Įkraunama...
Įkraunama...

S.Oliver

Esu Reno pirkusi S.Oliver batus per ispardavima kainavo 99 lt thumbup.gif odyte is visu pusiu. ziuresim kaip nesiosis.
Atsakyti
Turiu kelias bliuskutesuser posted imagebet man kazkaip vaikiski labiau patinkauser posted imageypac kelnes,kazkaip ne tie keliai taip neissimusa i prieki. Ir siaip kokybe patinka.Tik gaila,kad vaikisku cia LT dar nemaciauuser posted imageGal kas esat mate kur yra pirkti??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R03: 20 kovo 2008 - 12:44
Man tai labai faina parduotuvė thumbup.gif thumbup.gif turiu labai super rūbų iš šios pardos ax.gif
Atsakyti
VILNIAUS AKROPLYJE ATSIDARE s.Oliver PARDUOTUVE !!!
Atsakyti
QUOTE(Celcija @ 2008 06 18, 15:18)
VILNIAUS AKROPLYJE ATSIDARE s.Oliver PARDUOTUVE !!!

pagaliau yahoo.gif

Man šiaip labai patinka,grražūs ir labai patogūs drabužiai thumbup.gif labiausiai iš ten man pritinka visokie švarkeliai ir srtiukutės thumbup.gif
Atsakyti
Rūbai S.Oliver patinka. Labai. Ir turiu jų daug. Bet va batai man šiaip sau. Nors kokybė gal ir nieko būtų, bet stilius kol kas nepatinka, fasonai labai jau nuobodūs.
Atsakyti
ax.gif na va vis daugeja ir daugeja smile.gif
Atsakyti
patinka, bet negaliu pasakyt, kad labai.. man medžiagos dažniausiai kliūva.. bet modeliukai mieli 4u.gif
Atsakyti
Perku daugiausiai vaikiskus drabuzius.Stilius simple,bet visvien turi kazko.
Pvz. vaikiski dzinsai tai beveik visi is Slim linijos,nes jokia kita firma negamina
liekniems vaikams.
Kokybe gera.

Su H&M net lyginti negalima.Visgi ryskiai kokybiskesni drabuziai.
Atsakyti
O ka manote butent apie Vilniaus "Akropolio" s.Oliveri ? mmm? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Celcija @ 2008 07 17, 11:15)
O ka manote butent apie Vilniaus "Akropolio" s.Oliveri ? mmm? smile.gif

Man labai patinka. Turiu jau keletą vasariškų rūbelių iš ten nusipirkusi thumbup.gif dabar laukiu rudens kolekcijos mirksiukas.gif
Atsakyti
Rudens kolekcija jau po truputi vezama smile.gif jau ryt bus nauju prekiu thumbup.gif
Atsakyti