Įkraunama...
Įkraunama...

Kontūrinis makiažas

QUOTE(minik @ 2009 07 17, 13:54)
Nors turiu begale klausimu del konturinio makijazo, taciau bandysiu rasyt trumpai ax.gif
Jau kelinti metai niekaip nepasiryztu antakiu koregavimui, nes taip baisu, kad nepasiseks - netiks forma, spalva, papulsiu pas nekokia meistre, t.t. Is pradziu dar blaskiausi tarp permanentinio ir konturinio, vis del to, perskaicius daugybe nuomoniu ir atsiliepimu, labiau linkstu link konturinio (kalba eina tik apie antakius).
Kadangi esu tipiska lietuviska pelenine blondine su tokios pat spalvos antakiais, kurie dar ir siaubingai reti, todel kasdien tenka piestis, tai noreciau tokiu antakiuku, kurie ir po proceduros atrodytu kuo naturaliau, ne itin ryskus, tik uzildyti tarpukai tose vietose, kur neauga plaukeliai (kiek suprantu, per konsultacija pati galiu issirinkti norima forma ir spalva, antakiai yra tiesiog nupiesiami, kaip atrodys po proceduros g.gif )
Busiu labai dekinga visoms, parasiusioms konkrecius atsiliepimus apie antakiu konturini (jei galima su nuotraukom, kurias galit siusti jolce@yahoo.com) 4u.gif Svarbiausia, parasykite, pas kokia meistre daretes, kuo patiko/nepatiko jos darbas. Man visiskai nesvarbu, koks tai zmogus, kaip bendrauja/nebendrauja su klientu (gali ir visiskai nesisypsoti ir net nesneketi biggrin.gif ), nes domina tik galutinis darbo rezultatas, kurio noriu labai kokybisko ax.gif

na pas mane antakiai buvo ryskus bet reti t.y. plaukeliai tamsus bet ju laaaaaaabai maza, tai man po antakiu proceduros jie visiskai nepatamsejo tik uzpilde tas retas vietas t.y. kai kur piese plaukelius truputi randelis buvo tai ji jau uztusavo, tai antakiai mano nei kiek nepatamsejo ko labai bijojau o tik igavo graziai forma, bet deja fotkiu neturiu negaliu idet verysad.gif
Atsakyti

Sveikutes,

Pries du metus susigundziau konturiniu makiazu (antakiu). Ji pasidariau Vilniuj, Forum Palace esancioje konturinio makiazo studijoje. Tiesa sakant, nusivyliau... Aisku, kuri laika spalvyte laike (plius dar buvo 2 korekcijos). Per visa ta laika dar abturejau gimdyma, tai galbut tai ir itakojo, kad spalva pakito is tamsiai rudos i labai sviesia (saules sviesoje net rausva). Truksta zodziu, antakiai dabar atrodo baisokai-gelbejuosi tik tuo, kad tuos retus plaukelius vis padazau rudais seseliais, tai dar dar... doh.gif Nezinau ne ka daryt, liudesys... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Chloja @ 2009 07 21, 16:43)
Sveikutes,

Pries du metus susigundziau konturiniu makiazu (antakiu). Ji pasidariau Vilniuj, Forum Palace esancioje konturinio makiazo studijoje. Tiesa sakant, nusivyliau... Aisku, kuri laika spalvyte laike (plius dar buvo 2 korekcijos). Per visa ta laika dar abturejau gimdyma, tai galbut tai ir itakojo, kad spalva pakito is tamsiai rudos i labai sviesia (saules sviesoje net rausva). Truksta zodziu, antakiai dabar atrodo baisokai-gelbejuosi tik tuo, kad tuos retus plaukelius vis padazau rudais seseliais, tai dar dar... doh.gif Nezinau ne ka daryt, liudesys... doh.gif

