Įkraunama...
Įkraunama...

Tunisas

QUOTE(radulia @ 2008 05 14, 14:55)
Marlena, reiskes man tada vaziuosiu i Sahara su tapkem.....kaip suprantu ilipi ant kupriaus ir tada nusimauni ar iskart?

uzlipi ir nusimauni.. smile.gif bent jau as taip daryciau.. smile.gif
buvo is musu grupes pametus tapke viena moterele, bet tie vedliai (kurie veda kuprius) pakele ir padave.. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(radulia @ 2008 05 14, 14:14)
tai turbut ir man bus baisu.
Dar klausimelis: ar galima i bagaza pakuoti ne i lagamina, o i sportini dideli krepsi? Kazkaip nenorim lagamina pirkti, o turim 2 didelius krepsius

Galima, bet duztanciu daiktu nebeparsivesi, ypac aliejaus, kokiu vazu graziu ir pan. Nebent i rankini bagaza

Amileta, man ir buvo baisu, bet mano trimeciui labai patiko, teko mums pirkti dideli kupriu

http://i218.photobuc...pg?t=1210768659
http://i218.photobuc...pg?t=1210768713
http://i218.photobuc...pg?t=1210768758
Atsakyti
Nu zinot biggrin.gif kai tokie karsciai sacharoj liepa-rugpjuti ir jei dar su kelnem, tai man sakes, jauciu doh.gif lotuliukas.gif Apie tai net nepagalvojus buciau. Medvilniniai sortukai, plonyte maikute ant sleikuciu, atviros lengvutes basutes ir vsio smile.gif Jie ten turistu ir taip prisizeje, gi su jais uzsiima, tai ir nieko ten tokio nematau, jei keliai ar peciai pliki. Vat jei i mecete kokia, tai taip, tada jau prisidengti.
O man kitas klausimas, ar sacharoj sustojama kur nusimaudyt, atsigaivint?? Ar tik viesbutyje grizus nakvynei baseinas? bigsmile.gif
Papildyta:
O jus girdejote, kad per pilnati Vidurzemio juroj ciunami pranasauja? unsure.gif Cia man mama parase, nezinau, kur ji sitai girdejo doh.gif Kai ne LT esu, tai nezinau, gal per TV ar spaudoj kur rase? unsure.gif Nezinia, cia juoktis ar bijoti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vvzcodename: 14 gegužės 2008 - 15:56
QUOTE(Vvzcodename @ 2008 05 14, 17:00)
Nu zinot  biggrin.gif kai tokie karsciai sacharoj liepa-rugpjuti ir jei dar su kelnem, tai man sakes, jauciu  doh.gif  lotuliukas.gif Apie tai net nepagalvojus buciau. Medvilniniai sortukai, plonyte maikute ant sleikuciu, atviros lengvutes basutes ir vsio  smile.gif Jie ten turistu ir taip prisizeje, gi su jais uzsiima, tai ir nieko ten tokio nematau, jei keliai ar peciai pliki. Vat jei i mecete kokia, tai taip, tada jau prisidengti.
O man kitas klausimas, ar sacharoj sustojama kur nusimaudyt, atsigaivint?? Ar tik viesbutyje grizus nakvynei baseinas?  bigsmile.gif
Papildyta:
O jus girdejote, kad per pilnati Vidurzemio juroj ciunami pranasauja?  unsure.gif Cia man mama parase, nezinau, kur ji sitai girdejo  doh.gif Kai ne LT esu, tai nezinau, gal per TV ar spaudoj kur rase?  unsure.gif  Nezinia, cia juoktis ar bijoti biggrin.gif

na gal liepa-rugpjuti ir karsta bus.. buvau balandzio pacioj pabaigoj..ir as buvau su tokiom baltom lininem kelnem.. tai tikrai nebuvo karsta.. buvo patogu.. smile.gif o mums gide patare pries islipant is autobuso (jau kai ejom su kupriais jodinet), kad kas turi geriau, kad ilgesnius sortus ar kelnes uzsidetumem.. nes atseit smelis labai smulkus.. jo visur prilis ir pan.. ir dar patare fotoaparatus ar kameras uzsidengti su maisiuku celofaniniu, kad jei bus vejas, gali sugadint.. bet as nezinojau, kad jo reikes, tai neturejau.. todel labai dziaugiaus, kad vejo nebuvo, kai mes vaiksciojom su tais kupriais.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vvzcodename @ 2008 05 14, 17:00)
O man kitas klausimas, ar sacharoj sustojama kur nusimaudyt, atsigaivint?? Ar tik viesbutyje grizus nakvynei baseinas?  bigsmile.gif

O jus girdejote, kad per pilnati Vidurzemio juroj ciunami pranasauja?  unsure.gif Cia man mama parase, nezinau, kur ji sitai girdejo  doh.gif Kai ne LT esu, tai nezinau, gal per TV ar spaudoj kur rase?  unsure.gif  Nezinia, cia juoktis ar bijoti biggrin.gif

Mes kai buvom, tai prieš Sacharą davė laisvo laiko viešbutyje. Baseine nusimaudėm. O vėliau ant kuprių jojom. bigsmile.gif Saulėlydis Sacharoje... Nepakartojama. wub.gif Beje, paskutiniai buvom.

