Įkraunama...
Įkraunama...

Kontūrinis makiažas

QUOTE(Gin4ik @ 2009 11 23, 01:30)
Žiurėjau nuorodą,pasidarė įspūdis,kad  tai ne permanentinis makiažas,o paprastas dekoratyvinis makiažas,be to koreguotas fotoshopų schmoll.gif .  Taipogi, nesuprantu kodėl nuotraukos mažos, ir jų negalima padidint ir pažiūreti išarčiau,mano galva tai padaryta specialiai. g.gif

Idomu ir man pasidare. smile.gif Paziurejau. 3 nuotraukos tikros, bet tikrai labai mazos.
Uz tokia kaina labai grazaus nieko nepamaciau. Darbas, kur ideta viena akis visai neblogas, bet uz pusmecio antakiu vel nebus, jau galas mazai matosi.
Atsakyti
QUOTE(Gin4ik @ 2009 11 23, 00:30)
Žiurėjau nuorodą,pasidarė įspūdis,kad  tai ne permanentinis makiažas,o paprastas dekoratyvinis makiažas,be to koreguotas fotoshopų schmoll.gif .  Taipogi, nesuprantu kodėl nuotraukos mažos, ir jų negalima padidint ir pažiūreti išarčiau,mano galva tai padaryta specialiai. g.gif

Tai, kad čia tema ne apie permanentinis makiažą, o kontūrinį. Darausi ne pirmą kartą, man išbūna apie 2 metus laiko. Juokinga man, kai pasižiūrėjus į foto, gali pasakyti kiek laiko išbus šis makiažas.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijolia @ 2009 10 16, 19:28)
Man sake grieztai NE nestumo metu. O vat maitinant, tai jau no problem buvo.

na nzn, man sake, kad galima, ir pati salone dirbanti administratore "daresi" lupas nestumo metu. viskas liuks smile.gif as ja truputi pazystu, tai nemanau, kad butu melavusi smile.gif
bet cia kiekvienos motereles reikalas darytis, ar palaukti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Vijolia @ 2009 11 11, 14:28)
Neramina, kad po konturinio ir jo korekcijos praradau kone puse savo blakstienu, o visada turejau ilgas ir tankias  unsure.gif dar laukia antra korekcija.. db mano 5 men sunelio blakstienos dvigubai tankesnes ir grazesnes uz mano  blush2.gif

ataugs dar tos blakstienos. man irgi buvo iskrite nemazai biggrin.gif bet dabar jau viskas savo vietoj. kol saskiuku buvo, tai vis iskrisdavo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnelee @ 2009 11 23, 12:23)
Tai, kad čia tema ne apie permanentinis makiažą, o kontūrinį. Darausi ne pirmą kartą, man išbūna apie 2 metus laiko. Juokinga man, kai pasižiūrėjus į foto, gali pasakyti kiek laiko išbus šis makiažas..  smile.gif

Konturinis, ar permanentinis-vienu zodziu yra mikropigmentacija biggrin.gif -pigmento ivedimas i oda.
O paziurejus i foto, butent i sita foto mano manimu (tai tik mano nuomone) , po pusmecio antakiu beveik nebus.
user posted image
O Jusu antakai turbut tamsesni buvo, spalva intensivesne ir plaukeliu gal daugiau, kurie siek tiek apsaugo nuo saules, soleriumo. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(giedre.v @ 2009 11 23, 12:42)
ataugs dar tos blakstienos. man irgi buvo iskrite nemazai  biggrin.gif bet dabar jau viskas savo vietoj. kol saskiuku buvo, tai vis iskrisdavo  mirksiukas.gif

Del balsktienu yra taip. Jos krenta kasdien tik i tai nekreipema demesio. Kol vokas gija, sasiukas sulaiko balsktienas, kurios turejo iskristi vakar, arba siendien. Ir nukritus sasiukui krenta ju daugiau, bent taip atrodo, krenta uz praejuses dienas. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 23 lapkričio 2009 - 22:00
QUOTE(/ Lisa / @ 2009 11 23, 23:55)
Konturinis, ar permanentinis-vienu zodziu yra mikropigmentacija  biggrin.gif -pigmento ivedimas i oda.
O paziurejus i foto, butent i sita  foto mano manimu (tai tik mano nuomone) ,  po pusmecio antakiu beveik nebus.
user posted image
O Jusu antakai turbut tamsesni buvo, spalva intensivesne ir plaukeliu gal daugiau, kurie siek tiek apsaugo nuo saules, soleriumo. mirksiukas.gif
Papildyta:

