QUOTE(Tetani @ 2010 03 20, 22:39)
Šiandien buvau atnaujinti makiažo ir noriu pasidalinti savo įspūdžiais. Buvau dariusi permanentą, bet db dariausi kontūrinį. Piešiau viršutinį ir apatinį vokus. Skaudėjo labiau nei aną kartą, graužė nuskausminamieji -tai akys visą laiką ašarojo. Po procedūros patinimas buvo nedidelis, bet va db į vakarą akys kaip su pripučiamu pusračiu-ištino ir paraudo viršutinis vokas. Apatinis lyg ir nieko. Lingeristė perspėjo, kad ryt bus dar blogiau Dedu šaltus kopresus ir laukiu palengvėjimo. Bijau net nusičiaudėt-skauda stipriau užsimerkus O šiaip skausmo nėra, tik šioks toks diskomfortas. Po permanento taip nebuvo...Nemanau, kad įtakos turi moteriškos dienos, nes iki jų dar daug laiko Rezultatu esu patenkinta. Nesigailiu, kad tiek prisiverkiau. Matysim, kaip bus kai nusilups šašiukai
Antra diena prasidėjo ne pilnai atmerktom akim-patinimas neleido. Bet užsidėjau kompresą ir jis kiek atslūgo . Lingeristė buvo teisi-antra diena sunkesnė. Visą dieną kojos iš namų nekėliau (o ir poreikio nebuvo). Skauda tik stipriau užsimerkus. Dedu kompresus ir patinimas rimsta. Manau, ryt bus visai neblogai
Jei ką išgazdinau savo įspūdžiais, tai noriu nuraminti: pasidarykit šitą grožį ir porą dienų ramiai pailsėkit namuose. Bus puiki proga susitvarkyti ir pabendrauti su šeima