Įkraunama...
Įkraunama...

Kontūrinis makiažas

QUOTE(4XRG @ 2010 12 11, 19:01)
As dariausi pas Ilona (Salon+ Kaune, PC "Mega") mikropigmentacini makiaza. Is pradziu dariausi akis,o po to ir del antakiu susigundziau nes labai patiko meistre, kaip ji dirbo,o svarbiausia-labai patiko rezultatas. Ji viska smulkiai isaiskino kuo mikropigmentacinis skiriasi nuo permanentinio, su kokiomis priemonemis dirba ir pan... Buvo tikrai neskausminga procedura ir tikrai ja labai rekomenduoju. Ka sudomins-galesiu jos tel nr duoti arba tiesiog uzeikit i Salon+ Megoje  :s[B]uper

Ka beaiskintu, rezultata gaunate ta pati, tik uz didesnius pinigus smile.gif Zinoma priklauso nuo meistres sugebejimu ir naudojamu medzegu.
Dziaugiosi, kad likote patenkinta ir darbu ir meistre. 4u.gif
Atsakyti
Susigundžiau ir aš viršutinių akių vokų kontūriniam makiažui. Draugė jau metus tokiu pačiu džiaugiasi, labai gažiai atrodo. thumbup.gif Užsirašiau antradienį pas meistrę Rūtą "Grožio galerija" Savanorių pr., Kaune.

http://www.grozio-ga...lt/lit/Apie-mus

Galbūt yra čia kolegių, kurios lankėsi pas Rūtą kontūriniam makiažui? Pasidalinkim įspūdžiais ir rezultatais! drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ives @ 2010 12 17, 23:35)
Susigundžiau ir aš viršutinių akių vokų kontūriniam makiažui. Draugė jau metus tokiu pačiu džiaugiasi, labai gažiai atrodo.  thumbup.gif  Užsirašiau antradienį pas meistrę Rūtą "Grožio galerija" Savanorių pr., Kaune.

http://www.grozio-ga...lt/lit/Apie-mus

Galbūt yra čia kolegių, kurios lankėsi pas Rūtą kontūriniam makiažui? Pasidalinkim įspūdžiais ir rezultatais!  drinks_cheers.gif  4u.gif

as esu dariusi pas ka akis lupas antakius,likau nepatenkinta laaaaaaaabai ir dar galiu kokia tris moteris atvest parasyti cia kurios nepatenkintos
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2010 12 18, 07:32)
as esu dariusi pas ka akis lupas antakius,likau nepatenkinta laaaaaaaabai ir dar galiu kokia tris moteris atvest parasyti cia kurios nepatenkintos

blink.gif unsure.gif ojej.. O Jūs viską vienu kartu (akys, antakiai, lūpos) pas ją darėtės? Prieš kiek laiko tai buvo? Ar taisėte makiažą pas kitą meistrę? Jei taip, tai ar kitai pavyko ištaisyti? Na mano draugės, kuri pas Rūtą lankėsi, viršutiniai akių vokiai labai gražiai atrodo...todėl ir aš pas ją užsirašiau.
Ačiū Jums, kad pasidalinote.
Gal dar atsiras moterų, kurios pas "Grožio galerijos" linergistę Rūtą darėsi kontūrinį makiažą ir pasidalintų patirtim bei rezultatais??? 4u.gif

Atsakyti
Merginos, kiekviena yra individuali. Skirtinga oda, voko forma ir t.t. Kiekvienos ir rezultatas skirtingas. Vienai patiko, kita liko nepatenkinta labai sunku spresti. Nepabandzius nezinosite ar Jums tiko sios meistres darbas. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 19 gruodžio 2010 - 02:28
QUOTE(ives @ 2010 12 18, 21:34)
blink.gif  unsure.gif  ojej.. O Jūs viską vienu kartu (akys, antakiai, lūpos) pas ją darėtės? Prieš kiek laiko tai buvo? Ar taisėte makiažą pas kitą meistrę? Jei taip, tai ar kitai pavyko ištaisyti? Na mano draugės, kuri pas Rūtą lankėsi, viršutiniai akių vokiai labai gražiai atrodo...todėl ir aš pas ją užsirašiau.
Ačiū Jums, kad pasidalinote.
Gal dar atsiras moterų, kurios pas "Grožio galerijos" linergistę Rūtą darėsi kontūrinį makiažą ir pasidalintų patirtim bei rezultatais???  4u.gif

dariausi viska kartu akis, antakius,lupas forma super viska padare bet jos padarytas makiazas laikosi gana trumpai zodziu tingiu rasyti daug jai kas dominsn parasykit i az duosiu savo tel galesim pasneketi papasakosiu
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2010 12 19, 09:31)
dariausi viska kartu akis, antakius,lupas forma super viska padare bet jos padarytas makiazas laikosi gana trumpai zodziu tingiu rasyti daug jai kas dominsn parasykit i az duosiu savo tel galesim pasneketi papasakosiu

