Įkraunama...
Įkraunama...

Kontūrinis makiažas

QUOTE(Bitinka @ 2010 06 08, 05:25)
O jei ne paslaptis, kur tu si karta dareisi ? smile.gif

VGD salone Juozapaviciaus g., linergiste-Eleonora
Na ziuresiu kaip bus uz 2 metu man rolleyes.gif ,bet pagal savo mama matau, kad ji gerai padare smile.gif
nuotraukytes veliau(uz savaites) galesiu ikelti,jei jums idomu,nes dabar nelabai laiko turiu sedeti prie komp.
Atsakyti
QUOTE(natylli @ 2010 06 09, 01:48)
VGD salone Juozapaviciaus g., linergiste-Eleonora
Na ziuresiu kaip bus uz 2 metu man rolleyes.gif ,bet pagal savo mama matau, kad ji gerai padare smile.gif
nuotraukytes veliau(uz savaites) galesiu ikelti,jei jums idomu,nes dabar nelabai laiko turiu sedeti prie komp.

O čia kokiam mieste tas salonas? Įdomu būtų pamatyt rezultatą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(garbanėlė @ 2010 07 19, 13:51)
O čia kokiam mieste tas salonas? Įdomu būtų pamatyt rezultatą  mirksiukas.gif

Vilniuje. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif na ką, pagaliau ir man prisikaupė būtinybė, kad reikia antakiams kontūrinio, nes kitaip, rodosi, nebeišgyvensiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif užsirašiau 08 03 ir tikiuosi, kad neteks nusivilti unsure.gif
Atsakyti
as korekcijai uzsirasiau pas Ela
tik rugsejo 1d gavau vieta
Atsakyti
QUOTE(natylli @ 2010 06 08, 00:03)
konturini turiu jau 2.5metu.Dariausi pas Erika (www.erika.lt)
Senesnej temoj yra mano nuotraukas,ispradziu atrode labai super.Bet pries 8-9 men.pastebejau kad kazkaip mano antakiai pradejo keisti spalva i ruzavuma.
Galvojau gal taip ir turi buti,kol dabar nepasirozdiau kitai linergistej.Ir ji iskart pamate trukumus.

Nelabai man norisi tikėti, kad po spalvos kitimas po 2.5 m. yra linergistės darbo trūkumas (aišku gaila, kad nepatikslinote kur konkrečiai buvo suklysta) unsure.gif

Aš pati pasidariusi antakių ir viršutinio/apatinio voko kontūrinį makiažą prieš maždaug tris metus ir antakiai (kurie buvo daromi t.ruda spalva) irgi jau 'paružavėjo' ir taip tikrai nutikę ne man vienai po 2-3 metų, bet kiek aš kalbėjau su linergistėm, tai sakė, kad normalu ir natūralu. Iš pradžių ir aš galvojau, kad gal keisti meistę, nes yra mėgėjų kritikuoti kitų darbą, nors neaišku kaip bus po jų pačių darbo...kad sužinot reik laukti vėl 2-3 metus ir mokėti pilną kainą kaip už naują procedūrą doh.gif .
Pvz. vokus (pravedimus) darė ta pati linergistė, tik juoda spalva ir toks jausmas, kad daryta vakar - per tuos tris metus absoliučiai niekas nepasikeitė.
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 10 24, 02:09)
Nelabai man norisi tikėti, kad po spalvos kitimas po 2.5 m. yra linergistės darbo trūkumas (aišku gaila, kad nepatikslinote kur konkrečiai buvo suklysta) unsure.gif

Aš pati pasidariusi antakių ir viršutinio/apatinio voko kontūrinį makiažą prieš maždaug tris metus ir antakiai (kurie buvo daromi t.ruda spalva) irgi jau 'paružavėjo' ir taip tikrai nutikę ne man vienai po 2-3 metų, bet kiek aš kalbėjau su linergistėm, tai sakė, kad normalu ir natūralu. Iš pradžių ir aš galvojau, kad gal keisti meistę, nes yra mėgėjų kritikuoti kitų darbą, nors neaišku kaip bus po jų pačių darbo...kad sužinot reik laukti vėl 2-3 metus ir mokėti pilną kainą kaip už naują procedūrą doh.gif .
Pvz. vokus (pravedimus) darė ta pati linergistė, tik juoda spalva ir toks jausmas, kad daryta vakar - per tuos tris metus absoliučiai niekas nepasikeitė.

drinks_cheers.gif Taip tikrai. Bet kokia antakiu spalva anksciau ar veliau blunka i ruzavuma-persika-bieza . Tiesog tokios sudedamos dazo spalvos. Kaip kazkada jau rasiau pvz. tamsiai ruda spalva tam tikrom proporcijom sudaryta is pvz. raudonos, geltonos, baltos ir juodos spalvos. Jeigu ruda nera labai tamsi, tai joje daugiau yra raudonos , geltonos spalvos, maziau baltos ir juodos. Pirmoje eileje tokiu atveju blunka juoda spalva, veliau geltona, tada raugona ir ilgiausia isliekanti balta spalva. Kai matote rausvus antakiu- reiskis jau pilnai isbluko juoda, dalis geltonos. Jeigu toliau nedaryti spalvos atnaujinimo visai isbluks ir geltona spalva. Lieka raudona+ balta, kuri ir sudaro rozine, o jeigu dar liko likutis geltonos-labiau persikine.
Viskas tai normalu, tiesiog laiku reikia eiti daryti spalvos atnaujinima. 4u.gif
Atsakyti
sakykit normalu kad ant lupu sasiukas laikosi gana ilgai ir gan storas dariau korekcija po metu na spalva atnaujint buvau jau pamirsus kiek uztrunka gijimas man dvi dienas laikosi gan tvritai ir dar toli grazu kad po triju dienu jis prades luptis, gal sakau meistre man tvirtciau ta pigmenta su adata ivede net nezinau, g.gif
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2010 10 27, 16:46)
sakykit normalu kad ant lupu sasiukas laikosi gana ilgai ir gan storas dariau korekcija po metu na spalva atnaujint buvau jau pamirsus kiek uztrunka gijimas man dvi dienas laikosi gan tvritai ir dar toli grazu kad po triju dienu jis prades luptis, gal sakau meistre man tvirtciau ta pigmenta su adata ivede net nezinau, g.gif

Normalu. Lupu srityje gali laikitis 5 dienas.
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2010 10 27, 20:01)
Normalu. Lupu srityje gali laikitis 5 dienas.

oooooooo vargeli! doh.gif jauciu ir su antakiais taip bus, bet ar gali tada pigmenta ilgiau ir geriau isisavint,cia kazkaip taip ismasciau
Atsakyti
Gal kas galėtų iš patirties papasakoti, kaip per 2-3 metus keičiasi lūpų kontūrinis makiažas? ax.gif Jeigu daryti natūraliai rausvas, kaip kinta spalva ir pan. Galvoju apie lūpų kontūrinį, bet nežinau ar verta g.gif
Atsakyti
va as ir galvoju apie konturini lupu su retusavimu,
bet noriu kad labai naturali spalva gautus, kad net nesimatytu kad jis padarytas, ax.gif ar taip imanoma
Atsakyti