Įkraunama...
Įkraunama...

Kontūrinis makiažas

cia jau buvo uzsiminta, jog lidokainas- mirtis, o emla sudeti irgi yra lidokaino, tai vat ir galvoju, kokia visgi ta siuolaikine efektyvi anestezuojanti priemone.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingira @ 2009 09 10, 01:05)
cia jau buvo uzsiminta, jog lidokainas- mirtis, o emla sudeti irgi yra lidokaino, tai vat ir galvoju, kokia visgi ta siuolaikine efektyvi anestezuojanti priemone.. g.gif

Ta prasme mirtis? g.gif
Lidokainas be adrenalino veika labai trumpai. Veikia gerai tik pazidus oda. Bet kokiu atveju geriau veikia anestetikai gelio pavidalo, o ne skystas lidokainas, net ir 15 % kuri kartais naudoju paivairinimui. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 09 rugsėjo 2009 - 23:19
[quote=/ Lisa /,2009 09 09, 22:43]
Yra daug kitu -gelio pavidalo veiksmingu vieitniu anastetiku. Klientai nejaucia nieko. Jokio skausmo visiskai. smile.gif
Papildyta:

Galima sužinoti plačiau? Pavadinimai, sudėtis ir pan...
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2009 09 09, 19:43)

Linergistai teigia , kad galima.

tai va, kad esu girdejus, kad daro... reiks geriau pasiskambinti meistrei ir bus viskas aisku. dekui 4u.gif
Atsakyti
gavau atsakyma, kad galima daryti nestumo metu smile.gif
Atsakyti
na va, praejo lygiai metai po konturinio antakiu makiazo, galiu ir pasirodyti ax.gif
padarytos 4korekcijos per 5men mazdaug, man vis truko ryskumo, formos
tiek spalva, tiek forma siai dienai mane labai tenkina smile.gif
user posted image

cia toks ryskumas kai po korekcijos antra diena
user posted image
Atsakyti
Sveikutes..ieskau kur pasidaryti konturini makijaza antakiam..randu tik viena rekomendacija-Daiva..daugiau nera?
Atsakyti
turiu info,kad korekcija daroma ne anksciau kaip po 3ju savaiciu.ar kas daretes anksciau?
Atsakyti
QUOTE(giedre.v @ 2009 09 10, 17:20)
gavau atsakyma, kad galima daryti nestumo metu  smile.gif

Man sake grieztai NE nestumo metu. O vat maitinant, tai jau no problem buvo.
Papildyta:
QUOTE(kristina r. @ 2009 10 15, 20:39)
turiu info,kad korekcija daroma ne anksciau kaip po 3ju savaiciu.ar kas daretes anksciau?

Mat reikia palaukti galutinio rezultato, is karto jo nesimato.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijolia: 16 spalio 2009 - 22:01
QUOTE(ingira @ 2009 10 10, 20:55)
na va, praejo lygiai metai po konturinio antakiu makiazo, galiu ir pasirodyti ax.gif
padarytos 4korekcijos per 5men mazdaug, man vis truko ryskumo, formos
tiek spalva, tiek forma siai dienai mane labai tenkina smile.gif
user posted image

cia toks ryskumas kai po korekcijos antra diena
user posted image

net keturiu korekciju reikejo???????????vaje,maniau vienos uztenka.
Atsakyti
pasidariau antakiu korekcija uzvakar.dabar pajuodusi kaip varna.gyja graziai,jokiu sasu nera,kaip buvau nugasdinta.gal tik papleiskanoja,nes tepu antibiotikiniu riebiu tepalu kasdien ir vitE,is kapsules issispaudziu.sake po 3sav korekcija darys.dariausi kaune.kaina 315lt.forma esu patenkinta,na o kai viskas nubyres,rezultata matysiu po sav.
skaudet tikrai neskauda:)nes ir pati biski bijojau.o beveik miegojau ant stalo darant:)
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2009 10 30, 12:12)
pasidariau antakiu korekcija uzvakar.dabar pajuodusi kaip varna.gyja graziai,jokiu sasu nera,kaip buvau nugasdinta.gal tik papleiskanoja,nes tepu antibiotikiniu riebiu tepalu kasdien ir vitE,is kapsules issispaudziu.sake po 3sav korekcija darys.dariausi kaune.kaina 315lt.forma esu patenkinta,na o kai viskas nubyres,rezultata matysiu po sav.
skaudet tikrai neskauda:)nes ir pati biski bijojau.o beveik miegojau ant stalo darant:)

Jau dabar uz tokia kaina daro konturini ( Long -Time-Liner ) makiaza? blink.gif
Atsakyti