Įkraunama...
Įkraunama...

Kontūrinis makiažas

QUOTE(Rasma @ 2010 11 16, 19:02)
Visgi pasidariau lūsų kontūrinį..tepu prieš herpesą tepaliuku, lyg niekas nelenda ir nesireiškia unsure.gif Įdomu per kiek laiko tas herpes užklumpa ar čia dar yra rizikos ar nėra..jau antra diena g.gif
Bet žiūrėdama dabartinį rezultatą jau gailiuosi ax.gif Nežinau ar čia nuslūgs, nusilups kas, ta spalva sunatūralės g.gif  unsure.gif Jaudinuosi... ką ten jaudinuosi panikuoju...dariau neryškia spalva, kuo artimesne natūraliai rausvai, bet kol kas lūpos kaip trešnės ir nežinau ar man čia kažkaip nenatūraliai padarė ar lūpos gali būti patinusios g.gif (šiaip kažkokio ištinimo nejaučiu ir nelabai skiriu),, bet atrodo vulgariai putnios doh.gif  verysad.gif

Kai vertinu vien lūpas, tai atrodo gerai padaryta, tiksliai, gražiai, bet kai žiūriu visumą - veidą, tai nebenoriu jokios korekcijos, kuri turėtų būti po 2 sav., pati sau kol kas atrodau visiškai negražiai schmoll.gif

ta prasme kodel sau atrodot negraziai, konturas lupos jums netinka geriau butumet nedariusi
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2010 11 16, 19:56)
ta prasme kodel sau atrodot negraziai, konturas lupos jums netinka geriau butumet nedariusi

Aš dariau lūpoms ne vien kontūrą, bet pilnai - su užpildymu..sau neatrodau gražiai, nes bendras vaizdas kažkoks vulgarus unsure.gif Nebent tikrai nublanks, 'apsitrauks' tos lūpos - rodos nedidino man jų, nepiešė daugiau nei yra natūraliai, bet visvien kažkaip man labai negražiai jos atrodo..
Taip kaip šitam paveikslėlyje ir gavosi, net spalva dabar tokia (bet šiaip rinkausi 'šaltą' rausvą)...nežinau, tiesiog lūpos atrodo gašliai šiuo metu...kaip tris dienas prie stoties čiulpus doh.gif
user posted image
Vakar juokiausi, kad kaip M. Rasputina, šiandien jau juokas nebeima unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 11 16, 21:13)
Aš dariau lūpoms ne vien kontūrą, bet pilnai - su užpildymu..sau neatrodau gražiai, nes bendras vaizdas kažkoks vulgarus unsure.gif Nebent tikrai nublanks, 'apsitrauks' tos lūpos - rodos nedidino man jų, nepiešė daugiau nei yra natūraliai, bet visvien kažkaip man labai negražiai jos atrodo..
Taip kaip šitam paveikslėlyje ir gavosi, net spalva dabar tokia (bet šiaip rinkausi 'šaltą' rausvą)...nežinau, tiesiog lūpos atrodo gašliai šiuo metu...kaip tris dienas prie stoties čiulpus doh.gif
user posted image
Vakar juokiausi, kad kaip M. Rasputina, šiandien jau juokas nebeima unsure.gif

hmmmmmmm, na jo tada ne koks vaizdelis, beja siandien darbe koregavau antakius klientei sakau kas jums lupoms padaryta sakau permanentas su pilnu uzpidymu, sako taip, na man ir vazdelis pasirode ir paskui pati moteris patvirtino, kad lupos nuo tokio padarymo tampa putlesnes negu tos kas pasidaro kontura arba tik dalini paretusavima
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2010 11 16, 20:20)
permanentas su pilnu uzpidymu, sako taip, na man ir vazdelis pasirode ir paskui pati moteris patvirtino, kad lupos nuo tokio padarymo tampa putlesnes negu tos kas pasidaro kontura arba tik dalini paretusavima

Bet kodėl taip g.gif Jei būčiau žinojus, kad po užpildymo jos atrodo putlios - tikrai nė už ką nesidaryčiau schmoll.gif
Tiesiog norėjau natūraliai ryškesnės spalvos doh.gif
Todėl dabar jaučiu į jokias korekcijas neisiu ir pabandysiu jas kuo greičiau išblukint ax.gif Tik kažin ar pavyks unsure.gif
Sakė nelupt šašelių, nesilankyt solariume ir nenaudot rūgštinės kosmetikos. Šiuo metu noriu padaryt viską iškart biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 11 16, 22:36)
Bet kodėl taip g.gif Jei būčiau žinojus, kad po užpildymo jos atrodo putlios - tikrai nė už ką nesidaryčiau schmoll.gif
Tiesiog norėjau natūraliai ryškesnės spalvos doh.gif
Todėl dabar jaučiu į jokias korekcijas neisiu ir pabandysiu jas kuo greičiau išblukint ax.gif Tik kažin ar pavyks unsure.gif
Sakė nelupt šašelių, nesilankyt solariume ir nenaudot rūgštinės kosmetikos. Šiuo metu noriu padaryt viską iškart biggrin.gif

