Įkraunama...
Įkraunama...

Kontūrinis makiažas

QUOTE(agvill @ 2009 10 31, 09:15)
nu kad tikrai nedaro uz tokia kaina, ikeliu kainyna ten zymiai brangiau

Aš pasidariau su long-time-liner kontūrinį antakių už 250 lt. ir esu patenkinta, kitą savaitę eisiu korekcijai. ax.gif
Atsakyti
250lt? Papasakok placiau pas ka dareis, plaukeliais ar tusuojant, uz tokia kaina, kaip suprantu, pas mokine dareis?
As dariaus pries metus antakius, mokejau 900lt, 4korekcijos nekainavo nieko, dabar paziurejau kaina tokia pat, nesumazejusi
Atsakyti
QUOTE(ingira @ 2009 11 19, 19:13)
250lt? Papasakok placiau pas ka dareis, plaukeliais ar tusuojant, uz tokia kaina, kaip suprantu, pas mokine dareis?
As dariaus pries metus antakius, mokejau 900lt, 4korekcijos nekainavo nieko, dabar paziurejau kaina tokia pat, nesumazejusi

Kaip dabar Jusu antakiai po metu? Ar pabluko kazkiek? Kokia spalva daretes? Kiek laiko praejo po paskutines korekcijos?
Ar skaudejo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 19 lapkričio 2009 - 23:28
siandien visai neblogai atrodo, truputi gal ir pabluke, vasara daug saules gavo, pamirsau pasaugoti blush2.gif megstu ryskesnius antakius, retkarciais padazau pacius plaukelius su dazais ir tuomet idealu. Spalva pasirinka taupe - ruda su pilka, labai tinka. po paskutines korekcijos praejo 9men. Skaudejo is pat pradziu, kai breze kontura, ta pacia pirma diena po proceduros einant namo, labai trauke antakiu zona, nemalonus jausmas, ir dar pamenu skaudejo per paskutine korekcija, matyt stengesi ivesti pigmenta giliau, kad ilgiau laikytusi, o visa kita kutenimas buvo.
Zodziu, rezultatu siai dienai patenkinta, dabar apie akiu kontura galvoju, tik ne konturini, o permanenta smile.gif
Lisa, kaip Jums sekasi su permanentiniais makiazais dirbti? Anksciau paskaitydavau jusu tema, darbeliu paziuredavau.. kaip suprantu, dar neatidare naujos>?
Atsakyti
Aš ne pas mokinę dariausi, kainos matyt taip pakritusios yra, aš prieš porą ar tris metus pirmą kartą dariausi, tai kontūrinis buvo vos ne naujiena, tai mokėjau 800 Lt. O dabar kai pasakė, kad tik 250 lt., tai galvojau, kad konkurencija savo daro.. g.gif
Atsakyti
netikiu niekaip, kokiam salone pas ka daretes? Gal savo internetini puslapi turi?
dar karta perziurejau kainas, nematau kad sumazejusios butu:
Long Time Liner kainos
Grožio kontūras kainos
Atsakyti
laba visom,pasidalinsiu patirtimi ax.gif pries dvi dienas pasidariau Klaipedoj pas daiva lupu kontura ax.gif bijojau labai o nieko baisaus nebuvo,skausmu to nepavadinciau schmoll.gif kol vyksta procedura aisku kazkoks nemalonus deginimas man jutosi ax.gif lupu krasciukai siek tiek patine buvo,vakar jau beveik nieko,tepuosi zovirax tepaliuka,siandien jau jokio patinimo,viskas thumbup.gif spalva rinkausi sviesiausia persikine,iki siandien nuo padarymo ji buvo ryskesne o dabar ji butent tokia kokia ir parode man thumbup.gif na dabar galvoju gal lyg ryskesnes noreciau blush2.gif kaip bus veliau matysim o siai dienai esu ir aptarnavimu ir darbu ir rezultatu labai patenkinta thumbup.gif
http://www.ilgalaikismakiazas.lt/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandraandruske: 20 lapkričio 2009 - 22:43
QUOTE(ingira @ 2009 11 20, 04:34)
siandien visai neblogai atrodo, truputi gal ir pabluke, vasara daug saules gavo, pamirsau pasaugoti blush2.gif megstu ryskesnius antakius, retkarciais padazau pacius plaukelius su dazais ir tuomet idealu. Spalva pasirinka taupe - ruda su pilka, labai tinka. po paskutines korekcijos praejo 9men. Skaudejo is pat pradziu, kai breze kontura, ta pacia pirma diena po proceduros einant namo, labai trauke antakiu zona, nemalonus jausmas, ir dar pamenu skaudejo per paskutine korekcija, matyt stengesi ivesti pigmenta giliau, kad ilgiau laikytusi, o visa kita kutenimas buvo.
Zodziu, rezultatu siai dienai patenkinta, dabar apie akiu kontura galvoju, tik ne konturini, o permanenta smile.gif
Lisa, kaip Jums sekasi su permanentiniais makiazais dirbti? Anksciau paskaitydavau jusu tema, darbeliu paziuredavau.. kaip suprantu, dar neatidare naujos>?