Del balsktienu yra taip. Jos krenta kasdien tik i tai nekreipema demesio. Kol vokas gija,  sasiukas sulaiko balsktienas, kurios turejo iskristi vakar, arba siendien. Ir nukritus sasiukui krenta ju daugiau, bent taip atrodo, krenta uz praejuses dienas.  4u.gif

O dėl ko pirmoje foto nėra antakių, jie taip iškrenta po permanentinio?
Atsakyti
QUOTE(Donatute @ 2009 11 24, 00:17)

Pirma foto yra pries konturinio makiazo procedura. Manau tiesiog gamta nedave merginai gausiu plaukeli, o gal ji budama paugle skuto, kaip daugelis.
Manau del to ji ir rizosi pasidaryti ilgalaiki makiaza.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 23 lapkričio 2009 - 22:37
QUOTE(/ Lisa / @ 2009 11 24, 00:35)
Pirma foto yra pries konturinio makiazo procedura. Manau tiesiog gamta nedave merginai gausiu plaukeli, o gal ji budama paugle skuto, kaip daugelis. 
Manau del to  ji ir rizosi pasidaryti ilgalaiki makiaza.

Aš galvojau, kad nuo kunturinio makiažo. O antakių negalima skusti? Nes aš atsimenu mano draugė skusdavosi.
Atsakyti
QUOTE(Donatute @ 2009 11 24, 00:40)
Aš galvojau, kad nuo kunturinio makiažo. O antakių negalima skusti? Nes aš atsimenu mano draugė skusdavosi.

Geriau piesioti. 4u.gif Piesioti tik tuos plaukelius, kurie nera formoje, kuria turite, arba Jums padare Jusu kosmetologe.
Atsakyti
QUOTE(Donatute @ 2009 11 24, 00:17)

Ne. Pirma foto - merginos naturalus vaizdas. Notrauka padarita pries proceduros ( tai mano nuomone) smile.gif

Sutinku su Lisa. Permanentinis makiažas ir kontūrinis makiažas - tai yra mikropegmentacija.
Atsakyti
Lisa, kiek pamenu naudoji emla nuskausminimui
mano meistre- tik lidokaina, dar minejo adrenalina(bet cia jau kita funkcija atlieka), del to vis klausdavo, ar skauda smile.gif tai vat kol suveikdavo, tekdavo tarpais ir pakenteti.
Turbut sunkiau emla gauti?

Liepsnele, daraisi ne pirmasyk procedura, del to tokia nuolaidele pritaike smile.gif

Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2009 11 23, 22:55)
Konturinis, ar permanentinis-vienu zodziu yra mikropigmentacija  biggrin.gif -pigmento ivedimas i oda.
O paziurejus i foto, butent i sita  foto mano manimu (tai tik mano nuomone) ,  po pusmecio antakiu beveik nebus.
user posted image
Papildyta:

Del balsktienu yra taip. Jos krenta kasdien tik i tai nekreipema demesio. Kol vokas gija,   sasiukas sulaiko balsktienas, kurios turejo iskristi vakar, arba siendien. Ir nukritus sasiukui krenta ju daugiau, bent taip atrodo, krenta uz praejuses dienas.  4u.gif

Jei tai tas pats, tai kodėl yra du skirtingi pavadinimai? smile.gif O pas mane iš viso nebuvo antakių, tik prie pat akių keli plaukeliai... biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(ingira @ 2009 11 24, 05:16)
Lisa, kiek pamenu naudoji emla nuskausminimui
mano meistre- tik lidokaina, dar minejo adrenalina(bet cia jau kita funkcija atlieka), del to vis klausdavo, ar skauda smile.gif  tai vat kol suveikdavo, tekdavo tarpais ir pakenteti.
Turbut sunkiau emla gauti?

Liepsnele, daraisi ne pirmasyk procedura, del to tokia nuolaidele pritaike smile.gif

ingira, na, aš bent jau kainų telefonu klausiau ir neminėjau, kad pas mane jau darytas.. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepsnelee: 24 lapkričio 2009 - 09:36
QUOTE(liepsnelee @ 2009 11 24, 11:35)
ingira, na, aš bent jau kainų telefonu klausiau ir neminėjau, kad pas mane jau darytas..  cool.gif

aisku, taip pagalvojau, nes mano meistre minejo, kad korekcijos metu begyje puse kainos, po metu lyg trecdalis sumos

liepsnelee, pasirodyk, kai viskas sugis mirksiukas.gif
Atsakyti