Įkraunama...
Įkraunama...

Vardų žinynas

Laba diena. Labai norėčiau sužinoti daugiau apie Eleonora, Elena radau, bet tai ne tas pats, net gi vardo diena skirtinga. Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Rigita @ 2007 10 06, 11:50)
Dovilė Vardo skaičius - 4
(Vasario 9)
Dovilė - iš liet. trump. Dovė.
Sunkus darbas Dovilėms kuria stiprų pamatą, būtiną tam, kad ant jo viskas laikytųsi. Dovilės atkaklios darbininkės, apsigimusios tvarkyti ir valdyti įvairius mechanizmus. Jos dirba rutinišką ir nuobodų darbą nuo "skambučio iki skambučio", joms būtina meilė ir namų židinys. Sutuoktinio  giminėms jos  arba  padeda,  arba jų  tiesiog nekenčia.
Dovilės labai patrauklios ir gražios. Vardo vibracija labai gyvybinga. Malonu su jomis bendrauti. Jos ekstravertės ir optimistės. Labai patinka gražūs drabužiai ir papuošalai. Mėgsta sublizgėti ir nepalieka be dėmesio vyrų. Jos greitai įsimyli, tačiau ištekėti neskuba. Nemėgsta spręsti svetimų  problemų.
Doviles globoja Saturnas. Tai viskas, kas susiję su vienuma, paslaptimi. Saturno Dovilės dažnai vienišos, kuklios ir artistiškos. Saturnas - uždarumo ir išskirtinumo simbolis. Tai taip pat liūdesio, gailesčio, vidinio nerimo, aistrų sukėlėjas.
Dovilėms reikia saugotis iliuzijų. Beje, jos turi labai įdomią savybę - po nesėkmių vėl atgimti ir pradėti darbą iš pradžios.

stai mano vardelis,nors uzsiklause kazkas kitas...o ta vasario 9 d?ka reiskia po vardu,nes tai mano gimimo diena ir mano vardas thumbup.gif kaip atitiko,o jau galvojau prasyt paanalizuot wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Rigita @ 2007 10 05, 15:23)
O, matau, kad pagalbos sulaukiau smile.gif iš voverytės  biggrin.gif  Labai smagu  thumbup.gif  4u.gif
Papildyta:
Malonu, kad džiaugiatės  4u.gif  Tik negaliu padėkos priimti, nes apie Domantą parašiau ne aš, o Voverė smile.gif
Papildyta:
Gaila, bet knygoj nėra nieko apie Enriką  verysad.gif

mmm ..paskaitinejau daugiau-tai vardadienis drinks_cheers.gif tixlei per mano gimtadieni drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Mane labai domintų sužinoti apie šiuos vardus: Elvinas,Gabrielis,Maksimilianas(Maksas)
Iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti
labai idomu ar yra sie vardai oksana,solveiga ir romas
Atsakyti
QUOTE(Wiqtea @ 2009 08 19, 18:02)
Įdomu pasidarė, kodėl internete neįvedate vardų reikšmė?  išmeta pvz labai patogų variantą :http://day.lt/vardai/ naudotis manau tikrai mokėsite 4u.gif

Internete tik trumpai apibūdina vardą. tarkim Dovydas- visų mylimas. O čia, pagal šią knygą labai išsamiai aprašo vardą mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai noreciau, kad ka nors pakomentuotumete apie varda RIDAS, niekur apie ji nieko nerandu. buciau labai dekinga
Atsakyti
Norėčiau paskaityti apie Dainoras. Bet kažin ar yra toks vardas toje knygoje? g.gif
Atsakyti
Gal galite parašyti vardo Valentinas reikšmę? 4u.gif
Atsakyti
Gal galit parasyt viktoro ir giedriaus vardu reiksmes? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Niktė @ 2010 01 12, 14:54)
Internete tik trumpai apibūdina vardą. tarkim Dovydas- visų mylimas. O čia, pagal šią knygą labai išsamiai aprašo vardą  mirksiukas.gif

netikiu tokiais aprašymais schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2010 08 02, 20:12)
netikiu tokiais aprašymais  schmoll.gif

as ir netikiu, nes apie mane tai visiska nesamone parasyta blink.gif

Atsakyti
sveiki, labai įdomu būtu sužinoti šių vardų reikšmes, nes internete su žmona randam tik labai trumpus aprašymus, gal kas padėtumėte : Aras,Kipras,Mikas,Natas,Rūkas,Tauras,Vėjas,Smiltė,Upė
Iš anksto labai didelis AČIŪ.... 4u.gif
Atsakyti