Įkraunama...
Įkraunama...

Tunisas

Laki, bet jei imi per agentūrą, tai tos 7 nakvynės pas visus, jei savaitės kelionė

Papildyta:
Ir dar dėl kremo įdegiui, ar jis veiksmingas tik Tunise (na kitas kontinentas, saulė kitaip gal "šildo") ar ir LT juo tepantis gaunasi šokoladinis įdegis.
Gal kas buvot parsivežę jo?

P.s. Ačiū už komentarus
Atsakyti
QUOTE(kriziukas @ 2008 03 21, 11:06)
gal galima plačiau apie šitą stebuklą papasakot?  bigsmile.gif  nes nesupratau ar tai losjonas ar kremas idegiui pagerinti? g.gif  smile.gif

Atrodo štai taip. 4u.gif Tik užrašas truputį nusitrynė.
user posted image
Eglė labai rekomendavo pirkt, labai švelnina oda, drėkina. Galima ir pliaže naudot. smile.gif Iš užrašo sprendžiu. Tas geltonas skystis tai aliejus. Kvapas nelabai koks. Bent jau man. blush2.gif
Beje, prisiminiau, kad vieną kartą mergina kažkokia irgi juo pliaže tepėsi. Vyras dar atkreipė dėmesį, kad toks pats, kaip ir pas mus. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amiletta: 21 kovo 2008 - 11:37
Vienam aprašyme apie Tunisą radau tokią frazę, kad lauktuvėms galima parvežti:
"„Fatimos“ rankelę, apsaugančią
nuo blogos akies."

Kas čia per daiktas?
Atsakyti
QUOTE(Daisy @ 2008 03 25, 08:05)
Vienam aprašyme apie Tunisą radau tokią frazę, kad lauktuvėms galima parvežti:
"„Fatimos“ rankelę, apsaugančią
nuo blogos akies."

Kas čia per daiktas?

mums tokia atviežė dovanu
pakabukas, paprasta rankele t.y. delnas kuris vadinasi "fatimos rankele" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(J&J @ 2008 03 24, 17:22)
Sveikos  smile.gif
balandžio 18 mes varom į Tunisą  didis.gif
gal kas galit pasidalinti patarymais topsecret.gif  kaip įgyti puikų , tolygų good.gif ĮDEGĮ  dirol.gif
Ar butyna padaryti Hammama karsta.gif ir kokiu vietinių aliejukų pirkti egypt.gif ar tiesiog gero kremo reikia

Mes tai pirkom vietinės gamybos įdegio kremą(minusas,kad jis riebokas,nes gamintas su alyvuogių aliejumi)....aš per tris dienas buvau jau įdegusi...
P.S.Vietinėse parduotuvėse jų pilna,tik reikia pasakyti,kokio nori:įdegio ar apsauginio... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif :
Atsakyti
QUOTE(Jurgita-Gabrielė @ 2008 03 25, 22:02)
Mes tai pirkom vietinės gamybos įdegio kremą(minusas,kad jis riebokas,nes gamintas su alyvuogių aliejumi)....aš per tris dienas buvau jau įdegusi...
P.S.Vietinėse parduotuvėse jų pilna,tik reikia pasakyti,kokio nori:įdegio ar apsauginio... biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  :

O tu ta dideli kupriu kairuane pirkai dukrytei g.gif , maniskis dar dabar abt jo pajodineja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tafi @ 2008 03 26, 21:50)
O tu ta dideli kupriu kairuane pirkai dukrytei g.gif , maniskis dar dabar abt jo pajodineja  biggrin.gif

Sveika,
Kuprius dar sveikas...Dukrelė saugo jį ir nejodinėja biggrin.gif
Tiesa,kaip ten su tuo viešbučiu?Ar ką sužinojai?
Linkėjimai iš Vilniaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita-Gabrielė @ 2008 03 26, 22:28)
Sveika,
Kuprius dar sveikas...Dukrelė saugo jį ir nejodinėja biggrin.gif
Tiesa,kaip ten su tuo viešbučiu?Ar ką sužinojai?
Linkėjimai iš Vilniaus 4u.gif

Jei kalbi apie turkija, parsysiu ryt i az, o tuniso naujame kataloge parasyta, kad primasolis turi ala carte restorana, kazin kur jis yra kad mes nematem biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes, norejau paklausti, gal kas esate buve viezbutyje " EL MOURADI CLUB EL KANTAOUI"?????????????????????????????????NIEKUR NERA ATSILIEPIMU APIE SI VIEZBUTI g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisy @ 2008 03 18, 10:17)
o tai negalima agentūrai sumokėt eurais ar doleriais? (už kelionę į saharą)

mes i sachara keliavom su novaturu. ir uz kelione susimokejome eurais autobuse, nes mes registravomes telefonu. gide priime uz kelione visomis trijomis valiutomis: eurais, doleriais ir vietine turniso (nebepamenu kaip vadinasi). del valiutos nebuvo jokiu problemu. jie manau tik dziaugiasi kad vaziuoji ir moki, o kokia valiuta nelabai ir yra skirtumo, vistiek jie skaiciuoja sau atitinkamu kursu.
Atsakyti
Kuprius - tai cia siuvenyras koks? smile.gif
QUOTE(Jurgita-Gabrielė @ 2008 03 25, 22:02)

..kad ir taip tokiose salyse jau per 3 d buni idegusi irnesakyk.gif net ir su apsauginiais kremais (esu sviesaus gymio) wink.gif Aisku, kas vakara reikia sudrekinti oda kazkokiais losjonais..
Atsakyti
QUOTE(Vvzcodename @ 2008 03 28, 19:08)
Kuprius - tai cia siuvenyras koks?  smile.gif

..kad ir taip tokiose salyse jau per 3 d buni idegusi irnesakyk.gif  net ir su apsauginiais kremais (esu sviesaus gymio)  wink.gif Aisku, kas vakara reikia sudrekinti oda kazkokiais losjonais..

Iš pat pradžių ir aš bandžiau įvairius apsauginius losjonus,tai stipresnius,po to jau ir silpnesnius net su betakarotinu,kad tik įdegčiau.Prieš tai dar padariau visą kūno pilingą,masažą(tiesa,masažas ten labai prastas,jau geresnis yra Turkijoje),bet viskas veltui...Aš taip pat esu šviesios odos ir kaip nebūtų keista,labai sunkiai įdegu...Bet gerų lietuvaičių dėka,gali patvirtinti Tafi,kurie man ir patarė,nusipirkom tą Bronze losjoną ir gavosi superrezultatas thumbup.gif Dar kartą dėkui tau Tafi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Kuprius-didelis minkštas žaislas.Yra ir mažų odinių kupriukių-suvenyriukų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgita-Gabrielė: 28 kovo 2008 - 19:24