biggrin.gif Nepanikuokite. Kai nusilups sasiukai spalva vos vos matysis. Taip ir bus rausva svelni spalva. smile.gif
Merginos, nukritus sakiukams prarandama apie 70 % spalvos, tai isivaizduokite! Kaip norejote , taip ir bus.
Del putlumo: kadangi spalva bus svelni, tai bus labai graziai ir nebus jos putlios. Juk dabar dar tik antra diena ir gali buti, kad kazkiek dar patinusios. Juk buvo pilnai subadytos su adata. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 16 lapkričio 2010 - 21:27
QUOTE(/ Lisa / @ 2010 11 16, 22:26)
biggrin.gif Nepanikuokite. Kai nusilups sasiukai spalva vos vos matysis. Taip ir bus rausva svelni spalva.  smile.gif
Merginos,  nukritus sakiukams prarandama apie 70 % spalvos, tai isivaizduokite! Kaip norejote , taip ir bus.
Del putlumo:  kadangi spalva bus svelni, tai bus labai graziai ir nebus jos putlios. Juk dabar dar  tik antra diena  ir gali buti, kad kazkiek dar patinusios. Juk buvo pilnai subadytos su adata.  rolleyes.gif

tai as sita suprantu kad nuo subadymo juos siektiek putlesnes ir patinusio, pas mane moteris kuri buvo tai jau buvo po 2metu padarymo tai jai lupos buvo pilnai visos tusuotos siektiek padidintas konturas, na tikrai lupos optiskai putlesnes, man grazu bet gal nenoretciau taip, pas mane pacia lupu konturas su daliniu patysavimu lupos iskarto puytlesnes atrodo nes konturos padarytas taip kad lupos optiskai padydetu
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2010 11 16, 21:26)
biggrin.gif Nepanikuokite. Kai nusilups sasiukai spalva vos vos matysis. Taip ir bus rausva svelni spalva.  smile.gif
Merginos,  nukritus sakiukams prarandama apie 70 % spalvos, tai isivaizduokite! Kaip norejote , taip ir bus.
Del putlumo:  kadangi spalva bus svelni, tai bus labai graziai ir nebus jos putlios.

Jūsų žodžius Dievui į ausį 4u.gif Bet realiai tai mane taip paveikė vaizdas, kad antrąnakt košmarus sapnuoju ir būtent dėl lūpų lotuliukas.gif O maskuoju..krempudra tepu, pudruoju, kad tik jos būtų matiškesnės ir blyškesnės, nugi reik gatvėj rodytis kažkaip biggrin.gif
Komentarų prisiklausiau jau ..nors kai kurie guodžia, kad lūpos kaip lūpos, jei labai gerai nepažinotų, tai net nesuprastų ar kas daryta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 11 17, 08:18)
Jūsų žodžius Dievui į ausį 4u.gif Bet realiai tai mane taip paveikė vaizdas, kad antrąnakt košmarus sapnuoju ir būtent dėl lūpų lotuliukas.gif O maskuoju..krempudra tepu, pudruoju, kad tik jos būtų matiškesnės ir blyškesnės, nugi reik gatvėj rodytis kažkaip biggrin.gif
Komentarų prisiklausiau jau ..nors kai kurie guodžia, kad lūpos kaip lūpos, jei labai gerai nepažinotų, tai net nesuprastų ar kas daryta unsure.gif

tiesiog jus pati mazai dazydavot lupas, todel dabar ir tas vaizdas toks neiprastas. Gal tikrai ir daryt nereikejo tuomet g.gif
As dariau konturini, nes lupos mazos, siaurokos, nelygiu konturu, as jas nuolat paisydavau ir dazydavau, todel konturinis man pasiteisino visu 100% smile.gif

Manau ir lupos siek tiek pabluks, ir jus pati priprasit ir viskas gerai bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pasaka1 @ 2010 11 18, 22:46)
tiesiog jus pati mazai dazydavot lupas, todel dabar ir tas vaizdas toks neiprastas. Gal tikrai ir daryt nereikejo tuomet  g.gif
As dariau konturini, nes lupos mazos, siaurokos, nelygiu konturu, as jas nuolat paisydavau ir dazydavau, todel konturinis man pasiteisino visu 100% smile.gif

Manau ir lupos siek tiek pabluks, ir jus pati priprasit ir viskas gerai bus smile.gif

Jūs teisi..aš išvis nedažydavau lūpų..absoliučiai..neturiu nė vieno lūpdažio, nė vieno blizgesio - lūpos būdavo 'neliečiamos' išvis, kai darydavau kasdienį makiažą. Lūpų blizgį naudodavau tik per šventes, tai man tas efektas buvo nerealiai siaubingas.

