QUOTE(Vijolia @ 2009 12 04, 14:14)
Liza, jei permanento meistres gali naudot ivairius pigmentus, mineralinius t.p., kodel nenaudojat?
Del mineraliniu tiesa sakant, negaliu nieko teigti, nes dar neradai jokios patikimos info.
Del augaliniu, kuo toliau tuo labiau isitikinusi, kad tokiu nera ir buti negali . Nenoriu gincu ir t.t., bet turiu info net is
linergistes, kuri taip ir pasake, kad tikrai negalima butu naudotu augalinius pirmentus, nes iskarto butu alergine organizmo reakcija. Istikruju merginos nenoriu Jums nieko irodineti, nes tikrai nemanau, kad suprantate, kad noriu teisybes. O dabar tikrai atrodo, kad bandau Jums irodyti, kad permanentas geriau. Zinau tik viena, kad galima padaryti permanentini makiaza labai graziai, naturaliai ir be skausmo. Svarbu pasirinkti gera meistre.
Kodel renkates konturini, tai Jusu reikalas. Gal kurios del skausmo ( zinau meistru, kurios daro permanentini labai skausmingai, todel suprantu), gal kurios tiki, kad pigmentai isties geresni, gal kurioms tiesiog patiko drauges daryti antakiai ir Jus norite tokiu paciu,gal kurioms atrodo, kad jeigu didele kaina, tai bus tikrai geriau. Esu isitikinusi, kad daugelis yra reklamos aukos, juk cia kaip reklama apie baltus dantis, arba sampunas nuo pleiskanu ).
Ir visgi nescioms tikrai nepatarciau daryti. Manau galima palaukti.
P.S. O as kada nors butinai parodysiu Jums savo grazius , naturalius darbus
. Labai tuo sieksiu, nes man begalo patinka sis darbas.Dau domiosi apie ilgalaiki makiaza, tobulinuosi ne tik Lietuvoje, bet kol kas man truksta igudziu, praktikos, nes dirbu neilgai, kad galeciau pavadinti save labai gera meistre.