Prieš dvi savaites pasidariau kontūrinį viršutinių akių vokų makiažą.
1. Skausmas. Mažiausiai dėl jo galvą sukau. BET iki procedūros pabaigos vos vos iškentėjau - kojos iš skausmo kilnojosi
Bet meistrė minėjo, jog prieš pat menstruacijas pojūčiai daug nemalonesni, nei įprastai. O mano tokia situacija ir buvo, taigi, galbūt, dėl to. Korekcijos datą rinkausi jau į tai atsižvelgdama
2. Forma. Pradinę formą nupiešė labai gražiai - subtili, pravedimas tiek savo forma, tiek ryškumu labai pagyvina akis.
3. Gijimas. Man akys šiek tiek patinę buvo apie parą laiko, tačiau perštėjo pačią odą. Bet net ir iškat po procedūros, ir kitą dieną galėjau drąsiai eiti visur, kur reikėjo. Šaldantį kompresą uždėjo pati meistrė. Remokendavo ir namie kelis kart atlikti, bet tinimas nebuvo didelis, taigi patingėjau...(Beje, sakė ne ledukus, o tik šaldiklyje labai gerai atšaldyto vandens kompresus (prileidi pvz. i med.pirštines vandens, užriši galą ir į kamerą, bet kad nežušaltų). Dar davė spec. tepalo tepti ryte vakare, kol sugis. Tepiau sąžiningai. Pilnai sugijo per savaitę.
4. Rezultatas. Jau antrą dieną po procedūros supratau, kad toks ryškumas ir plotis man patinka ir nenoriu, kad gijant kažkas keistųsi. O kai sugija, paprastai plotis/ryškumas galutiniam rezultate sumažėja apie 40 proc. Taigi per korekciją sausio gale tikrai platinsiu. O pati forma labai graži. Jei viską daryčiausi iš naujo, tikrai nepabijočiau kiek ryškiau, nei kad mano akiai piešiant tuo metu atrodė įprasta, nes sugijus tikrai akivaizdziai matysit, kad mazžoka. Ir draugės, mama pritarė, jog tikrai drąsiai galiu per korekciją paryškinti.
Dabar liko vienintelis klaustukas, kiek laiko po korekcijos viskas nepradės blukti. Mat viena forumietė, kuri pirmąkart darėsi pas tą pačią meistrę, minėjo, jog jau po metų reikėjo atnaujinti, nes buvo nebe juoda, o pilkšva (ačiū Jai, kad labai draugiškai prieš tai pasidalino savo patyrimu
)
Taigi tiek įspūdžių toms, kurios galvoja apie šią procedūrą