Įkraunama...
Įkraunama...

Kontūrinis makiažas

QUOTE(Intrinsa @ 2010 01 19, 04:57)
beje, del antakiu formos noriu paklausti, merginos, ar jus pacios apsisprendusios buvot, ar meistre savo akim parinko?

Lisa, kaip tavo praktikoj buna, ar daznai pasitaiko atveju, kai kliente ateina grieztai apsisprendusi del formos, nors ir matai, kad nelabai kokia ta forma, kaip elgiates, bandot perkalbeti?

pamenu savo situacija, as pati zinojau ko noriu, t.y. platesnes formos, o meistrei atrode, kad plonyciai geriau, pirma karta visvien padare siulelius doh.gif  per korekcija atsinesiau foto, tuomet labai graziai nupiese, taip kaip ir norejau rolleyes.gif

Labai skirtingai. Vienos zino ko nori ir jeigu ta forma man irgi atrodo visai tinkama taip ir darome. Buna ateina grieztai nusistacius daryti butent tokia forma. Bandau atkalbeti, papiesti kita, gal but panasia, bet pvz. svelnesne. Parodau zurnalus, bandau aiskinti veido proporcijas , kaip antakiai keicia veida, zvilgsni, atveria akis. Plonicia antakia man nepatinka. Visada atrodo nenaturaliai. Daniausia randam kompromisa. Kelis kartus buvome papiese mano forma ir kliente isleidau namo, kad apsiprastu, paklaustu nuomones artimuju.
Daznai klientems atrodo, kad taip kaip jos piesesi daug metu yra jiems geriausia . ( buna , kad jos tikrai teisios ir yra taip geriausia). Bet daznai nupiesus kita forma , gal but tikrai joms tinkancia, bet neiprasta reikia apsiprasti. Nuomone pazistamu padeda apsispresti. Ir praejus keliom valandom kliente jau pradeda patikti naujai nupiesti antakia, jau pripranta prie kitos formos.
Buna, kad nupieseme klientes norima forma, nos man ji atrodo visiskai netinkama. Bet moteris tik taip jauciasi laiminga ziuredama i save i veidrodi.
Didzoji dalis vis gi ateina su savo naturaliai antakias, pradedame piesti forma ir dazniausia patinka. Taip ir darome. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kristina r. @ 2010 01 19, 13:12)
Kas daretes antakius,jums neniezti?man gan daznai niezti ir pleiskanoja..tepu ir tepu su kremu..bet kazkaip cia man keistai... g.gif

Gal visai neseniai darete?
Jeigu jau praejo menuo-pasidarykite pilinga ir pasitepkite kremu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 19 sausio 2010 - 14:30
Antakiai. Pries korekcija. Truputi dar tamsinome. Naturalus buvo tiesus. Dabar pakelti.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 24 sausio 2010 - 00:29
QUOTE(/ Lisa / @ 2010 01 19, 14:32)
Labai skirtingai. Vienos zino ko nori ir jeigu ta forma man irgi atrodo visai tinkama taip ir darome. Buna ateina grieztai nusistacius daryti butent tokia forma. Bandau atkalbeti, papiesti kita........

O kaip del akiu tuo paciu klausimu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijolia @ 2010 01 24, 13:09)
O kaip del akiu tuo paciu klausimu?  smile.gif

Stengiosi atkalbeti nuo ypac ilgu streliciu. Nersvarbu, kad jos tinka, bet juk tai ne poperiaus lapas ir nupiesus visada bus taip pat. Su laiku , net ir po triju metu oda siek tiek pasikeicia, gal but pakrenta vokai ir strelyte irgi pasikeicia. Geriau kas karta norint ilgesniu dasipiesti pratesima, galiukus ilgesnius. smile.gif

Mano panasus pvz. Pasidariau strelytes palei blakstienu krasta , o galiukas nors ir trumpas, bet siek tiek uzriestas-grinai palei akiu forma, o akys mano apvalios . Praejus laikui ( turbut daug dirbu ir nakti sedziu prie kompo biggrin.gif ) galiukai pradejo ziureti zemyn-pakrito vokai . Teko per eilini atnaujinima ( darausi mazdaug kas 2 metus) pastorinti strelyte ir tiesinti link galiuko.
Atsakyti
As pasidarius akis pries 4metus thumbup.gif labai patiko! bet jau blunka,noriu vel pasiryskinti,o poto reikalinga korekcija ar uztenka tik viena karta? Dabar dar svajoju apie antakius nes labai su jais vargstu,gyvenu ne LT tai sunku juos tvarkytis. Bet planuoja vaikeli,o nescioms ar galima darytis konturini g.gif
Atsakyti
QUOTE(reduxe @ 2010 01 25, 09:35)
As pasidarius akis pries 4metus thumbup.gif  labai patiko! bet jau blunka,noriu vel pasiryskinti,o poto reikalinga korekcija ar uztenka tik viena karta? Dabar dar svajoju apie antakius nes labai su jais vargstu,gyvenu ne LT tai sunku juos tvarkytis. Bet planuoja vaikeli,o nescioms ar galima darytis konturini g.gif

