Įkraunama...
Įkraunama...

Tunisas

QUOTE(Vvzcodename @ 2008 04 19, 09:46)
Va cia noretusi daugiau KODEL, KAIP, KAS??
Isgirsti, tai isgirsti, ir prisiskaityt daug gali, bet daug kas vaziuoja tam, kad pamatyti viena is islikusiu graziausiu pasaulio vieteliu - Kartagina... Tai ten lb neidomi varginanti  ekskursija ar kaip?? Aisku, toj Kartaginoj gal tik 40min ar 1 val pabuni, arne?
Aisku, kai tik 7niom dienom skrendi, tai norisi kiekviena diena "sutaupyti", bet ar paskui nesigailetum buves Tunise ir nepamates Kartaginos?  unsure.gif
Del sacharos, tai vienareiksmiskai - BUTINA!  drinks_cheers.gif

Mes nesigailejom, nors buvom tunise 14 dienu. Mes vykom su oasis, gide Egle, tai i sachara vykstant tiek visko pripasakojo apie sali, kad mums vykti i kartagina pasirode neidomu. O kas is lietuviu nevyko i sachara, tai vyko i kartagina. Bet tiek ispusdziu neparsiveze.Na cia tik mano nuomone. Bet kai vykstama 7 d., tai dvi paros sacharoje jau yra daug, o jei dar kartagina, tai koks poilsis
Atsakyti
Mes irgi galvojom, kad Kairuane prisipirksim visko. Nei velnio. Nieko ten gero nebuvo. Tik būgneliai, lentutės, pigūs papuošalai, odos dirbiniai. (Kalbu apie Eglės pasiūlytą parduotuvę). Gerai, kad šalia turgus buvo, tai nuėjom ten. Toookią gražią apyrankę nusipirkau (Prie krioklių tokią pat mačiau, bet derėtis su arabu neėjo, labai išpindėję ten- prašė 20 vietinių pinigų, o čia nusiderėjau iki 5 bigsmile.gif), aliejukų prisipirkau, dar žasiliuką mažei prigriebiau. Žodžiu, toj parduotuvėj kur Eglė siūlė, man nieko gero nebuvo. schmoll.gif Ir išvis, Eglė gerą biznį daro. Susitaria su arabais, jie jai pamoka, o ji turistus veda.
Kaip gidė ji nereali, bet kaip žmogus. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amiletta: 19 balandžio 2008 - 15:37
QUOTE(Amiletta @ 2008 04 19, 15:36)
Mes irgi galvojom, kad Kairuane prisipirksim visko. Nei velnio. Nieko ten gero nebuvo. Tik būgneliai, lentutės, pigūs papuošalai, odos dirbiniai. (Kalbu apie Eglės pasiūlytą parduotuvę). Gerai, kad šalia turgus buvo, tai nuėjom ten. Toookią gražią apyrankę nusipirkau (Prie krioklių tokią pat mačiau, bet derėtis su arabu neėjo, labai išpindėję ten- prašė 20 vietinių pinigų, o čia nusiderėjau iki 5 bigsmile.gif), aliejukų prisipirkau, dar žasiliuką mažei prigriebiau. Žodžiu, toj parduotuvėj kur Eglė siūlė, man nieko gero nebuvo. schmoll.gif Ir išvis, Eglė gerą biznį daro. Susitaria su arabais, jie jai pamoka, o ji turistus veda.
Kaip gidė ji nereali, bet kaip žmogus. schmoll.gif

Na mes pirkom kairuane lauktuvem bugnelius, odini pufa, kupranugariu statuleliu, lenteliu, peleniniu. Daug pigiau nei turguje kad siulo. Alieju ir saldumynus pirkome fiksuotu kainu parduotuvese, o daugiau kaip ir nera ka veztis. Parsivezta metalo apyranke pazaliavo, skaros ne sykio neuzsidejau biggrin.gif , tad finale man liko ka naudoju lentele pjaustymui ir viskas. Ai turguje pirkau prieskoniu, kuriuos pralaikius puse metu ismeciau, nes ne velnio nezinojau kur juos deti, o tas astrus padazas charisa niekam nepatiko kam vezem ir pas pacius dar saldytuve stovi. Tad as praktiskai viska pirkau kairuane arba salia viesbucio esancioje fiksuotu kainu parduotuvese.Nes realiai akys mato, o kai reikia apkrauti namus nesamonem pagalvojama tik grizus, kai nera kur padeti tu daiktu
Atsakyti
Palaikau Tafi...
Kažko ypatingo pirkti Tunise nėra.Pirkom ir mes prieskonių,man jie patiko ir jau beveik visus baigėm.Laukiu ir vėl kelionės,kada jų nusipirkti...Dar pirkom alyvuogių aliejų,jis tikrai geras,ypač kai ruoši salotas...Man labai patiko jų arachisinė chalva,ji tikrai skani.Tik ją reikėtų pirkti turguje,nes iš parduotuvės-visai kitas skonis...Na,o jų alyvmedžio lentelės,tikrai geros.Kaip gidė Eglė sakė,kad jos nepritraukia kvapų,taip iš tikro ir pasitvirtino...Man tunisietiški odos gaminiai didelio įspūdžio nepaliko,kažkokie grubūs,nedailūs.Kiti lietuvaičiai pirko,oda ten tikrai pigi,tik nereikia tikėti,kai arabas sako,kad čia kupranugario oda...
Atsakyti
QUOTE(Tafi @ 2008 04 19, 17:56)
Na mes pirkom kairuane lauktuvem bugnelius, odini pufa, kupranugariu statuleliu, lenteliu, peleniniu. Daug pigiau nei turguje kad siulo. Alieju ir saldumynus pirkome fiksuotu kainu parduotuvese, o daugiau kaip ir nera ka veztis. Parsivezta metalo apyranke pazaliavo, skaros ne sykio neuzsidejau biggrin.gif , tad finale man liko ka naudoju lentele pjaustymui ir viskas. Ai turguje pirkau prieskoniu, kuriuos pralaikius puse metu ismeciau, nes ne velnio nezinojau kur juos deti, o tas astrus padazas charisa niekam nepatiko kam vezem ir pas pacius dar saldytuve stovi. Tad as praktiskai viska pirkau kairuane arba salia viesbucio esancioje fiksuotu kainu parduotuvese.Nes realiai akys mato, o kai reikia apkrauti namus nesamonem pagalvojama tik grizus, kai nera kur padeti tu daiktu