Lyg ir pavyko parašyti Jums į AŽ savo nr. rolleyes.gif Lauksiu žinutės arba "majako" smile.gif
Atsakyti
kova dariausi lupu ir akiu voku permanentini makiaza, kol kas rezultatu patenkinta, nzn kaip toliau laikysis smile.gif
Atsakyti
Prieš dvi savaites pasidariau kontūrinį viršutinių akių vokų makiažą.
1. Skausmas. Mažiausiai dėl jo galvą sukau. BET iki procedūros pabaigos vos vos iškentėjau - kojos iš skausmo kilnojosi blink.gif Bet meistrė minėjo, jog prieš pat menstruacijas pojūčiai daug nemalonesni, nei įprastai. O mano tokia situacija ir buvo, taigi, galbūt, dėl to. Korekcijos datą rinkausi jau į tai atsižvelgdama smile.gif
2. Forma. Pradinę formą nupiešė labai gražiai - subtili, pravedimas tiek savo forma, tiek ryškumu labai pagyvina akis.
3. Gijimas. Man akys šiek tiek patinę buvo apie parą laiko, tačiau perštėjo pačią odą. Bet net ir iškat po procedūros, ir kitą dieną galėjau drąsiai eiti visur, kur reikėjo. Šaldantį kompresą uždėjo pati meistrė. Remokendavo ir namie kelis kart atlikti, bet tinimas nebuvo didelis, taigi patingėjau...(Beje, sakė ne ledukus, o tik šaldiklyje labai gerai atšaldyto vandens kompresus (prileidi pvz. i med.pirštines vandens, užriši galą ir į kamerą, bet kad nežušaltų). Dar davė spec. tepalo tepti ryte vakare, kol sugis. Tepiau sąžiningai. Pilnai sugijo per savaitę.
4. Rezultatas. Jau antrą dieną po procedūros supratau, kad toks ryškumas ir plotis man patinka ir nenoriu, kad gijant kažkas keistųsi. O kai sugija, paprastai plotis/ryškumas galutiniam rezultate sumažėja apie 40 proc. Taigi per korekciją sausio gale tikrai platinsiu. O pati forma labai graži. Jei viską daryčiausi iš naujo, tikrai nepabijočiau kiek ryškiau, nei kad mano akiai piešiant tuo metu atrodė įprasta, nes sugijus tikrai akivaizdziai matysit, kad mazžoka. Ir draugės, mama pritarė, jog tikrai drąsiai galiu per korekciją paryškinti.
Dabar liko vienintelis klaustukas, kiek laiko po korekcijos viskas nepradės blukti. Mat viena forumietė, kuri pirmąkart darėsi pas tą pačią meistrę, minėjo, jog jau po metų reikėjo atnaujinti, nes buvo nebe juoda, o pilkšva (ačiū Jai, kad labai draugiškai prieš tai pasidalino savo patyrimu 4u.gif )
Taigi tiek įspūdžių toms, kurios galvoja apie šią procedūrą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ives @ 2011 01 04, 06:33)
Prieš dvi savaites pasidariau kontūrinį viršutinių akių vokų makiažą.

Rašiau į Az, bet nieko neatsakai blush2.gif tai čia paklausiu. Kokia kaina viršutinių vokų kontūrinio? Kiek laiko truko visa procedūra?
Atsakyti
Aš prieš savaitę pasidariau viršutinius vokus. Skausmo truputį buvo, bet tikrai kentėti galima. Man tepė nuskausminamąjį tepalą du kartus - prieš pasidarant pirminį kontūrą ir prieš visa pilną tolimesnį piešimą. Meistrė sakė, kad kuo dažniau tepsim tuo nuskausminamuoju tepalu, tuo bus didesnis akių sutinimas paskui.
Po procedūros aišku akys buvo paraudę, bet tikrai baisiai neatrodė. Viskas vyko taip, kaip ir buvo meistrės sakyta: per kelias val. po procedūros akys atrodė normaliai, keliavau ir į polikliniką, ir į prekybcentį. Kitą dienos rytą buvo sutinimas, kuris praėjo po gerų 3 val., dėjau sausą ledo kompresą kaip rekomendavo. Taigi, antrą dieną po procedūros kairioji akis atrodė kaip visiškai normali ir sveika, o ant dešnės kampučio išlindo maža mėlynė, kuri laikėsi dar pora dienų. Šašiukas pradėjo luptis penktą dieną po procedūros. Šeštą dieną jau viskas buvo čiki, lyg seniausiai tas kontūrinis ir darytas bebūtų smile.gif Visą gyjimo laiką tepiau duotu tepaliuku, kurio taip pat sakė nepadauginti, nes tada sunkiai susidarys šašas ir ilgiau užsitęs visas gyjimo procesas. Tad tepdavau tik ryte plonu sluoksniuku.
Atsakyti
QUOTE(Cinamonine @ 2011 01 06, 11:26)
Aš prieš savaitę pasidariau viršutinius vokus. Skausmo truputį buvo, bet tikrai kentėti galima. Man tepė nuskausminamąjį tepalą du kartus - prieš pasidarant pirminį kontūrą ir prieš visa pilną tolimesnį piešimą. Meistrė sakė, kad kuo dažniau tepsim tuo nuskausminamuoju tepalu, tuo bus didesnis akių sutinimas paskui.
Po procedūros aišku akys buvo paraudę, bet tikrai baisiai neatrodė. Viskas vyko taip, kaip ir buvo meistrės sakyta: per kelias val. po procedūros akys atrodė  normaliai, keliavau ir į polikliniką, ir į prekybcentį. Kitą dienos rytą buvo sutinimas, kuris praėjo po gerų 3 val., dėjau sausą ledo kompresą kaip rekomendavo. Taigi, antrą dieną po procedūros kairioji akis atrodė kaip visiškai normali ir sveika, o ant dešnės kampučio išlindo maža mėlynė, kuri laikėsi dar pora dienų. Šašiukas pradėjo luptis penktą dieną po procedūros. Šeštą dieną jau viskas buvo čiki, lyg seniausiai tas kontūrinis ir darytas bebūtų smile.gif Visą gyjimo laiką tepiau duotu tepaliuku, kurio taip pat sakė nepadauginti, nes tada sunkiai susidarys šašas ir ilgiau užsitęs visas gyjimo procesas. Tad tepdavau tik ryte plonu sluoksniuku.

Tai tą savaitę kol akytės gyjo, nebuvo galima dažytis blakstienų?
Atsakyti