 2008 06 06, 10:59)
Galima. O parduotuvėje ir kortele  4u.gif

na gal gali patikslint geriau žinanatys, bet vietiniams tunisiečiams draudžiama turėti kitokios valiutos apartų jų dinarus.
Tai kaži kaip atsisakaitimaskita valiuta nžn, bent man neteko to matyt.
Kai buvom oazėj mergytėj kažkas už papuošalus davė ne dinarą o eurą, tai reikėjo pamatyt kas darėsi, vaikas iš kart į ašaras ir tiesiog visų preainančių vos ne maldavo eurą pakeist į dinarą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisy @ 2008 06 08, 12:46)
na gal gali patikslint geriau žinanatys, bet vietiniams tunisiečiams draudžiama turėti kitokios valiutos apartų jų dinarus.
Tai kaži kaip atsisakaitimaskita valiuta nžn, bent man neteko to matyt.
Kai buvom oazėj mergytėj kažkas už papuošalus davė ne dinarą o eurą, tai reikėjo pamatyt kas darėsi, vaikas iš kart į ašaras ir tiesiog visų preainančių vos ne maldavo eurą pakeist į dinarą g.gif

Taip, neleidžiama jiems turėt. Na gal turėt galima, bet jie neišsikeistų unsure.gif
Perkant suvenyrus ir neturint dinarų, pardavėjai eurų ar dolerių nepriima, bet paima juos, nubėga, pakeičia, dar pora nusuka ten tų dinarų biggrin.gif ir duoda grąžą.
Atsakyti
Na is manes turguj paeme, ir nieko... Net nezinojau, kad jiems tokios problemos issikeisti tuos pinigelius. Kad uzsienieciui keiciantis i dinarus kvituka duoda, ir kai atgal dinarus i valiuta keitiesi gali to kvito bent vieno paprasyti tai Novaturo merginos tik mums atskridus perspejo.
Bet jau oro uoste keiciantis i eurus tarifai schmoll.gif doh.gif doh.gif doh.gif Geriau isleist viska biggrin.gif
Atsakyti
Nu jiems turėt valiutos kiek aš supratau galima, bet pasikeisti į dinarus jau sunkiau... Porą kart teko matyt vaikus prašančius pakeisti dolerius. Jie sakė, kad aš neturiu paso ir man niekas tų pinigų nepakeis ir pan., susidarė vaizdas, kad kiekvienas tikrai negali nueit ir pasikeist tų pinigų...
Atsakyti
Sveiki, vakar grizom is Tuniso, buvom Suse, viesbuti Tour Khalef. Visu pirma organizacija super, aciu Natalijai-viska labai gerai paaiskina. Aptarnavimas labai patiko, visas aptarnaujantis personalas labai mandagus, visur galima graziai mandagiai susitarti, jeigu kazkas nepatinka. Kambaris svarus, keite ranksluokscius, patalyne kiekviena diena. Maistas labai patiko......(turbut Antalijai reikia juoduoju ikru ar omaru padavineti vakarienei ar pietums). Kelione i Sachara labai patiko, gide Inesa labai gerai viska pasakojo, labai daug suzinojom. Irgi uz organizacija 10 su +. Del tunisieciu, kurie pardavineja pliaze, tai reikia suprast, kad tai arabu salis ir tai yra normalu. Animacija tikrai labai gerai. Isvada: liko tik malonus prisiminimai.......mes net isvaziuoti nenorejom su vyru.
Atsakyti
QUOTE(radulia @ 2008 06 09, 09:15)
Maistas labai patiko......(turbut Antalijai reikia juoduoju ikru ar omaru padavineti vakarienei ar pietums).

Na, as tikriausiai kaip Tour Khalef viesbucio eksperte galiu pasisakyti hihihi.gif Nes buvom jame 2 kartus ax.gif Pirmais metais - buvom savaite. Salis nauja, ispudziai sviezi, viskas super rolleyes.gif Isvaziuodami prisizadejom sau, kad kitamet vel ten grisim. Grizom po 2 metu desimciai naktu (praejusia vasara). Ir... nusivylem. Todel sutinku su Antalija - tikrai maistas labai vienodas, uzsiciklines. Tarkim viena vakara yra vienoks troskinys, kita - vakara tas pats troskinys, tik keliom darzovem maziau. O skonis beveik toks pats. Ir apskritai - eini rinkdamasis patiekalus ir jau isivaizduoji, koks to patiekalo skonis. Nezinau, ar ten valgiai panasus, ar kas, bet taip pakyri tas pats per ta pati doh.gif Nei cia ikru, nei omaru nereikia irnesakyk.gif
Neskanu, ir tiek...
Atsakyti