QUOTE(Intrinsa @ 2010 01 19, 04:57)
beje, del antakiu formos noriu paklausti, merginos, ar jus pacios apsisprendusios buvot, ar meistre savo akim parinko?
Lisa, kaip tavo praktikoj buna, ar daznai pasitaiko atveju, kai kliente ateina grieztai apsisprendusi del formos, nors ir matai, kad nelabai kokia ta forma, kaip elgiates, bandot perkalbeti?
pamenu savo situacija, as pati zinojau ko noriu, t.y. platesnes formos, o meistrei atrode, kad plonyciai geriau, pirma karta visvien padare siulelius per korekcija atsinesiau foto, tuomet labai graziai nupiese, taip kaip ir norejau
Lisa, kaip tavo praktikoj buna, ar daznai pasitaiko atveju, kai kliente ateina grieztai apsisprendusi del formos, nors ir matai, kad nelabai kokia ta forma, kaip elgiates, bandot perkalbeti?
pamenu savo situacija, as pati zinojau ko noriu, t.y. platesnes formos, o meistrei atrode, kad plonyciai geriau, pirma karta visvien padare siulelius per korekcija atsinesiau foto, tuomet labai graziai nupiese, taip kaip ir norejau
Labai skirtingai. Vienos zino ko nori ir jeigu ta forma man irgi atrodo visai tinkama taip ir darome. Buna ateina grieztai nusistacius daryti butent tokia forma. Bandau atkalbeti, papiesti kita, gal but panasia, bet pvz. svelnesne. Parodau zurnalus, bandau aiskinti veido proporcijas , kaip antakiai keicia veida, zvilgsni, atveria akis. Plonicia antakia man nepatinka. Visada atrodo nenaturaliai. Daniausia randam kompromisa. Kelis kartus buvome papiese mano forma ir kliente isleidau namo, kad apsiprastu, paklaustu nuomones artimuju.
Daznai klientems atrodo, kad taip kaip jos piesesi daug metu yra jiems geriausia . ( buna , kad jos tikrai teisios ir yra taip geriausia). Bet daznai nupiesus kita forma , gal but tikrai joms tinkancia, bet neiprasta reikia apsiprasti. Nuomone pazistamu padeda apsispresti. Ir praejus keliom valandom kliente jau pradeda patikti naujai nupiesti antakia, jau pripranta prie kitos formos.
Buna, kad nupieseme klientes norima forma, nos man ji atrodo visiskai netinkama. Bet moteris tik taip jauciasi laiminga ziuredama i save i veidrodi.
Didzoji dalis vis gi ateina su savo naturaliai antakias, pradedame piesti forma ir dazniausia patinka. Taip ir darome.
Papildyta:
QUOTE(kristina r. @ 2010 01 19, 13:12)
Kas daretes antakius,jums neniezti?man gan daznai niezti ir pleiskanoja..tepu ir tepu su kremu..bet kazkaip cia man keistai...
Gal visai neseniai darete?
Jeigu jau praejo menuo-pasidarykite pilinga ir pasitepkite kremu.