Marlena, o 5 metų vaikui nežinote kiek Sachara? Gal nekainuoja?
QUOTE(neringata @ 2008 05 15, 15:38)
Marlena, o 5 metų vaikui nežinote kiek Sachara? Gal nekainuoja?
sito tai nezinau.. bent jau tam lape, kuri dave gide (su visom ekskursijom ir kainom), tai nieko neraso apie mazesnius nei 6m vaikus.
Papildyta:
QUOTE(radulia @ 2008 05 15, 15:39)
Marlena20 aciu
ner uz ka pries menesi pati ieskojau tokios info.. tai dabar smagu, kad galiu kam nors padet
o dar klausimelis: jeigu vaziuojam su pusryc. ir vakar., tai dienos metu viesbuti pvz. atsigerti jau kainuoja? Kaip suprantu viskas kaip sakant nemokamai tik per pusrycius ir vakariene?
QUOTE(radulia @ 2008 05 15, 13:19)
Man sake kad i Sachara vienam apie 200Lt. Ir sake agenturoje, kad vietoj kazkaip galima isigyti, bet net neisivaizduoju kur tai pirkti
Man rodos, kad ne 200 lt, o 200 dinarų
Tai yra apie 400 su viršum litų
Beje, tai yra labai pigu, aš tai supratau, kai pabūvojau Kretoj
Ten mes už vienos dienos kelionę į Santoriną suplojom 130 eurų
O į ekskursiją po salą - 50.....
Tunise tikrai labai pigu. Ir nepirkit iš vietinių. Kainos ne ką tesiskiria, o juk lietuvių kalba viską girdėti yra tikrai mieliau.....nei prie kokių prancūzų prie vieno staliuko valgyt
QUOTE(Amiletta @ 2008 05 15, 18:03)
Atsiprašau už suklaidinimą. Kelionė į Sacharą kainuoja apie 200 Lt.
Mes jau pernai rudeny mokejom uz kelione 190 dinaru (140+50 uz pasivazinejima dzipais, karietom, jojima kupriais). Emem is oasis tours.
Na ir speliojat jus cia Gi gaunasi kazkur 440Lt sachara.
tai patarkyt man kur isigyti kelione i Sachara, iskart ten viesbuti kazkur? Ar cia pries isvykstant?
QUOTE(radulia @ 2008 05 15, 20:44)
tai patarkyt man kur isigyti kelione i Sachara, iskart ten viesbuti kazkur? Ar cia pries isvykstant?
Ten aeruoste pasitiks lietuviu gides, kurios isvezios po viesbucius, jos ir siulo keliones. Jei atsiranda bedu ar prireikia gydytojo pagalbos , tai jos taip pat tvarko.
QUOTE(Vvzcodename @ 2008 05 15, 22:03)
Na, as kai skaiciau, tai mane labiausiai ta ekskursija domino, kad zinociau kur ko laukt
Aha, aš kai važiavau, tai niekur apie Tunisą pasakojimo neradau.... Ir dabar tik vienas toks fotoreportažuose yra O taip norisi kitų pamatyt
Beje, mes Saharon vykom su Novaturu. Vykstant su kitais, manau, maršrutas turėtų būti toks par
Makaliau, noriu tavęs paklaust dėl viešbučio: ar tas Viesbutis "EL Kaiser" (supratau ten apsistoję buvot) tikrai pakankamai padorus, turiu omeny švarą ir tvarką, nes dėl viso kito galima susitaikyt
QUOTE(neringata @ 2008 05 16, 08:33)
Makaliau, noriu tavęs paklaust dėl viešbučio: ar tas Viesbutis "EL Kaiser" (supratau ten apsistoję buvot) tikrai pakankamai padorus, turiu omeny švarą ir tvarką, nes dėl viso kito galima susitaikyt
Viešbutis El Kaiser man paliko didžiausią įspūdį iš visų, kuriuose teko apsistoti. Jis visai "neneša" į 2* Aš jam 3* duočiau Superinis maistas su dar nerealesne panorama 8 aukšte, berods. Pasirinkimas tai tikrai didelis. Padavėjai aptarnauja - desertai nemokami, prieš 2 metus galima buvo rinktis - ledai (migdoliniai, braškiniai berods) arba vaisiai (vynuogės, arbūzas ar dar kas ).
Kambariai su plastikiniais dideeeeeliais langais Mes gyvenom 2 aukšte, tai gavom su terasa
Nuostabus vaizdas atsiveria iš viršaus
Jeigu norit, galit pasiskaityt pasakojime sudėjau ir viešbučio nuotraukas, ir panoramą iš restorano
QUOTE(neringata @ 2008 05 16, 11:45)
Bet tolokai nuo gero paplūdimio, ane? nes mes su vaiku važiuotume, tai norisi ir šiek tiek komforto Ale savaitėlę galima ir pakentėt Aišku, jei per pora metų nepasikeitė viskas į blogąją pusę
Tolokai, nes tas, kur yra tik iškart nusileidus (prie El Hana Beach milžiniškojo viešbučio) - šiukšlinas, ten vietiniai su rūbais maudosi, pas juos taip priimta
Važiuokite su taksi, tik išėję iš viešbučio pasigaukit ir pažiūrėkit, kad skaitliuką įjungtų, ir sakykit - Erahma beach