Įkraunama...
Įkraunama...

Tunisas

Tiesa, tie kurie pasirinko afrikietišką vakarą - liko klaikiai nepatenkinti, sakė klaiku buvo. Piratų laivas iš vis baisu sakė biggrin.gif
Jo, jau su piratų laivu plaukt nelabai patiko visiem, buvo net siek teik baugoka, nes kažkoks vietinis priėjo ir pradėjo kalbėt: Do you want something special? I have lots of special things, and good price my friend, so do you want marichuan, hasish or something more? blink.gif blink.gif . O šeip tikrai nepatariu rinktis NOVATURO, nes Tunise jie gidų turi gal 3 ar 4, tačiau tik vienas iš jų šiek tiek kalba lietuviškai. Šeip geriausias keliones į Tunisą galit užsisakyt Oasis Tours, arba TezTour(TravelMan), jie turi superines gides Eglę, ir Ritą, labai gerų atsiliepimų teko girdėt apie Eglę, bet mes gavom Ritą, ir nei kiek nenusivylėm. Puikiai kalba lietuviškai, įdomiai pasakoja apie Tunisą, turi humoro jausmą. Tikrai patariu rinktis arba Oasis arba TezTour (TravelMan). thumbup.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jonas22: 31 gegužės 2008 - 19:19
QUOTE(jonas22 @ 2008 05 31, 20:16)
Jo, jau su piratų laivu plaukt nelabai patiko visiem, buvo net siek teik baugoka, nes kažkoks vietinis priėjo ir pradėjo kalbėt: Do you want something special? I have lots of special things, and good price my friend, so do you want marichuan, hasish or something more?  blink.gif  blink.gif . O šeip tikrai nepatariu rinktis NOVATURO, nes Tunise jie gidų turi gal 3 ar 4, tačiau tik vienas iš jų šiek tiek kalba lietuviškai. Šeip geriausias keliones į Tunisą galit užsisakyt Oasis Tours, arba TezTour(TravelMan), jie turi superines gides Eglę, ir Ritą, labai gerų atsiliepimų teko girdėt apie Eglę, bet mes gavom Ritą, ir nei kiek nenusivylėm. Puikiai kalba lietuviškai, įdomiai pasakoja apie Tunisą, turi humoro jausmą. Tikrai patariu rinktis arba  Oasis arba TezTour (TravelMan).  thumbup.gif .

Mes pernai vaziavom i sacharos dykuma su Ruta, tai daug papasakojo visko, o kai i kartagina vykom papuole Egle, tai jau visai taip idomiai, nenutylant pasakojo(per oasis tours). Super gide thumbup.gif
Atsakyti
Apie internetą Suse. Jei koks 4-5* viešbutis, tai gal ir bus koks kompas su internu, kuriuo tau leis pasinaudot. Yra interneto kavinių mieste. O bevielį ar šiaip interno laidą, prie kurio kompą pasijungt galėtum, tai manau gali pamiršti lotuliukas.gif
Mūsų 4* viešbuty, kuris buvo tikrai super buvo vienas senas kompas prie kurio laikas nuo laiko kas prisėsdavo. Bet mano bobutė geresniu kompu naudojasi nei ten. Kompo sakyčiau tikrai nesiveškit ax.gif
Atsakyti
Nu išleidžiamų pinigų kiekis priklauso nuo daugybės dalykų, pvz., keliem žmonėm lauktuvių veši, kiek žvaigždžių viešbuty gyvensi ir pan.

Lauktuvės:
alyvų aliejaus litras apie 7dinarai,
spac saldumynų kilas 3 dinarai,
dykumų rožės labai įvairiai (pigiausios pačioj dykumoj) po penkias už dinarą,
odinės tašės po 20TD,
šliurės iki 10TD, bet man negražu buvo,
bucha apie 10TD,
šafranas ir kiti prieskoniai (pirkt turguj iš maišų) iki dinaro už šimtą gramų...

Ekskursijos:
200TD žmogui į Sacharą - čia vykti būtina smile.gif
Į sostinę 75TD (pačiam važiuojant 2x pigiau išeina),
kitos po 30-40TD, bet visai ne5domios, neverta.