Mano situacija panasi,gyvenu ne LT.neturejau geros meistres tvarkyti antakius.Tai padariau konturini.Labai esu patenkinta,kad nereikia kiekv.ryta dazyti juos smile.gif
Nescioms galima konturini,bet manau visvien geriau po gimdymo nestuke.gif
Atsakyti
Nestukes, kantrybes.
Gaila, bet dazniausiai vieno karto nepakanka doh.gif
Bet girdejau, kad tikrai labiau patyrusios nebijo giliau i oda pigmento ivest ir tada rezultatas net ir po 1no karto gali buti saunus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijolia @ 2010 01 25, 16:05)
Nestukes, kantrybes.
Gaila, bet dazniausiai vieno karto nepakanka  doh.gif
Bet girdejau, kad tikrai labiau patyrusios nebijo giliau i oda pigmento ivest ir tada rezultatas net ir po 1no karto gali buti saunus bigsmile.gif

drinks_cheers.gif . Labiau patyrusios taip ir daro. Tada konturinis tampa permanentiniu. Arba 5 kartus konturinis ir finale vistiek tampa permanentinis, nes kaip jau sakiau viskas yra vienas ir tas pats zodis-ilgalaikis makiazas-mikropigmentacija. . Jeigu vesti pigmenta labai pavirsutiniskai, tai uzgijus odai-atsinaujinus po 28 d. labai mazai kas lieka. Todel su kiekvienu kartu ivedama vis daugiau pigmento.
Papildyta:
QUOTE(natylli @ 2010 01 25, 14:30)

Nescioms galima konturini,bet manau visvien geriau po gimdymo nestuke.gif

Intervencija i oda. Bet kokiu atveju geriau po gimdymo. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2010 01 26, 03:09)

ar galima butu darytis konturini antakiams,jeigu mano pacios gan ryskus,bet man forma nepatinka,nelabai lygus ir spalva noreciau rudesne kad butu,nes dabr prie sviesiu plauku tie juodi antakiai man kazkaip nelabai g.gif
Atsakyti
QUOTE(raganiukste25 @ 2010 03 01, 16:08)
ar galima butu darytis konturini antakiams,jeigu mano pacios gan ryskus,bet man forma nepatinka,nelabai lygus ir spalva noreciau rudesne kad butu,nes dabr prie sviesiu plauku tie juodi antakiai man kazkaip nelabai  g.gif

Forma pakeisti galima, bet jeigu Jusu antakiu palukeliu daug , tankus, juodi , norite keisti forma-pvz. kelti kampa-kuri reikes piesti naujai, o plaukelius, kurie trugdys formai reikes ispesti. Makiazo spalva tures buti labai priartinta prie Jusu plaukeliu spalvos, kad atrodytu naturaliai. Jeigu plaukeliai labai tankus ir juodi, tai spalva reikia daryti tamsiausia ruda. Istikruju viska reikia matyti realia, gal but Jusm isviso nereikia daryti jokio ilgalaiko makiazo, arba jis tiesiog nepakeis situacijos.
Atsakyti
Šiandien buvau atnaujinti makiažo ir noriu pasidalinti savo įspūdžiais. Buvau dariusi permanentą, bet db dariausi kontūrinį. Piešiau viršutinį ir apatinį vokus. Skaudėjo labiau nei aną kartą, graužė nuskausminamieji -tai akys visą laiką ašarojo. Po procedūros patinimas buvo nedidelis, bet va db į vakarą akys kaip su pripučiamu pusračiu-ištino ir paraudo viršutinis vokas. Apatinis lyg ir nieko. Lingeristė perspėjo, kad ryt bus dar blogiau sad.gif Dedu šaltus kopresus ir laukiu palengvėjimo. Bijau net nusičiaudėt-skauda stipriau užsimerkus smile.gif O šiaip skausmo nėra, tik šioks toks diskomfortas. Po permanento taip nebuvo...Nemanau, kad įtakos turi moteriškos dienos, nes iki jų dar daug laiko smile.gif Rezultatu esu patenkinta. Nesigailiu, kad tiek prisiverkiau. Matysim, kaip bus kai nusilups šašiukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tetani @ 2010 03 20, 23:39)
Šiandien buvau atnaujinti makiažo ir noriu pasidalinti savo įspūdžiais. Buvau dariusi permanentą, bet db dariausi kontūrinį. Piešiau viršutinį ir apatinį vokus. Skaudėjo labiau nei aną kartą, graužė nuskausminamieji -tai akys visą laiką ašarojo. Po procedūros patinimas buvo nedidelis, bet va db į vakarą akys kaip su pripučiamu pusračiu-ištino ir paraudo viršutinis vokas. Apatinis lyg ir nieko. Lingeristė perspėjo, kad ryt bus dar blogiau sad.gif Dedu šaltus kopresus ir laukiu palengvėjimo. Bijau net nusičiaudėt-skauda stipriau užsimerkus smile.gif O šiaip skausmo nėra, tik šioks toks diskomfortas. Po permanento taip nebuvo...Nemanau, kad įtakos turi moteriškos dienos, nes iki jų dar daug laiko smile.gif Rezultatu esu patenkinta. Nesigailiu, kad tiek prisiverkiau. Matysim, kaip bus kai nusilups šašiukai smile.gif

Grauze, nes tepa lidokaina. unsure.gif Skaudejo, nes lidokainas trumpai veikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 20 kovo 2010 - 23:08