Įkraunama...
Įkraunama...

Kontūrinis makiažas

QUOTE(agvill @ 2009 07 27, 07:15)
visai cia neiilgai zinokit normalu, kiek man teko bendraut tai daug maz vienodai visom teko laukti apie 1-1,5men

Labai ačiū už visą informaciją mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Žiūrinėju visas temas apie permanentinį makiažą, žiūriu, kad tema apie kontūrinį makiažą atskira. Nors dar šiandien mamos, kol darė man veido valymą klausiau ar permanentinis ir kontūrinis makiažas kuom nors skiriasi, sakė ne, tik kas kaip šūstriau pavadins g.gif smile.gif Ji pati permanentinį makiažą (arba mikropigmentaciją, arba kontūrinį makiažą, arba ilgalaikį makiažą smile.gif ) daro tris metus beveik (kiek pamenu rolleyes.gif ), o kosmetologe dirba apie 10metų, paaiškino, kad skirtis rezultatai gali dėl pigmentų kokybės, individualių klientės savybių, o ne dėl to ar tai vadinama permanentiniu makiažu ar kontūriniu 4u.gif

Jau rekomendavau mamą permanentinio temoj, tai rekomenduoju ir čia ax.gif
Dariausi akių pravedimą prieš metus su puse, neskaudėjo man visiškai (nors mačiau yra buvę jautrių moterų, kuriom su tuo pačiu nuskausminimu teko biškiuka pakentėti doh.gif ), poryt susiterėm antakius paryškinti, tai dabar laukiu su nekantrumu blush2.gif

Jei kam įdomu būtų galit AŽ parašyti savo el. paštą, po kelių dienų galėčiau foto darbų atsiųsti, ar galiu tiesiog duoti tel. nr. pakonsultuos su mielu noru 4u.gif
Beje, kainos nėra labai išpūstos, nors dirba su naujos kartos aparatu mei-cha, kokybiškais pigmentais ir, beabejo, visuomet steriliai mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes, as dariusi pas Daiva Klaipedoj akiu kontura tai labai patiko galvoju ir apie lupas http://www.ilgalaikismakiazas.lt/
Atsakyti
Sveikos, galvoju ir as apie konturini akiu makiaza.
Radau, kad Kaune daro Jurgita. Gal kuri pas ja daresi. Busiu dekinga uz atsiliepimus.
Beje, gal kainos dabar sumazejo ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(asara1 @ 2009 08 05, 12:49)
Sveikos, galvoju ir as apie konturini akiu makiaza.
Radau, kad Kaune daro Jurgita. Gal kuri pas ja daresi. Busiu dekinga uz atsiliepimus.
Beje, gal kainos dabar sumazejo ?  ax.gif

o kur cia kaune ta jurgita dirba kurioje vietoje
Atsakyti
negirdeta man jurgita, anksciau bent jau long time liner buvo kestucio g., dirbo rasa ir valerija smile.gif kai dariaus antakius rudeni, mokejau 900lt, o daba maciau 880,tai atpige.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2009 08 18, 01:15)

Idomu, kodel tik klientes po konturinio makiazo nepraejus nei metams ateina atnaujinimui su persikiniai antakiais... smile.gif

As konturini makiaza dariausi lygiai pries 5 metus- taip antakiai darosi "persikiniai", bet tik dabar....

Idomu, kodel klientes po konturinio makiazo ateina darytis permanentini makiaza ir sako, kad joms labiau skaudejo konturinis...

O as pirma dariausi permanentini- istirpo po 7 men. (gal cia nuo meistres labai priklauso, man tokia vista papuole, kuri spece vaidino, bet ir kitos klientes blogai jos darba mini...  g.gif  )

Idomu, kodel Long-time-liner  pigmentas  neislieka net 3 metu ( jau nekalbant apie 5 metus...)

Jau minejau mano makiazui jau 5 metai...
Dar idomu, kodel klientes pastoviai vaiksto i begalines korekcijas 4-6 kartus , kad gauti bent kiek riskesne spalva... 