Jau ne karta apie tai girdziu, nors kionturinio ( Long -Time -liner) meistres visada aiskina, kad taip buna tik su permanentiniu. smile.gif
Jums reikia pasidaryti spalvos atnaujinima , nes kuo toliau tuo labiau spalva bluks ir bus rusva.
Konturinio makiazo naudinami pigmentai yra labai nepatvarus.
Atsakyti
QUOTE(Chloja @ 2009 07 21, 15:43)
Sveikutes,

dar ir organizmo reakcijos reikia nepamirsti
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2009 07 22, 06:12)
Jau ne karta apie tai girdziu, nors kionturinio ( Long -Time -liner) meistres visada aiskina, kad taip buna tik su permanentiniu. smile.gif
Jums reikia pasidaryti spalvos atnaujinima , nes kuo toliau tuo labiau spalva bluks ir bus rusva.
Konturinio makiazo naudinami pigmentai yra labai nepatvarus.

Taip, as irgi paskaiciau, kad neva tai permanentas blunka labiau nei konturas, bet is mano patirties galiu pasakyti, kad 800Lt, kuriuos sumokejau uz kontura antakiu nepasiteisino - labai jau trumpai truko tas malonumas matyti antakius dailius. doh.gif Lisa, o po konturinio (kalbu apie savo situacija) galima butu ryztis permanentui? Vis delto, negaliu toleruoti tokios netvarkos antakiu srityje... Tik klausimas, ar galima darytis permanenta, jei laukiesi? Skaiciau, kad nepatariama... nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2009 07 05, 10:37)

siaip dar padariau isvada, nes pati dirbu darba grozio sferoi t.y. kirpykloi ir ateina moteris vienos pasidariusios parnamenta kitos konturini tai vis delto kai pradedam sneketi pernamentas geriau ir rezultatas ilgalaikis ir bent jau iskarto matosi viskas kas priklauso, nors ir siektiek tipo rizikos yra nes atseit pernamento pigmentas odoje po kazkiek laiko keicia atspalvi, tai sekanti karta nusprendziau lupas darysiu ir akis tik parnementa o antakius tik konturini (nenoriu ryzikuot kad pasikestu atspalvis) nes viena kliente turiu su pernamentiniais antakiai tai baisu tokie kaip ruzavi pasikeite pigmentas, tai dabar isnaujo koreguoja su konturiniu deda ruda pigmenta

Kiek metu idomu praejo, kai spalva pabluko? g.gif
Jeigu dejo ruda spalva pvz. tamsiai ruda, tai su laiku ji bluks ir bus sviesesne ruda. Jeigu neeiti spalvos atnaujinimui, tai bluks toliau ir bus dar sviesesne, tada igas riza atspalvi, dar toliau i rusva. Tai normalu. Juk ne po pusmecioa is tamsiai rudos spalva pasikeite i rusva. smile.gif

Turejau klientes, kurios pasidare konturini makiaza ir po metu jau antakiai buvo rizai -rusvi. Konturino makiazo naudojami pigmentai nera patvarus ir norima rezulta daznai gaunama po 3- 5 karto. Praejus metams spalva stipriasi bluksta. Aisku viskas priklauso dar nuo dedamos pirmines spalvos( ant kiek tamsi, ar sviesi) ir nuo individualiu organizmo savybiu.
Atsakyti
Noriu ir aš pasidaryti kontūrinį makiažą, bet dabar, paskaičiusi jūsų nuomones visai pasimečiau doh.gif Vienoms geriau kontūrinis, o kitoms pernamentinis g.gif Nebesuprantu kurį rinktis doh.gif
Norėčiau pasiradyti lūpų kontūrą su pilnu retušavimu, bet kiek žinau tai labai skausminga procedūra verysad.gif Labai norėčiau ir akių viršutinę liniją pasidaryti, bet jaučiu, kad neišdrysiu blush2.gif verysad.gif
Agvill norėjau Tavęs paklausti, rekomenduoji grožio galeriją, o ten daroma mikropigmentacija, kiek laiko tas makiažas laikosi? Kas kiek laiko jį reikia atnaujinti? Ir prieš kiek laiko reikia užsirašyti į tą grožio saloną?
Ačiū visoms, kas man patars mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diadora @ 2009 07 26, 10:47)
Noriu ir aš pasidaryti kontūrinį makiažą, bet dabar, paskaičiusi jūsų nuomones visai pasimečiau  doh.gif Vienoms geriau kontūrinis, o kitoms pernamentinis  g.gif  Nebesuprantu kurį rinktis  doh.gif 
Norėčiau pasiradyti lūpų kontūrą su pilnu retušavimu, bet kiek žinau tai labai skausminga procedūra  verysad.gif  Labai norėčiau ir akių viršutinę liniją pasidaryti, bet jaučiu, kad neišdrysiu  blush2.gif  verysad.gif
Agvill  norėjau Tavęs paklausti, rekomenduoji grožio galeriją, o ten daroma mikropigmentacija, kiek laiko tas makiažas laikosi? Kas kiek laiko jį reikia atnaujinti? Ir prieš kiek laiko reikia užsirašyti į tą grožio saloną?
Ačiū visoms, kas man patars  mirksiukas.gif

