Įkraunama...
Įkraunama...

Kontūrinis makiažas

QUOTE(Renatulyte @ 2008 03 23, 19:25)
Cia jau kalbat turbut apie mikropigmentacija, ne apie permanenta  g.gif  Permanento atspalvio pakeist jau nelabai pavyktu...  rolleyes.gif

Cia visa tema apie konturini, ne apie permanenta - permanento yra kita tema wink.gif
Atsakyti
[quote=Ramirami,2008 03 23, 18:26]
O pas ka daretes? Nes kas liecia antakiu forma, as lygiai ta pati galiu pasakyti - labai laukiu korekcijos, kadangi mano antakiai platus, o per juos nubreze siaura linija - man asmeniskai jokios logikos g.gif Plaukai auga aplinkui ir tikrai nezadu ju issipesioti, kadangi palikus tik ant nupiestos linijos likciau beveik be antakiu.

Eleonora, siaip ji maloni labai, negaliu nieko blogo pasakyti. Bet vaizdelio tikejausi kitokio smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos! :4u: Pati ir gi renku zinias apie konturini makiaza, todel domina nuomones tu merginu, kurios jau ji pasidare. Kadangi tai dar nauja procedura, bet man kazkodel atrodo, kad tas konturinis nelaiko nei metu. Kaip tau Natylli, ar dar matosi antakiu konturinis, nes minejai, kad jau lyg ne toks ryskus? Pati irgi noreciau pasidaryti, bet baisu, kad jis isnyks greitai... :unsure:
Atsakyti
QUOTE(-Voveryte- @ 2008 03 26, 22:40)
Sveikos merginos! 4u.gif  Pati ir gi renku zinias apie konturini makiaza, todel domina nuomones tu merginu, kurios jau ji pasidare. Kadangi tai dar nauja procedura, bet man kazkodel atrodo, kad tas konturinis nelaiko nei metu. Kaip tau Natylli, ar dar matosi antakiu konturinis, nes minejai, kad jau lyg ne toks ryskus? Pati irgi noreciau pasidaryti, bet baisu, kad jis isnyks greitai... unsure.gif

Tikrai daugumai ilgai nelaiko, todel rekomenduociau eiti pvz i Long-Time-Liner salona, kur 3 menesius korekcijos nemokamos (jei teisingai pamenu - galima pasiskambinti), neribotas ju skaicius kaip pas ne kai kuriuos. Geriausiai eiti ten, kur konturistai isipareigos daryti kol padarys gerai. Po metu, konturiniam pablankus, daroma berods 50% nuolaida, zodziu - trumpalaikis malonumas, tikrai 3-5 metus rysku nebus.
Atsakyti
kiek zinau erika irgi daro su Long-Time-Liner
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 03 27, 10:35)
kiek zinau erika irgi daro su Long-Time-Liner

As turiu omenyje salona, kuris vadinasi Long Time Liner. Jame dirba lingeristes su sios firmos priemonemis. Ta pati daro ir Erika, tik kitame salone. Ir kitomis salygomis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramirami: 27 kovo 2008 - 09:48
QUOTE(Ramirami @ 2008 03 23, 20:34)
Cia visa tema apie konturini, ne apie permanenta - permanento yra kita tema wink.gif

tai vat, o as radau kd kazkas suklydo ir parase apie permanenta, tai ir as tada jau ilindau, kd kitos nebutu klaidinamos... user posted image
Atsakyti
Šiandien jau pasigražinau savo lūpytes. Šiuo metu viskas thumbup.gif ,nežinau kaip bus rytoj ir kitas dienas, svarbiausia kaip laikysis spalva, (šiaip, sakė pablunka apie 40 proc. per 10 dienų, ir tada jau matai savo tikrąją spalvą). bet dabar jokių patinimų, galėčiau tiesiai eiti į vakarėlį biggrin.gif . O šiaip procedūra nėbuvo skausminga (nors aš esu jautri skausmui), tik nemaloni, pats bjaurumas prasidėjo po procedūros, kai pradėjo atitirpinėti nuskausmintos lūpos.

QUOTE(Ramirami @ 2008 03 27, 09:24)
Tikrai daugumai ilgai nelaiko, todel rekomenduociau eiti pvz i Long-Time-Liner salona, kur 3 menesius korekcijos nemokamos (jei teisingai pamenu - galima pasiskambinti), neribotas ju skaicius kaip pas ne kai kuriuos. Geriausiai eiti ten, kur konturistai isipareigos daryti kol padarys gerai. Po metu, konturiniam pablankus, daroma berods 50% nuolaida, zodziu - trumpalaikis malonumas, tikrai 3-5 metus rysku nebus.

Taip 1-2 metų laikotarpyje 50 proc. nuolaida, o 2-3 metų laikotarpyje 25 proc.
Atsakyti
Nuotraukos įdėti negaliu, nes jei fotografuoju iš arti tai labai susilieja vaizdas, o jei iš toli tai nesimato.
Bet dabar jau nuėjo tas šėrpetojimas, ir gavosi taip, kad kontūras šviesesnis negu lūpos. Tai dabar labai laukiu korekcijos.
Atsakyti
QUOTE(sssaule @ 2008 03 31, 17:40)
Nuotraukos įdėti negaliu, nes jei fotografuoju iš arti tai labai susilieja vaizdas, o jei iš toli tai nesimato.
Bet dabar jau nuėjo tas šėrpetojimas, ir gavosi taip, kad kontūras šviesesnis negu lūpos. Tai dabar labai laukiu korekcijos.

O kokia spalva dareisi?
ir pas ka (kur) dareisi?
Atsakyti
QUOTE(profas @ 2008 03 31, 17:51)
O kokia spalva dareisi?
ir pas ka (kur) dareisi?

Dariausi rusvą į rudumą, o gavosi rausva biggrin.gif
Long-time-liner salone
Atsakyti
QUOTE(sssaule @ 2008 03 31, 19:23)
Dariausi rusvą į rudumą, o gavosi rausva  biggrin.gif
Long-time-liner salone