Įkraunama...
Įkraunama...

Kontūrinis makiažas

QUOTE(Rasma @ 2010 10 29, 17:18)
Gal kas galėtų iš patirties papasakoti, kaip per 2-3 metus keičiasi lūpų kontūrinis makiažas? ax.gif Jeigu daryti natūraliai rausvas, kaip kinta spalva ir pan. Galvoju apie lūpų kontūrinį, bet nežinau ar verta g.gif

Pablunka . smile.gif Priklausomai nuo spalvos, Jusu organizmo, gyvenimo iprociu ( saule, soleriumas). Vienom ta pati spalva po 2 metu beveik visai isbluks, o kitom dar laikysis. As megstu riskiau ir einu atnajunti spalva kas metus-1,5. metu.
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2010 11 01, 23:20)
Pablunka .  smile.gif Priklausomai nuo spalvos, Jusu organizmo, gyvenimo iprociu ( saule, soleriumas). Vienom ta pati spalva po 2 metu beveik visai isbluks, o kitom  dar laikysis. As megstu riskiau  ir einu atnajunti spalva kas metus-1,5. metu.

as butent irgi taip darau, atnaujinu net aksciau po vasaros nazodziu gaunasi pas mane laiko intervalas 1metai.
nes jeigu darysit neryskiai laabai naturaliai (taip as buvau pirma karta pasidarius)tai visas grozis isbluks laaaaaaaabai greitai ir bus gaila isleistu pinigeliu ir laiko, dabar pasidariau ryskiau (bet akies nedrasko tas ryskumas avieteine spalva) tai viskas laikosi daug ilgiau,o blunka ir tolygiai be ten visokiu plemu ir panasiai
Atsakyti
Labai ačiū už atsakymus!
Nes man svarbiausia, kad nekeistų spalvos į melsvą/violetinę ar pan. Tamsiai rudi antakiai tapo rausvi, tai galvoju, jei lūpos pakeis spalvą ir taps 'numirėliškomis', tai gal tada nė neprasidėti...nes dabar jos natūralios spalvos ir be trūkumų, tik tiek, kad norėtųsi jų ryškesnių (o prie lūpdažių ir blizgių tiesiog nepriprantu - prisiperku ir pamirštu naudotis doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 11 02, 21:22)
Labai ačiū už atsakymus!
Nes man svarbiausia, kad nekeistų spalvos į melsvą/violetinę ar pan. Tamsiai rudi antakiai tapo rausvi, tai galvoju, jei lūpos pakeis spalvą ir taps 'numirėliškomis', tai gal tada nė neprasidėti...nes dabar jos natūralios spalvos ir be trūkumų, tik tiek, kad norėtųsi jų ryškesnių (o prie lūpdažių ir blizgių tiesiog nepriprantu - prisiperku ir pamirštu naudotis doh.gif )

Nedarykite rudu, bordo spalvu ir geriau nedaryti tamsiu, spalva nepasikeis, tik bluks. Zinoma , jeigu pirma menesi nebusite sauleje, soleriume.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 02 lapkričio 2010 - 23:44
QUOTE(/ Lisa / @ 2010 11 02, 23:36)
Nedarykite rudu, bordo  spalvu ir geriau nedaryti tamsiu,  spalva nepasikeis, tik bluks. Zinoma , jeigu pirma menesi nebusite sauleje, soleriume.

