Įkraunama...
Įkraunama...

S.Oliver

man visai nieko, yra neblogu drabuzeliu, pernai pirkau batus , tai tokie patogus, tik kad medziaginiai, tai kai dregna negali eit...o siaip tai liuks parduotuve..galima kazka grazaus thumbup.gif rasti.. thumbup.gif
Atsakyti
O as dirbu S.Oliver, ir pati beveik tik ten perku, rūbų kokybė super, o ir pasiderinus atrodo tikrai puikiai. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(SYRIA @ 2008 08 11, 12:12)
O as dirbu S.Oliver, ir pati beveik tik ten perku, rūbų kokybė super, o ir pasiderinus atrodo tikrai puikiai. bigsmile.gif

Tau tai pasiseke kad dirbi,nes savems darbotojams kainos beveik per pus mazesnes thumbup.gif
Atsakyti
ma kazkaip tos kolekcijos kokios10-5 m. pasenusios. na nznau, man nelabai
Atsakyti
Pirkausi S.Oliverio batelius, tai esu labai patenkinta ju kokybe ir patogumu thumbup.gif !!! O del to pasenimo... g.gif Na, jei ieskote neskoningu salotiniu bateliu su kaspineliais, tai tokiu ten nerasite schmoll.gif Klasika dvelkia S.Oliverio gaminiai,[I] o ne kicu lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes paskutiniu metu uzsukam Vokietijoi i siuvykla kur ira ir parduotuve, tai turiu pasakyt iek drabuziai , tiek kainos tokios pat. Mano vyras tai tik S.Oliverio ir Weberiu apsiredes doh.gif
Atsakyti
pirkau batukus nesenei ir man jie thumbup.gif nerealus wub.gif
Atsakyti
O as sau ten dzinsus,sijonuka ir maikuciu prisiperkau-kokybe super,spalvos laabi ryskios-kaip tik kas man patinka thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 06 15, 19:44)
Tau tai pasiseke kad dirbi,nes savems darbotojams kainos beveik per pus mazesnes  thumbup.gif

Tikrai ne per puse mazesnes kainos schmoll.gif Saviems darbuotojams duoda 20% smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LAPUTAITĖ @ 2009 06 16, 09:02)
Pirkausi S.Oliverio batelius, tai esu labai patenkinta ju kokybe ir patogumu thumbup.gif !!! O del to pasenimo... g.gif Na, jei ieskote neskoningu salotiniu bateliu su kaspineliais, tai tokiu ten nerasite schmoll.gif Klasika dvelkia S.Oliverio gaminiai,[I] o ne kicu lotuliukas.gif

man tai dvelkia prastais audiniais ir kreivom siulem...
Atsakyti
QUOTE(DUTĖ BARBIDUTĖ @ 2009 07 14, 12:46)
man tai dvelkia prastais audiniais ir kreivom siulem...

Matyti, kad apie kokybe mazai ka sioje srityje nusimanote ax.gif Arba isvis neturite ne vieno ju gaminio tongue.gif
Atsakyti
Turiu sportbatukus - geros odytes ir labai patogus. Nors is virsaus versta oda, labai gerai nesiojasi, net purvas nekimba, nors nepurskiau jokiais apsauginiais purskalais.
Atsakyti