Aiū merginos už palaikymą - tikrai buvau labai išsigandusi, kad susigadinau veidą blush2.gif Jau tiek išklausiau patyčių, kad net man, nejautriai natūrai buvo per daug ax.gif
Mano tolesnė epopėja tokia, kad viskas gražiai nusilupo jau - spalva labai natūrali ir švelni, ačiū Dievui wub.gif Išvis matosi taip lyg būčiau labai labai nedaug pasidažius švelniu rausvu lūpdažiu ax.gif
Lūpos dar šiek tiek jautrios ir laaaabai sausos, tai dažnai teplioju tepaliuku..
Korekcijai teks eiti (o bijau, nes reiškia vėl reiks iškęst visą tą vulgarybę veide doh.gif ir bijau, kad ko nepagadintų blush2.gif ), viršutinė lūpa to pigmento pasisavino labai mažai ir dėl to kontūras matosi labai ryškiai, kas man nelabai gražu, o apatinės lūpos spalva visiškai tolygi ir beveik visiškai susilieja su kontūro spalva.

Lūpų kontūrą ir lūpas retušavo ta pačia spalva, bet kontūras vis vien atrodo vos vos ryškesnis, nesuprantu kodėl g.gif Kai eisiu korekcijai, tai gal reiks išsiprašyt, kad to kontūro neberyškintų ir išvis nebeliestų, man labai nepatinka, kai po to akivaizdžiai matomas tas lūpų apvedimas, norėtųsi to efekto išvengti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 11 19, 18:37)
Jūs teisi..aš išvis nedažydavau lūpų..absoliučiai..neturiu nė vieno lūpdažio, nė vieno blizgesio - lūpos būdavo 'neliečiamos' išvis, kai darydavau kasdienį makiažą. Lūpų blizgį naudodavau tik per šventes, tai man tas efektas buvo nerealiai siaubingas.

Aiū merginos už palaikymą - tikrai buvau labai išsigandusi, kad susigadinau veidą blush2.gif Jau tiek išklausiau patyčių, kad net man, nejautriai natūrai buvo per daug ax.gif
Mano tolesnė epopėja tokia, kad viskas gražiai nusilupo jau - spalva labai natūrali ir švelni, ačiū Dievui wub.gif Išvis matosi taip lyg būčiau labai labai nedaug pasidažius švelniu rausvu lūpdažiu ax.gif
Lūpos dar šiek tiek jautrios ir laaaabai sausos, tai dažnai teplioju tepaliuku..
Korekcijai teks eiti (o bijau, nes reiškia vėl reiks iškęst visą tą vulgarybę veide doh.gif ir bijau, kad ko nepagadintų blush2.gif ), viršutinė lūpa to pigmento pasisavino labai mažai ir dėl to  kontūras matosi labai ryškiai, kas man nelabai gražu,  o apatinės lūpos spalva visiškai tolygi ir beveik visiškai susilieja su kontūro spalva.

Lūpų kontūrą ir lūpas retušavo ta pačia spalva, bet kontūras vis vien atrodo vos vos ryškesnis, nesuprantu kodėl g.gif Kai eisiu korekcijai, tai gal reiks išsiprašyt, kad to kontūro neberyškintų ir išvis nebeliestų, man labai nepatinka, kai po to akivaizdžiai matomas tas lūpų apvedimas, norėtųsi to efekto išvengti g.gif

gal fotke galit idet
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 11 19, 19:37)

Kontura praejo daugiau kartu, todel ir ta pati spalva siek tiek riskesne.
Atsakyti
As dariausi pas Ilona (Salon+ Kaune, PC "Mega") mikropigmentacini makiaza. Is pradziu dariausi akis,o po to ir del antakiu susigundziau nes labai patiko meistre, kaip ji dirbo,o svarbiausia-labai patiko rezultatas. Ji viska smulkiai isaiskino kuo mikropigmentacinis skiriasi nuo permanentinio, su kokiomis priemonemis dirba ir pan... Buvo tikrai neskausminga procedura ir tikrai ja labai rekomenduoju. Ka sudomins-galesiu jos tel nr duoti arba tiesiog uzeikit i Salon+ Megoje thumbup.gif
Atsakyti