Įkraunama...
Įkraunama...

S.Oliver

Pas mumis S.Oliver kainos nezmoniskos ir modeliai ateina pasene, paziurekite int. pardese, kad ir .de, pamatysite skirtumus.
O siaip tai rubeliai labai smagus ir tasiukai ju fainuciai thumbup.gif
Atsakyti
man S. Oliver labai patinka. vyras turi keleta marskineliu ir megztuku, tikrai gera kokybe thumbup.gif
Atsakyti
Šiaip iš S.Oliver rūbų neperku. blush2.gif Man priimtiniau aksesuarai. thumbup.gif Taigi, iš šios firmos turiu odinę rankine. Ir man ji tikrai yra kokybiška, praktiška ir svarbiausia, kad patvari. Manau po metų naujos nereikės pirkti. schmoll.gif Bent jau dabar ją nešiojus, jokių įplyšimų ar pan. nepastebėjau, nors ją ir ,,trankau" po visą namą, miestą, darbą. smile.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
MB marskinius ten perka, o sau nelabai ka randu sioje parduotuveje ax.gif
Atsakyti
Šiaip kokybė s.Oliver tai man gera. Nežinau kaip kitoms, gal yra kitaip? biggrin.gif smile.gif Manau atitinka kainos ir kokybės santykį. 4u.gif
Atsakyti
na lietuvoje prastas pasirinkimas, bet kokybe labai gera, va per akscija mb dzinsus uz 100lt nusipirko atsidziaugti negali smile.gif

lietuvoje nemaciau.
smagus, siltas megstinukas suknele, kadangi pirktas nesimatuojant , tai ilgokas nei maniau smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reika: 21 sausio 2010 - 23:17
Sau neissirenku,o vyriui daznai ten perku
Atsakyti
Turiu S.Oliver batelius pavasarinius su vidutiniu kulniuku, pirkau internete, ne odiniai, bet kokybė thumbup.gif ir pigiau mokėjau nei mūsų parduotuvėse. Tai patys patogiausi batai kuriuos esu turėjusiu, galiu nors į žygį su jais keliauti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2010 01 22, 00:14)
na lietuvoje prastas pasirinkimas, bet kokybe labai gera, va per akscija mb dzinsus uz 100lt nusipirko atsidziaugti negali smile.gif

lietuvoje nemaciau.
smagus, siltas megstinukas suknele, kadangi pirktas nesimatuojant , tai ilgokas nei maniau smile.gif
user posted image

Lietuvoje tikrai buvo, pirkau, kainavo 179lt atrodo nerealiai gerai ir nesiojasi thumbup.gif
Atsakyti
kokybe tai tikrai super thumbup.gif o kuriu metu modelis galima paziureti pagal prekes koda mirksiukas.gif ten uzfiksuota ir data
Atsakyti
QUOTE(laurytux @ 2010 09 29, 21:07)
kokybe tai tikrai super  thumbup.gif  o kuriu metu modelis galima paziureti pagal prekes koda  mirksiukas.gif  ten uzfiksuota ir data

tikrai, taip, tik kad va zmones, megsta dejuoti, kad viskas i Lt ateina is praejusiu sezonu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(audree @ 2010 10 17, 19:26)
tikrai, taip, tik kad va zmones, megsta dejuoti, kad viskas i Lt ateina is praejusiu sezonu...  smile.gif

drinks_cheers.gif nors buna ir taip, kad po ispardavimo preke vel kabinama prie naujos kolekcijos, nes atstatoma kaina
Atsakyti