man visai nieko, yra neblogu drabuzeliu, pernai pirkau batus , tai tokie patogus, tik kad medziaginiai, tai kai dregna negali eit...o siaip tai liuks parduotuve..galima kazka grazaus rasti..
Pirkausi S.Oliverio batelius, tai esu labai patenkinta ju kokybe ir patogumu !!! O del to pasenimo... Na, jei ieskote neskoningu salotiniu bateliu su kaspineliais, tai tokiu ten nerasite Klasika dvelkia S.Oliverio gaminiai,[I] o ne kicu
Mes paskutiniu metu uzsukam Vokietijoi i siuvykla kur ira ir parduotuve, tai turiu pasakyt iek drabuziai , tiek kainos tokios pat. Mano vyras tai tik S.Oliverio ir Weberiu apsiredes
Pirkausi S.Oliverio batelius, tai esu labai patenkinta ju kokybe ir patogumu !!! O del to pasenimo... Na, jei ieskote neskoningu salotiniu bateliu su kaspineliais, tai tokiu ten nerasite Klasika dvelkia S.Oliverio gaminiai,[I] o ne kicu
Turiu sportbatukus - geros odytes ir labai patogus. Nors is virsaus versta oda, labai gerai nesiojasi, net purvas nekimba, nors nepurskiau jokiais apsauginiais purskalais.