Pasidariau antakių korekciją thumbup.gif , tai pradžiugino mane, kad jokių antivirusinių gert nereikia ir galiu ateit bet kada lūpų kontūrinį pasidaryt bigsmile.gif Antakių nė lidokainu netepliojo thumbup.gif Laikas bėga, viskas keičiasi, tobulėja, tad susigundžiau pasidaryt lūpų kontūrinį. Tariausi dėl labai natūralios rausvos spalvos, o saulės jau nebėr (egzotinių kelionių nenusimato), soliariume nebuvau jau kokius gerus 7 metus nė sykio ir nebežadu eit, rūgštinės kosmetikos (pvz. su vaisių rūgštim, vit. C) irgi nenaudoju, tad tas kontūrinis šiaip jau man neblogai 'laiko' smile.gif Lūpas pilnai dažysiu, bet sakė 2-3 dienos ir pilnai sugyja g.gif , nebereik savaitės apšašusiai 'mūčytis' unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 11 09, 21:09)
Pasidariau antakių korekciją thumbup.gif , tai pradžiugino mane, kad jokių antivirusinių gert nereikia ir galiu ateit bet kada lūpų kontūrinį pasidaryt :bigsmile:  Antakių nė lidokainu netepliojo thumbup.gif Laikas bėga, viskas keičiasi, tobulėja, tad susigundžiau pasidaryt lūpų kontūrinį. Tariausi dėl labai natūralios rausvos spalvos, o saulės jau nebėr (egzotinių kelionių nenusimato), soliariume nebuvau jau kokius gerus 7 metus nė sykio ir nebežadu eit, rūgštinės kosmetikos (pvz. su vaisių rūgštim, vit. C) irgi nenaudoju, tad tas kontūrinis šiaip jau man neblogai 'laiko' smile.gif Lūpas pilnai dažysiu, bet sakė 2-3 dienos ir pilnai sugyja g.gif , nebereik savaitės apšašusiai 'mūčytis' unsure.gif

As Jusu vietoje tikrai gerciau!!!!!!!!!!!!!!!
Jau ne karta skambino pazystomos ir teiravosi kokius vaistus gerti reikia, nes merginos daresi konturini -Long time liner ir po proceduros izdygo herpes. Linergistes neuzsimine apie jokius vaistus. Zinau, kad jos sako, kad daratn konturini vaistu gerti nereikia. Bet sakau ka parodo praktika. 4u.gif
As ir kai permanentini einu korekcijos negeriu vaistu, bet zinau, kad rizikuoju ir zinau, kad pati busiu kalta, jeigu pasirodis herpes virus, juo lab, kad niekados dar neturejau. Vaistai yra geremi profilaktiskai ir moteris, kurios turi daznai ta virusa net su vaistais gali vel tureti. Tai yra nuo proceduros. + dabar ruduo, nusilpes imunitetas, vitaminu trukumas, persalimai, o lupos bus pazeistos. Buna net po gero danties traukimo itruksta lupu kampai pasirodo herpes. Jums spresti , kaip pasielgti. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 09 lapkričio 2010 - 20:03
QUOTE(/ Lisa / @ 2010 11 09, 20:03)
As Jusu vietoje tikrai gerciau!!!!!!!!!!!!!!!
Jau ne karta skambino pazystomos ir teiravosi kokius vaistus gerti reikia, nes merginos daresi konturini -Long time liner ir po proceduros izdygo herpes. Linergistes neuzsimine apie jokius vaistus. Zinau, kad jos sako, kad daratn konturini vaistu gerti nereikia. Bet sakau ka parodo praktika.  4u.gif
As ir kai permanentini einu korekcijos negeriu vaistu, bet zinau, kad rizikuoju ir zinau, kad pati busiu kalta, jeigu pasirodis herpes virus, juo lab, kad niekados dar neturejau.

Bet tai įtrūkę lūpų kampai tai ne herpes unsure.gif Aš herpes suprantu kaip lūpų pūlelinę, t.y. niežtinčias pūsleles, kurios vėliau trūksta ir formuojasi šašas.
Nors tiesą pasakius, herpes infekcijos nė sykio neturėjau, tad galiu klysti.
O kas nutinka, jei negėrus vaistų po kontūrinio visgi tas herpes kyla? ax.gif
O neužtenka tepti lūpų po kontūrinio su acicloviro tepaliuku, labai būtina gerti?
Matot, gerti aš šio vaisto šiuo metu negaliu...ir dar nežinia ar kada galėsiu, tada nebent išvis atsisakyti kontūrinio lūpų makiažo idėjos ax.gif
Dabar net pasimečiau..gal tada išvis geriau nesidaryti ir nesukti galvos rolleyes.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 11 09, 22:47)
Bet tai įtrūkę lūpų kampai tai ne herpes  unsure.gif  Aš herpes suprantu kaip lūpų pūlelinę, t.y. niežtinčias pūsleles, kurios vėliau trūksta ir formuojasi šašas.
Nors tiesą pasakius, herpes infekcijos nė sykio neturėjau, tad galiu klysti.
O kas nutinka, jei negėrus vaistų po kontūrinio visgi tas herpes kyla? ax.gif
O neužtenka tepti lūpų po kontūrinio su acicloviro tepaliuku, labai būtina gerti?
Matot, gerti aš šio vaisto šiuo metu negaliu...ir dar nežinia ar kada galėsiu, tada nebent išvis atsisakyti kontūrinio lūpų makiažo idėjos ax.gif
Dabar net pasimečiau..gal tada išvis geriau nesidaryti ir nesukti galvos rolleyes.gif  g.gif

