Įkraunama...
Įkraunama...

Kontūrinis makiažas

QUOTE(ingira @ 2009 12 23, 03:33)
koks tolimesnis kelias tokiu atveju? atnaujinti procedura?
jei plaukelius padazius chemiskai turbut nesimato to negrazumo g.gif

Taip, padazius plaukelius tas negrazumas dingsta.
Atsakyti
QUOTE(Ramirami @ 2009 12 23, 08:01)
Taip, padazius plaukelius tas negrazumas dingsta.

Taip, keliom savaitem, kol laikosi cheminio padazymo splava makiazo vietoje.
Siap reikia atnaujinti spalva ir taip .... Kas koki laika-1,5 metu pvz. eiti ir atnaujinti spaslva. Jeigu norite visiskai bandyti atsikratiti ilgalaikiu makiazu, tai maskuoti tas vietas kosmetika ir laukti kol visiskai isbluks. Arba, kaip kazkada anksciau dazyti piestuku ir laukti kol isbluks. Uzburtas ratas iseina unsure.gif . Arba kas kiek laiko atnaujinti spalva, arba vel dazaisi piestuku kaip ir kazkada. rolleyes.gif
Atsakyti
Jau ilgai svajoju apie "holiwudiskus" antakius rolleyes.gif
Taciau niekaip negaliu apsispresti...Ar nebus taip, kad kuo ilgiau darysiu konturini, tuo prastesni jie bus..nes jei tai kaip tatiruote, tai toje vietoje, kur nupiestas plaukelis, jau niekada neisauks naturaliai kitas.....O gal as klystu? blush2.gif
Atsakyti
neturiu labai laiko sulkmeniskai skaityt visos temos, kokios rekomendacijos Vilniuje, pas ka darytumetes, daretes a pazistamos dares ir liko patenkintos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ssauleno @ 2010 01 06, 14:59)
Taciau niekaip negaliu apsispresti...Ar nebus taip, kad kuo ilgiau darysiu konturini, tuo prastesni jie bus..nes jei tai kaip tatiruote, tai toje vietoje, kur nupiestas plaukelis, jau niekada neisauks naturaliai kitas.....O gal as klystu? blush2.gif

Konturinis plaukelis nei kiek netrugdo augti naturaliems smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ssauleno @ 2010 01 06, 15:59)

biggrin.gif Jus plaukeliai niekur nedingsta, auga kaip ir augo. Ilgalaikis makiazas tik pariskins forma Jus antakiu. Makiazas daromas tatuiruotes principu-adatos pagalbas, tam pritaikitu aparatu ivedamas pigmentas i oda. Tik gylis skirtingas. Tatuiruote daroma visam gyvenimui, nes dazai vedami giliau i oda. Ilgalaikis makiazas i pavirsutinius sluoksnius, todel su laiku bluksta ir jeigu nedaryti spalvos atnaujinima isbluks visiskai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 07 sausio 2010 - 00:08
Na ka gi.pasidariau pirmaja korekcija.tikrai ruda..si karta sviesiai...o rezultatas tas pats- pilki antakiai blink.gif
Atsakyti
Liepsnelee, butu gerai, kad nufotkintumet dienos metu prie dienos sviesos. Geriausiai pries langa. Sunku kazka sakyti. rolleyes.gif Ir geriau butu matyti 2 antakius . ax.gif
O Jus patenkintas?
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2010 01 12, 23:27)
Liepsnelee, butu gerai, kad nufotkintumet dienos metu prie dienos sviesos. Geriausiai pries langa. Sunku kazka sakyti.  rolleyes.gif Ir geriau butu matyti 2 antakius . ax.gif
O Jus patenkintas?

Na, dienos metu nelabai galėsiu nufotkint, nes nelabai mane suprastų bendradarbiai biggrin.gif O iš darbo grįžtu, kai jau tamsu, žiema visgi biggrin.gif
Na taip, kaip ir anksčiau sakiau, esu labai patenkinta tokiu rezultatu, kuomet dar be korekcijos taip atrodo.. ir jau praėjus beveik 2 mėnesiams.. ax.gif
Ir pačiai įdomu, kaip po korekcijos atrodysiu smile.gif
Atsakyti
beje, del antakiu formos noriu paklausti, merginos, ar jus pacios apsisprendusios buvot, ar meistre savo akim parinko?

Lisa, kaip tavo praktikoj buna, ar daznai pasitaiko atveju, kai kliente ateina grieztai apsisprendusi del formos, nors ir matai, kad nelabai kokia ta forma, kaip elgiates, bandot perkalbeti?

pamenu savo situacija, as pati zinojau ko noriu, t.y. platesnes formos, o meistrei atrode, kad plonyciai geriau, pirma karta visvien padare siulelius doh.gif per korekcija atsinesiau foto, tuomet labai graziai nupiese, taip kaip ir norejau rolleyes.gif
Atsakyti
Kas daretes antakius,jums neniezti?man gan daznai niezti ir pleiskanoja..tepu ir tepu su kremu..bet kazkaip cia man keistai... g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina r. @ 2010 01 19, 12:12)
Kas daretes antakius,jums neniezti?man gan daznai niezti ir pleiskanoja..tepu ir tepu su kremu..bet kazkaip cia man keistai... g.gif

tai normalu juk sasiukas uzsidejas, oda sveiksta po pazeidimo smile.gif
Atsakyti