Ir taip man nebuvo  schmoll.gif

Kaip konturinis, taip ir permanentinis -viskas priklauso nuo meistres sugebejimu , aparato su kurio dirba ir pigmentu kokybes.  Kokybiskas ilgalaikis makiazas ( konturinis, permanentinis) finale gali buti  toks pats rezultatas..Tik zmogus pats renkasi kur jam eiti..

O cia pritariu 100 %

Atsakyti
QUOTE(Baranka @ 2009 08 18, 02:27)

Rasau ka girdejau is klienciu ir pati maciau.
Uzavakar maciau kliente pasidarius konturini antakiu makiaza, ..net nustebau, kai pasake, kad juodus antakius padare is pirmo karto..Daznaiu girdziu apie begalynes korekcijas.

Niekados nesidariau konturinio makiazo, bet visai butu idomu. As visada uz teisybe, sazininguma rolleyes.gif
Kai rinkausi kur mokintis, tai man nepatiko vien tas verbavimas pasirinkti konturini makiaza. Pasijauciau kaip sektoje, ikalbinejo visais budais. Pasakojo, kaip tureciau ieskoti klientus, zadeti padaryti nuolaida, jeigu atves dar viena klienta. Negaleciau taip dirbti. schmoll.gif
Butinai kada nors pabandysiu ir konturini, butinai issiaiskinsiu visus trukumus ir privalumus realybeje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 18 rugpjūčio 2009 - 00:41
QUOTE(/ Lisa / @ 2009 08 18, 01:39)
Rasau ka girdejau is klienciu ir pati maciau.
Uzavakar maciau kliente pasidarius konturini antakiu makiaza, ..net nustebau, kai pasake, kad juodus antakius padare is pirmo karto..Daznaiu girdziu apie begalynes korekcijas.

Niekados nesidariau konturinio makiazo, bet visai butu idomu. As visada uz teisybe, sazininguma  rolleyes.gif
Kai rinkausi kur mokintis, tai man nepatiko vien tas verbavimas pasirinkti konturini makiaza.  Pasijauciau kaip sektoje, ikalbinejo visais budais.  Pasakojo, kaip tureciau ieskoti klientus, zadeti padaryti nuolaida, jeigu atves dar viena klienta.  Negaleciau taip dirbti.  schmoll.gif
Butinai kada nors pabandysiu ir konturini, butinai issiaiskinsiu visus trukumus ir privalumus realybeje.

Va del verbavimo, tai ir man taip buvo. Tik as nesimokiau, o dariausi makiaza- sake siulyk savo draugems- kita karta bus pigiau. Sis dalykelis ir man nepatiko schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(Baranka @ 2009 08 18, 01:53)
Va del verbavimo, tai ir man taip buvo. Tik as nesimokiau, o dariausi makiaza- sake siulyk savo draugems- kita karta bus pigiau. Sis dalykelis ir man nepatiko  schmoll.gif

hmmmmmmm geras man tokiu bajeriu nebuvo, atvirksciai kadangi dariausi akis lupas ir antakius tai akiu apatini pravedima padare nemokamai.
Atsakyti
atleiskite,kad sutrukdžiau. A kaip daro konturinis makiažas????? ( kak delaut konturnij makiaž?) blink.gif
Atsakyti
Kažkada buvau permetusi akimis temas apie kontūrinį ir permanentinį, nes nežinojau, kurį pasirinkti. Kažkaip susigundžiau kontūriniu - tipo, brangiau lygu geriau. Ir linergistę pasirinkau, remdamasi supermamos atsiliepimais - Eriką. Nors tada apie ją buvo labai geri atsiliepimai, bet matau, kad negerai pasirinkau...

Daugiau pas ją nei su šautuvu nenuvarys: padarė asimetriškai, aplamai, visai ne mano formą, ne mano spalvą ir intensyvumą. O nemaloniausia, kad dar man akis plėšė, kai sakiau, kas nepatinka. Vieną korekciją atbuvau, į kitą nesiruošiu eit, kad arogantiška pacankė mane mokytų gyventi.

Pikta esu baisiai. bash.gif
Atsakyti