Uzsisakem siandien tiek rinkomes ir ant galo uzsirezervavom TOUR KHALEF 4* AI gal kas yra buve ten,ar yra veiklos,animacija?vesimes dukruze savo tikiuosi jai bus ten gerai,jai bus kai vesim 1.11men +- sio viesbucio,skrendam 05.25.
Kiek laiko skrendama i tunisa?
QUOTE(DAIIVA @ 2008 01 09, 13:01)
Uzsisakem siandien tiek rinkomes ir ant galo uzsirezervavom TOUR KHALEF 4* AI gal kas yra buve ten,ar yra veiklos,animacija?vesimes dukruze savo tikiuosi jai bus ten gerai,jai bus kai vesim 1.11men +- sio viesbucio,skrendam 05.25.
susibalamutinau ne tour khalef o i ORIENT PALACE 5* Va ka reiskia kai puse nakties apie viesbucius skaiciau,tai tik dabar uzsakyme kita pavadinima pamaciau laukiu komentaru apie si viesbuty
Skrydis trunka šiek tiek virš 3 val.
QUOTE(Pumpotaukšlis @ 2008 01 08, 18:49)
Na stai ir as isigijau kelione i Tunisa 2008.08.10 d. 14 nakvyniu i Primasol Club El Fell viesbuti. Dabar ilgas laukimas kol praeis 8 menesiai.
Mes 2 sav beveik tuo paciu laikotarpiu buvom siame viesbutyje sia vasara, likome labai patenkinti, animatoriai super, maisto belekiek, personalas puikus. Iki musu keliones irgi buvo ilgas laiko tarpas
Labukas. Gal galit patarti?.. Aplankėm Egiptą, Turkiją, Kanarų salas, dabar galvojam lėkt į Tunisą. Ar verta? Gal nieko naujo ten nepamatysim (kultūra, vaizdai panašūs kaip ir jau aplankytose šalyse)? O kovo viduryje ar geri orai ten būna, ar vertėtų su paaugliais vaikais ten apsilankyt tokiu metu?
Iš anksto labai dėkoju už atsakymus, man tai labai svarbu
Iš anksto labai dėkoju už atsakymus, man tai labai svarbu
Aš irgi galvoju važiuoti į Tunisą. Klausimas jau buvusioms: kiek reikėtų pasiimti pinigėlių dviem žmonėms, jei planuojame būti 2 savaites? Kadangi planuojame imti ekskurijas į Sacharą ir Kartaginą, tai vien joms prireiks apie 1200-1300 Lt. O kiek gali prireikti maistui ir minimaliems suvenyrams?
Papildyta:
Tiesa, ar buvo kuri nors viešbutyje Royal Beach? Kaina patraukli, bet parašyta, kad šalia viešbučio vyksta statybos Ar jos labai trukdo?
Papildyta:
Tiesa, ar buvo kuri nors viešbutyje Royal Beach? Kaina patraukli, bet parašyta, kad šalia viešbučio vyksta statybos Ar jos labai trukdo?
Gal galėtumėte pasidalinti savo patirtimi su kokio amziaus lialiukais teko keliauti i Tunisa? Vis pasvajoju, kad noreciau koki balandzio menesi i Tunisa nulekti su savo mazyle (jai tuo metu butu 8 menesiai). O gal as cia labai kliedziu???
Nebijokit vaziuot su vaikais, tunisieciai labai paslaugus, myli vaikus, vaiku baseine pilna maziuku, nuo penkiu kokiu menesiu, turekit pripuciamus ratelius jiems, kremus nuo saules, ir pan. Restorane taip pat vaiku maitinimo kedutes, parduotuvese net pampersu yra, tik jei maitinat misinukais, ju nusiveskit, nes nezinia ar rasite
Sorry is anskto,nes labai tingiu skaityti visas temas. gal kas turit kokia nuomone is cia esanciu apie azur plaza susidare? gal pades Udrius ir kiti? gal pasakys, ar verta imti si viesbuti ar ne?
QUOTE(ing. @ 2008 01 17, 14:37)
Sorry is anskto,nes labai tingiu skaityti visas temas. gal kas turit kokia nuomone is cia esanciu apie azur plaza susidare? gal pades Udrius ir kiti? gal pasakys, ar verta imti si viesbuti ar ne?
http://www.toptravel...tas/azur_plaza/
QUOTE(Gyncė @ 2008 01 16, 12:15)
Biškį gal vėsoką įdomu kaip kylą temp. kas mėnesį tada galimą bilietus pirktis gegužės pvz mėnesiui, nes viešbutis kur man atrodo patraukliausiai tai kainą nepasakyčiau kad ženkliai pasikeičia nuo balandžio ar gegužės mėnesiui.
chia manau rasi tem pokychius Tunise
QUOTE(ing. @ 2008 01 17, 16:37)
Nors ir rašomas, kad 4*, bet realiai 3*. Vien kaina ką pasako- mažesnė kaip 3* Primasol. Taigi, aš būčiau už Primasol