Lupu kampu itrukimas tai ne herpes.Teisingai suprantate-pusleline. smile.gif Pasakojo kliente, kad po odontologo irgi turejo herpes virusa, nes yra linkusi.

Vaistai yra profilaktiskai ir garantijos neduoda, kad tikrai neislis herpes . Kas gali zinoti, bet , jeigu imanoma-geriau apsisaugoti. Jeigu islis, tai didele tikimybe , kad turesite ji ir toliau gyvenime, kartosis.
Jeigu neturite galimybes gerti, tai tai lieka rizikuoti. Tepkite tepaliuku lupas ir tiek. Kadangi nekados nebuvo, tai mazesnis procentas atsirasti, bet kaip sakiau nera garantijos. Loterija smile.gif
Atsakyti
du kart atakiu dariau,dar ir isemima pigmento,ir pravedima,pas dvi skirtingas meistres,nei rekomendavo,nei geriau ka
tepaliuka su vit e tik tepiau ant sasiuku
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2010 11 10, 00:45)
du kart atakiu dariau,dar ir isemima pigmento,ir pravedima,pas dvi skirtingas meistres,nei rekomendavo,nei geriau ka
tepaliuka su vit e tik tepiau ant sasiuku

Prie antakiu ir akiu nereikia mirksiukas.gif
Tik prie lupu 4u.gif
Ir kaip rasiau -linergistes neliepia, bet yra atveju, kai islenda herpes. As visada rekomenduoju pries lupu ilgalaiki makiaza.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 09 lapkričio 2010 - 23:31
QUOTE(/ Lisa / @ 2010 11 09, 21:00)
Jeigu neturite galimybes gerti, tai tai lieka rizikuoti. Tepkite tepaliuku lupas ir tiek. Kadangi nekados nebuvo, tai mazesnis procentas atsirasti, bet kaip sakiau nera garantijos.  Loterija  smile.gif

Tai turbūt ir išlįs..oi, net nebežinau dabar ar verta prasidėti su tokia loterija ax.gif
Atsakyti
Visgi pasidariau lūsų kontūrinį..tepu prieš herpesą tepaliuku, lyg niekas nelenda ir nesireiškia unsure.gif Įdomu per kiek laiko tas herpes užklumpa ar čia dar yra rizikos ar nėra..jau antra diena g.gif
Bet žiūrėdama dabartinį rezultatą jau gailiuosi ax.gif Nežinau ar čia nuslūgs, nusilups kas, ta spalva sunatūralės g.gif unsure.gif Jaudinuosi... ką ten jaudinuosi panikuoju...dariau neryškia spalva, kuo artimesne natūraliai rausvai, bet kol kas lūpos kaip trešnės ir nežinau ar man čia kažkaip nenatūraliai padarė ar lūpos gali būti patinusios g.gif (šiaip kažkokio ištinimo nejaučiu ir nelabai skiriu),, bet atrodo vulgariai putnios doh.gif verysad.gif

Kai vertinu vien lūpas, tai atrodo gerai padaryta, tiksliai, gražiai, bet kai žiūriu visumą - veidą, tai nebenoriu jokios korekcijos, kuri turėtų būti po 2 sav., pati sau kol kas atrodau visiškai negražiai schmoll.gif
Atsakyti