rekomendavau grozio galerija todel, nes kaip pati sakiau dirbu grozio sferoi tai tenka bendrauti su nemazai moteru dauguma ten buvo pasidariusios kur as dariau ir dauguma buvo teigiami atsiliepimai ir kaina padori tai todel ir apsisprendziau siame salone daryti, zinoma jai leistu financai tai eitciau tik cia bet cia ziauriai brangu doh.gif
http://www.longtimel....php?topic=kain

konturinis makiazas net neisivaizduoju kiek laikosi, na as jau esu beveik metai pasidarius tai ka as zinau niekas neblunka kol kas laikosi, cia gal nuo organizmo kiekvienam individualiai priklauso, o ten kur as dariau tai uzsirasyt bent man teko pries 3menesius, dabar gal kaip krize tiek laukti nereiktu

o del skausmingumo tai kaip lupas man dare tai beveik miegojau, akis kaip piese na siektiek jautru buvo, na bet kaip antakius dieve mano siaubas galvoju kur mano protas doh.gif labai skaudejo

o del patarimo kur daryti ilgalaiki makiaza tai cia zinot, niekas nepatars istikruju galit eiti ir pas geriausia meistre bet gali neiseit taip kaip norit ir busit nepatenkinta, galit eiti ir pas nezinoma meistre be rekomendaciju ir padaris super, pvz. man lupos neisejo nu nepriima organizmas nors tu ka daryk keturis kartus tusavo tikrai gerai darydavo ryskias spalvas dejo ir nieko beveik nesimato, cia sakau dar kaip organizmas priims
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agvill: 26 liepos 2009 - 10:48
Ačiū mirksiukas.gif
O čia kainytės tai jau jo doh.gif
Aš dar turiu klausimėlį blush2.gif Kiek žinau tai makiažą padaro per du kartus, koks laiko tarpas turi praeiti po pirmo karto?
Atsakyti
QUOTE(diadora @ 2009 07 26, 11:56)
Ačiū  mirksiukas.gif
O čia kainytės tai jau jo  doh.gif
Aš dar turiu klausimėlį  blush2.gif  Kiek žinau tai makiažą padaro per du kartus, koks laiko tarpas turi praeiti po pirmo karto?

man po pirmo karto buvo praeje 1,5 men.
Atsakyti
doh.gif Gaila, kad taip ilgai reikia laukt, aš maniau, kad trumpiau verysad.gif O gal kiekvienai skirtingai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(diadora @ 2009 07 26, 23:25)
doh.gif  Gaila, kad taip ilgai reikia laukt, aš maniau, kad trumpiau  verysad.gif  O gal kiekvienai skirtingai?  g.gif

visai cia neiilgai zinokit normalu, kiek man teko bendraut tai daug maz vienodai visom teko laukti apie 1-1,5men
Atsakyti