Įkraunama...
Įkraunama...

Kontūrinis makiažas

QUOTE(Ramirami @ 2008 03 15, 11:09)
Aciu 4u.gif Na vat as del ryskumo nerimauju.. daug kas sako "tik nedarykit per ryskiai", as jauciu sakysiu ryskiau ryskiau!!! bigsmile.gif

Aš iš tų, kur nesakiau, kad neryškiai biggrin.gif Tai man padarė ir pradžioje tikrai buvo ryšku, o dabar natūralėja, bet nėra blanku schmoll.gif Daug ryškiau ir gražiau nei buvo, nors aš chemiškai dažydavau ir pan.
Iš tiesų, tai pradžioje reik daryt taip, kaip nori (tamsiai ruda spalva dariau, berods tamsiausia kokia buvo, nes esu tamsiaplaukė), o ryškint per korekcijas. Taip ir pataria - tada tikrai nei persūdysi, nei juokingai atrodysi smile.gif
Atsakyti
O kaip su mokėjimu? Ar iškart reikia visą sumą sumokėti ar dalį pradžioj, paskui kitas dalis per korekcijas?
Atsakyti
QUOTE(sssaule @ 2008 03 15, 14:16)
O kaip su mokėjimu? Ar iškart reikia visą sumą sumokėti ar dalį pradžioj, paskui kitas dalis per korekcijas?

Kadangi aš turėjau visą sumą iškart, tai ir mokėjau ax.gif Nesiteiravau ar galima dalimis. Aš dariau Vilniuje, Reda berods meistrė g.gif
Atsakyti
[quote=sssaule,2008 03 10, 16:38]
Taip pagalvojus man pilnai užtektų ir kontūro su nutušavimu, bet o jei ji neatitaikys mano natūralios spalvos? Kaip tada?

as taip pat pasirinkau apvedziojima su krasteliu nutusavimu, labai to pakanka. O del neatitikimo, tiesiog ziuresi i palete ir rinksies pacia naturaliausia atspalvi, kuris tau tinka, be to juk dar turesi dvi nemokamas korekcijas, tad kazka galesi keisti:) as jau po korekcijos, pagaliau viskas sugijo ir nebenervuoja serpetojancios lupytes:) Mokejau dalimis, nes is karto neturejau visossumos grynaisiais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 15 kovo 2008 - 15:52

QUOTE(Nidulia @ 2008 03 15, 16:48)
as jau po korekcijos, pagaliau viskas sugijo ir nebenervuoja serpetojancios lupytes:) Mokejau dalimis, nes is karto neturejau visossumos grynaisiais.

Po kiek laiko visiškai sugyja lūpos? O kai korekciją daraisi ar taip pat skauda kaip pirmą kartą?
Atsakyti
QUOTE(Ramirami @ 2008 03 15, 09:09)
Aciu 4u.gif Na vat as del ryskumo nerimauju.. daug kas sako "tik nedarykit per ryskiai", as jauciu sakysiu ryskiau ryskiau!!! bigsmile.gif

Taip,darykit ryskiau,nes as dabar gailiuosi,kad nepadariau.Nes gi visvien nueina kazkiek tos spalvos,ir nebeatrodo ryskiai
Atsakyti
QUOTE(natylli @ 2008 03 16, 21:26)
Taip,darykit ryskiau,nes as dabar gailiuosi,kad nepadariau.Nes gi visvien nueina kazkiek tos spalvos,ir nebeatrodo ryskiai

O kai korekciją daraisi, tada galima prašyti paryškinti?
Atsakyti
aisku kad galima
o idomu ar procedura tokia pati, per visa antaki brezia ar tik reikiamose vietose?
natylli, eik treciai korekcijai, pasiryskinsi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sssaule @ 2008 03 15, 22:21)
Po kiek laiko visiškai sugyja lūpos? O kai korekciją daraisi ar taip pat skauda kaip pirmą kartą?

jau po keliu dienu apsilupimai nueina, bet dar kokia savaite jaucasi diskomfortas-traukia, dziusta,bet kai praeina, viskas liuks:) o kotekcijos skausmai priklauso kiek koreguoti reikia:) pirmas "praejimas"skausmingas, po to, kai jau tepa nuskausminamuosius, tai as nieko nebejauciau. Mano draugei visai neskaudejo, mano virsutine lupa jautri, tai man skauduliavo kol vaistuku nepatepe.

Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 03 17, 15:03)
aisku kad galima
o idomu ar procedura tokia pati, per visa antaki brezia ar tik reikiamose vietose?
natylli, eik treciai korekcijai, pasiryskinsi bigsmile.gif

As noreciau jau eiti ir i trecia,bet gaila,nes jei dabar nueisiu,baigsis nemokamos korekcijos. Po to reiks moketi apie 300LT uz korekcija.
Vasara vaziuojam prie juros,tai geriau jau po atostogu nueisiu smile.gif
Na zinot ,pas mane kazkaip jau ryskumas nueina,as jau nelabai tikiu kad uztenka 3 metams,o apie 5 metus jau tyliu visai biggrin.gif
Net sese siandien pastebejo,sako,kodel pas tave antakiai pasviesejo g.gif
Liudna
Atsakyti
tai gal soliariuminiesi?
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 03 18, 18:46)
tai gal soliariuminiesi?

Ne,nebuvau soliariume,nes zinojau kad negalima.Tai dabar naudoju savaimimio idegio krema.
Vakare dar mama parejo ir ta pati pasake verysad.gif
o jiems matosi,nes as vakar tik parskridau i LT.menesi nebuvau.As kai kiekv.diena save matau-nepastebiu tokiu dalyku
Atsakyti