QUOTE(Rasma @ 2010 10 24, 02:09)
Nelabai man norisi tikėti, kad po spalvos kitimas po 2.5 m. yra linergistės darbo trūkumas (aišku gaila, kad nepatikslinote kur konkrečiai buvo suklysta)
Aš pati pasidariusi antakių ir viršutinio/apatinio voko kontūrinį makiažą prieš maždaug tris metus ir antakiai (kurie buvo daromi t.ruda spalva) irgi jau 'paružavėjo' ir taip tikrai nutikę ne man vienai po 2-3 metų, bet kiek aš kalbėjau su linergistėm, tai sakė, kad normalu ir natūralu. Iš pradžių ir aš galvojau, kad gal keisti meistę, nes yra mėgėjų kritikuoti kitų darbą, nors neaišku kaip bus po jų pačių darbo...kad sužinot reik laukti vėl 2-3 metus ir mokėti pilną kainą kaip už naują procedūrą
.
Pvz. vokus (pravedimus) darė ta pati linergistė, tik juoda spalva ir toks jausmas, kad daryta vakar - per tuos tris metus absoliučiai niekas nepasikeitė.
Taip tikrai. Bet kokia antakiu spalva anksciau ar veliau blunka i ruzavuma-persika-bieza . Tiesog tokios sudedamos dazo spalvos. Kaip kazkada jau rasiau pvz. tamsiai ruda spalva tam tikrom proporcijom sudaryta is pvz. raudonos, geltonos, baltos ir juodos spalvos. Jeigu ruda nera labai tamsi, tai joje daugiau yra raudonos , geltonos spalvos, maziau baltos ir juodos. Pirmoje eileje tokiu atveju blunka juoda spalva, veliau geltona, tada raugona ir ilgiausia isliekanti balta spalva. Kai matote rausvus antakiu- reiskis jau pilnai isbluko juoda, dalis geltonos. Jeigu toliau nedaryti spalvos atnaujinimo visai isbluks ir geltona spalva. Lieka raudona+ balta, kuri ir sudaro rozine, o jeigu dar liko likutis geltonos-labiau persikine.
Viskas tai normalu, tiesiog laiku reikia eiti daryti spalvos atnaujinima.