Negirdėjau. g.gif

Dėl sugadinimo tai jo, kažkas sakė, kad jiems susigadino. Bet pas mus viskas veikia. smile.gif Ir vėjuota buvo. g.gif
Atsakyti

O man kitas klausimas, ar sacharoj sustojama kur nusimaudyt, atsigaivint?? Ar tik viesbutyje grizus nakvynei baseinas? bigsmile.gif

Mes kai vaziavom i sachara, tai musu grupej buvo zmoniu, kurie buvo su sortais, negirdejau, kad skustusi del nepatogumo. Po sacharos mus veze i viesbuti, kur ir miegojom, ten ir tada galejom maudytis baseine.
Atsakyti
Sveikos, keliaujančios 4u.gif
galvojam ir mes šiemet Tunisą rinktis atostogoms. Kol kas nepastebėjau atsiliepimų apie Sousse Palace viešbutį Suso mieste. Gal kas ten pabuvojote? norisi lietuviškos nuomonės, nes kituose saituose užsieniečių nuomonės gali skirtis nuo lietuviško supratimo apie kokybę ax.gif

QUOTE(Amiletta @ 2008 05 15, 12:48)
Į Sacharą? Neprisimenu, kiek pernai mokėjom. g.gif Gal apie penkis šimtus. g.gif Bijau sumeluot... blush2.gif

Ačiū 4u.gif
O apie Sousse Palace nieks neturi atsiliepimų? ax.gif Ir kokie Novaturo ir Oasis skirtumai apibendrintai? Nes man atrodo, kad lyg Novaturas ir pigiau, o kaip kokybė? Ir ar verta šiemet tikėtis paskutinės minutės kelionių?
Na ir užverčiau čia jus klausimais doh.gif Nepykit, tikiuosi patyrusių keliautojų patarimų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neringata: 15 gegužės 2008 - 09:52
Man sake kad i Sachara vienam apie 200Lt. Ir sake agenturoje, kad vietoj kazkaip galima isigyti, bet net neisivaizduoju kur tai pirkti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(radulia @ 2008 05 15, 13:19)
Man sake kad i Sachara vienam apie 200Lt. Ir sake agenturoje, kad vietoj kazkaip galima isigyti, bet net neisivaizduoju kur tai pirkti doh.gif

na kadangi neseniai grizau, tai galiu pasakyt kiek kainuoja is tikro kelione i sahara smile.gif
suaugusiam 145 TD (TD-dinarai)
vaikui (6-12m) 102 TD
+( jei jodinesit kupranugariais ir vazinesit dzipais) - 55 TD..
viso gaunasi 200 TD .. o tai tikrai nera 200 lt wink.gif

galima neimt kupranugariu ir dzipu.. bet visa malonuma prarasit wink.gif
jei jau vaziuojat i Sahara ir sumokat 145 TD, tai manau tie 55 Tdnera daug.. smile.gif o ispudziu gaunat daug thumbup.gif

kitos keliones:
Tunisas-Kartagina suaugusiam 74 TD, vaikui 52 TD
Iskyla laivu suaugusiam 40 TD, vaikui 28 TD
Afrikietiska naktis+zoologijos parkas suaugusiam 58 TD, vaikui 41 TD

mes vaziavom su Sofa travel.. tai pas juos kainos buvo butent tokios..

o siaip, i viesbuti ateidavo vietiniai, kurie siulydavo tas pacias keliones.. kaina nesiskirdavo.. (na bent jau vieni lietuviai, kurie plauke laivu, tai mokejo po 40 TD.. nebande deretis).. taip, kad jei nenorit imt per agentura, galit nusipirkt is vietiniu wink.gif

Atsakyti
Gal kas galite atsakyti, ar viesbučiuose buna puoduku (sisioti) vaikams? El Mouradi **** musu 4u.gif Aciukas...
Atsakyti
suprantu, matyt, mes ta pato darysim, o su piratiniu laivu neplaukiojot? Ar verta? kokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(radulia @ 2008 05 15, 15:30)
suprantu, matyt, mes ta pato darysim, o su piratiniu laivu neplaukiojot? Ar verta? kokia kaina?

su laivu neplaukiojom.. o kaina 40 TD.. cia internete buvau prisiskaicius, kad daug ka pykina.. tai vaziavau su ta mintim, kad tikrai neplauksim smile.gif o beto, jau kelione i Sahara uztektinai kainuoja, tai nebesinorejo leist pinigu smile.gif
bet plauke draugai, tai jiems visai patiko smile.gif ir nepykino.. smile.gif
Atsakyti