Arbatpinigiai - jų lauks visi ir visur smile.gif
pleže, kad gultą atneštų arba būna mokami gultai, priklauso nuo viešbučio,
durininkams, nes paskui nebeatidarinės ir Alibaba apšauks, bet irgi nuo viešbučio priklauso,
padavėjui vakarienės metu kasdien,
kambarinei kasdien,
vairuotojui po ekskursijos,
viešuose WC,
už lagamino nunešimą - gera viešbutį pats neneši...
Nu skaičiuojant imkit, kad visur po dinarą duosit , tai daug maž susidarysit bendrą vaizdą.

Vanduo pardėse 300milimų, viešbučiuose, restoranuose visur 2 TD.
Vaisiai turguj už kilą persikų, abrikosų, braškių iki 1TD.

Atsakyti
1TD yra apie 2,2LTL
Atsakyti
QUOTE(kankorezis @ 2008 06 02, 13:45)
Aš bandžiau Novaturo forume parašyt ką apie jų gides galvoju, bet neįdeda posto, matyt nepagyrų jie nededa biggrin.gif

O aš irgi Novaturo diskusijose parašiau, kad radau informacijos apie tai, kad prie Orient Palace viešbučio paplūdimys nuplautas, kitaip nei viešbučio aprašymuose kataloge, tai gavau įspėjimą, kad vengčiau panašaus pobūdžio žinučių, o žinutę ištrynė doh.gif lotuliukas.gif Parašiau administratoriams, kad pacituotų forumų taisyklių punktą, kurį pažeidžiau, tai atrašė, atseit negaliu naudoti, cituoju: "neleistinų žodžių junginių blink.gif , URL adresų, linkų į nuotraukas ir t.t. Taip pat tam priskiriama ir žinutės citavimas lotuliukas.gif " kol neparašiau 25 žinučių doh.gif Gerai, kad čia tokią informaciją galiu paviešinti, tikiuosi, įspėjimo negausiu mirksiukas.gif
čia apie tai plačiau
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neringata: 02 birželio 2008 - 13:56
Sveiki, na, grizom pagaliau is Tuniso ir surasiau ilga litanija apie Tour Khalef viesbuti i atsiliepimu puslapi.. Man parase, kad atsiliepimas uzregistruotas, bet jo kol kas nerodo.. Matyt, atlieka atsiliepimu atranka doh.gif Kai jau ikris tas mano atsiliepimas - imesiu nuoroda.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neringata @ 2008 06 02, 13:51)
O aš irgi Novaturo diskusijose parašiau, kad radau informacijos apie tai, kad prie Orient Palace viešbučio paplūdimys nuplautas, kitaip nei viešbučio aprašymuose kataloge, tai gavau įspėjimą, kad vengčiau panašaus pobūdžio žinučių, o žinutę ištrynė doh.gif  lotuliukas.gif Parašiau administratoriams, kad pacituotų forumų taisyklių punktą, kurį pažeidžiau, tai atrašė, atseit negaliu naudoti, cituoju: "neleistinų žodžių junginių blink.gif , URL adresų, linkų į nuotraukas ir t.t. Taip pat tam priskiriama ir žinutės citavimas lotuliukas.gif " kol neparašiau 25 žinučių doh.gif Gerai, kad čia tokią informaciją galiu paviešinti, tikiuosi, įspėjimo negausiu  mirksiukas.gif
čia apie tai plačiau
user posted imageuser posted image