Temeles neduoda atidaryti, vis nenusprendzia nauju salygu. Kol kad pasklaugu skyrelyje nauju temeliu nera. LOaukiam. Mano internetine svetaine irgi vis dar kuriama.
Darbai sekasi neblogai. Darbo sakyciau daug. Net pavargstu doh.gif Kuo daugiau darbo, tuo daugiau nauju kalusymu. smile.gif
O siap vis bandau issiaiskinti tiesa del konturinio ir permanentinio.
Kol kas isitikinusi, kad norint tureti kazka riskesnio konturinio makiazo- arba: turi daryti daugiau korekciju, arba vesti pigmenta giliau. Todel supratau, kada matau kliente su riskesniais antakiai ir issiaiskiname, kad dare Long Time -Liner ir uzteko 1 korekcijos, tai dare patyrusi meistre, kuri zino, kad arba darau 5 -6 korekcijas ir palaipsniui iveda pigmenta ir tam tikra sluoksni, kad pigmentas isliktu ilgiau ir butu riskesnis. Arba iskarto darau stipriau ir nereikes 5 korekciju. Manau
mokines ir neseniai basigusios vis dar daro po 5 korekcijas.

Del skausmo tai isitikinusi, kad priklauso nuo nuskausminimo kiekio ir noro pasiterlioti su kliente smile.gif Vakar klientei uzmigo darant lupas . Siandien sunku buvo daryti antakius, nes kliente pasakojo apie savo gyvenima. smile.gif Dar siendien viena kliente atejo prisiauginti blakstienas -finale padareme akiu pravedimus.
Labai malonu, kad klientems neskauda 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 21 lapkričio 2009 - 01:41
QUOTE(sandraandruske @ 2009 11 20, 23:41)
laba visom,pasidalinsiu patirtimi ax.gif pries dvi dienas pasidariau Klaipedoj pas daiva lupu kontura ax.gif bijojau labai o nieko baisaus nebuvo,skausmu to nepavadinciau schmoll.gif kol vyksta procedura aisku kazkoks nemalonus deginimas man jutosi ax.gif lupu krasciukai siek tiek patine buvo,vakar jau beveik nieko,tepuosi zovirax tepaliuka,siandien jau jokio patinimo,viskas thumbup.gif  spalva rinkausi sviesiausia persikine,iki siandien nuo padarymo ji buvo ryskesne o dabar ji butent tokia kokia ir parode man thumbup.gif na dabar galvoju gal lyg ryskesnes noreciau blush2.gif  kaip bus veliau matysim o siai dienai esu ir aptarnavimu ir darbu ir rezultatu labai patenkinta thumbup.gif 

Ir aš pas Daivą dariausi, o kainos internete yra didesnės, reikia pasiskambinti ir paklausti..
Atsakyti
QUOTE(liepsnelee @ 2009 11 21, 14:30)
Ir aš pas Daivą dariausi, o kainos internete yra didesnės, reikia pasiskambinti ir paklausti..

drinks_cheers.gif as mokejau pigiau nei paskelbtos internete thumbup.gif ir siaip visumoj esu patenkinta,negaliu sulaukt kada vaziuosiu korekcijai blush2.gif o ka jus daretes?patenkinta?
Atsakyti
QUOTE(sandraandruske @ 2009 11 21, 15:12)
drinks_cheers.gif  as mokejau pigiau nei paskelbtos internete thumbup.gif  ir siaip visumoj esu patenkinta,negaliu sulaukt kada vaziuosiu korekcijai blush2.gif o ka jus daretes?patenkinta?

Aš dariausi antakių kontūrinį smile.gif Esu tikrai patenkinta, važiuosiu pirmai korekcijai, nors ir be korekcijos antakiai atrodo neblogai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sandraandruske @ 2009 11 21, 00:41)
laba visom,pasidalinsiu patirtimi ax.gif pries dvi dienas pasidariau Klaipedoj pas daiva lupu kontura ax.gif bijojau labai o nieko baisaus nebuvo,skausmu to nepavadinciau schmoll.gif kol vyksta procedura aisku kazkoks nemalonus deginimas man jutosi ax.gif lupu krasciukai siek tiek patine buvo,vakar jau beveik nieko,tepuosi zovirax tepaliuka,siandien jau jokio patinimo,viskas thumbup.gif  spalva rinkausi sviesiausia persikine,iki siandien nuo padarymo ji buvo ryskesne o dabar ji butent tokia kokia ir parode man thumbup.gif na dabar galvoju gal lyg ryskesnes noreciau blush2.gif  kaip bus veliau matysim o siai dienai esu ir aptarnavimu ir darbu ir rezultatu labai patenkinta thumbup.gif 

Žiurėjau nuorodą,pasidarė įspūdis,kad tai ne permanentinis makiažas,o paprastas dekoratyvinis makiažas,be to koreguotas fotoshopų schmoll.gif . Taipogi, nesuprantu kodėl nuotraukos mažos, ir jų negalima padidint ir pažiūreti išarčiau,mano galva tai padaryta specialiai. g.gif
Atsakyti