Mes būgnelius Yasmin'e nusipirkom, vieną padovanojo. Dar kelionėje po Sacharą kristaliukų nupirkom, rožių. O ta apyranke, pirkta Kairuano turguj aš laaabai patenkinta. Nei pažaliavo, nei pajuodavo. Nešioju kasdien. Lentučių mum nereikėjo, pigių papuošalų irgi. Kažkaip tikėjomės daugiau iš tos parduotuvės, nes Eglė vis pabrėždavo, kad pirkit pirkit, jeigu norit permokėt, Kairuane VISKO bus daugiau ir pigiau. Nu nu... Na, bet čia jau kiekvieno reikalas, jeigu nori lentučių, kuprių, odos dirbinių, tai parduotuvė pats tas. biggrin.gif
Atsakyti
O kas tie kristaliukai, kuriu parsivesti is sacharos galima??
Niekas prie savo lauktuviu saraseliu nepaminejot ju kosmetikos?
Atsakyti
QUOTE(Vvzcodename @ 2008 04 20, 17:55)
O kas tie kristaliukai, kuriu parsivesti is sacharos galima??
Niekas prie savo lauktuviu saraseliu nepaminejot ju kosmetikos?

Tiksliai, aš parsivežiau kaukę ir kvepaliukus. smile.gif Tokius trinamus.
Kristaliukai tai tokie akmenys, perskelti būna. Dar nudažo juo kartais. smile.gif Labai gražu. Bent jau man. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amiletta: 20 balandžio 2008 - 18:37
QUOTE(Amiletta @ 2008 04 20, 18:36)
Kristaliukai tai tokie akmenys, perskelti būna. Dar nudažo juo kartais. smile.gif Labai gražu. Bent jau man. wub.gif

Bet kam jie reikalingi? Kur juos pritaikyt? Tiesiog, laikyt kokioj lekstutej ir tiek?
Atsakyti
Man asmeniskai rozes net labai nepatiko, labai laukiau ju, isivaizdavau kazka nerealaus, o kai pamaciau tai net paciai is saves juokas paeme biggrin.gif Nors negali sakyt, 90 proc zmoniu jas pirko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tafi @ 2008 04 22, 16:27)
Man asmeniskai rozes net labai nepatiko, labai laukiau ju, isivaizdavau kazka nerealaus, o kai pamaciau tai net paciai is saves juokas paeme biggrin.gif Nors negali sakyt, 90 proc zmoniu jas pirko biggrin.gif

Gyvai nemaciau, bet atrodo idomiai. Idomu ar tvirtos jos?
http://upload.wikime...Sand_Rose_1.jpg
Atsakyti
QUOTE(Pumpotaukšlis @ 2008 04 22, 16:56)
Gyvai nemaciau, bet atrodo idomiai. Idomu ar tvirtos jos?
http://upload.wikime...Sand_Rose_1.jpg

Lygiai taip ir atrodo, buna dar ju nudazytu su visokiaus blizguciais, man labiau primine ukiska muila isdrozineta blush2.gif
Atsakyti
Oho kiek cia mamos prirase...tik kada man viska reikes perskaityti g.gif
Ketiname vaziuoti birzelio gale i Tunisa. Ar nebus per karsta, kaip galvojate? koki geriau kurorta pasirinkit- Hamama ar Susa? kadangi vaziuojame 7 dienom, ketiname siek tiek paguleti prie juros, nuvaziuoti i Sahara. Ar verta imti AI, ar pietus galima nebrangiai kur ir mieste pavalgyti? O pleze gultai brangus?
Atsakyti