Kaip cia taip nuplautas blink.gif O tai is kur zinai, kuris cia to viesbucio papludimys (is to pacio psl)?
Sis (normaliai atrodantis): user posted image
ar tikrai sis: user posted image g.gif g.gif
Blyn, susinervinau. Butent gero papludimio ir reikalavom pries issirenkant viesbuti unsure.gif
Atsakyti
Tiek ir žinau, iš tripadvisor sudėtų foto ir buvusių ten atsiliepimų. Gal ne visas ten toks prastas pliažas, bet kai paskaitai visus atsiliepimus, tai bent jau man tai susidaro labiau neigiamas negu teigiamas įspūdis apie šį viešbutį unsure.gif O jūs apsistosit ten? Jei taip, tai būtinai laukiam atsiliepimų ax.gif Gal į tripadvisor tikrai rašo tik išlepę britai ir francūzai mirksiukas.gif Kaip ten bebūtų, daug kas priklauso nuo nusiteikimo rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neringata: 04 birželio 2008 - 10:37
QUOTE(neringata @ 2008 06 04, 10:29)
Tiek ir žinau, iš tripadvisor sudėtų foto ir buvusių ten atsiliepimų. Gal ne visas ten toks prastas pliažas, bet kai paskaitai visus atsiliepimus, tai bent jau man tai susidaro labiau neigiamas negu teigiamas įspūdis apie šį viešbutį  unsure.gif O jūs apsistosit ten? Jei taip, tai būtinai laukiam atsiliepimų ax.gif Gal į tripadvisor tikrai rašo tik išlepę britai ir francūzai  mirksiukas.gif Kaip ten bebūtų, daug kas priklauso nuo nusiteikimo  rolleyes.gif

Taip, butent Orient Palace. Bet pati tai blogu atsiliepimu kol kas nelabai ir radau mastau.gif gal prastai to blogio "ieskojau". O kokius tu dar girdejai??
Ai, ziuresim, nemanau, kad bus blogai irnesakyk.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Vvzcodename @ 2008 06 04, 12:09)
Taip, butent Orient Palace. Bet pati tai blogu atsiliepimu kol kas nelabai ir radau  mastau.gif gal prastai to blogio "ieskojau". O kokius tu dar girdejai?? 
Ai, ziuresim, nemanau, kad bus blogai irnesakyk.gif  cool.gif

Nu nežinau, susidariau nekokį vaizdą ir tiek... Nes įvertinimai šio viešbučio labai žemi tais taškeliais. O visa info iš jau minėto puslapio. Ai, gal geriau pačiam viską savo akim pamatyt ir įvertint, nes aš irgi žiūriu, kad jei tik pagal atsiliepimus rinktis, tai išvis Tunise gerų viešbučių nėra lotuliukas.gif Manau, tikrai viskas bus gerai thumbup.gif drinks_cheers.gif cool.gif Gerų atostogų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neringata: 04 birželio 2008 - 11:21
QUOTE(Provanc @ 2008 05 26, 14:57)
Na va - penktad. grįžom iš Tuniso. Gyvenom Eden Club 3* su akvaparku  smile.gif
Apie viešbutį: pirmas įspūdis buvo ne koks... Bet kaip sakant - kultūrinis šokas smile.gif Kai apsipratome - viskas OK. Kambariai maži, nėra šaldytuvo, seifą reik nuomotis registratūroje. Baseinai, akvaparkas, jūra - LIUX. Vaikams ten įdealu. Puiki animacija - ir vaikams, ir mamoms  rolleyes.gif (buvau be vyro). Man maistas patiko - daug daržovių.
Vieta: tarp as Suso ir Monastyro. Ir į vieną, ir į kitą miestą reik važiuoti. Bet ne bėda - kas 20 min. važ.miesto autobusas Monastyras - Susas. Kaina - juokinga, o su taksu sakyčiau gan brangu.

Ir aš atostogavau Eden Club mirksiukas.gif Maistas nors ir skanus, bet kiekvieną dieną praktiškai tas pats, įvairovės minimumas, jūros gėrybių negausite. Pats aqua parka kaip čia pasakius, vienu tuneliu reikia pasispirti, kad pasiektum šviesą, kitu užpakalį saugoti, kad nenutarkuotų schmoll.gif Tik pora nusileidimų verti dėmesio cool.gif Kambariai labai mažučiai. Vienam kambary spintos durys išlėkė, kitam klozeto dangtis sulūžęs ... plaukų džiovintuvų nėra. Agentūros rašo, kad įeina vėlyvi pusryčiai ir naktipiečiai, bet nieko panašaus ten nėra, lauko baras užsidaro 18val., vidaus 23 val. Antrą kartą šio viešbučio nesirinkčiau unsure.gif
Atsakyti