manau, tas paskutinis variantas pamenat tas mėlynas tatuiruotes?
Šiaip ta baimė - tai daugeliu atveju yra pateisinimas savo neveiklumo
Aš pasikartosiu - nelabai mėstu naujoves, nepernešu skausmo, bet tas noras turėti kasdien - be papildomų pastangų - ryškesnes akis, tą kart nugalėjo
Kai man darė akis, atėjo moteriškė su violetiniais antakiais
prieš kažkiek laiko jai buvo darytas permanentas, o ten atėjo pagalbos
Aš pasikartosiu - nelabai mėstu naujoves, nepernešu skausmo, bet tas noras turėti kasdien - be papildomų pastangų - ryškesnes akis, tą kart nugalėjo
kažkaip sunku patikėti, kad iš gero kosmetikos salono išeitumet su mėlynais ar violetiniais antakiais. Nemanau kad kosmetologės naudotų nekokybiškus dažus, juk būtų didžiausia antireklama
QUOTE(ADA @ 2009 02 04, 12:33)
Šiaip ta baimė - tai daugeliu atveju yra pateisinimas savo neveiklumo
O as kai mokiausi, tai atejo moteris su spalvotais antakiais . Daresi pries 3 men. konturini. Buvo dvejuose korekcijose ir daugiau neejo. Atejo pas permanento meistre taisyti savo antakius. Dar maciau pas viena mergina lupas-siaubingai padarytos. Irgi konturinis . Dabar pasidare permanentini.
Situaciju buna visokiu ir kiekvienos musu organizmas identiskas ir skirtingai priima pigmenta- antikuni. Ar tai permanentinis, ar konturinis.
QUOTE(/ Lisa / @ 2009 02 03, 00:40)
Arba su pigmentu skirtu tatuiruotems.
Kokybihski tatuiruociu dazai nemelynuoja, laikui begant igauna sioki toki melsvuma del dazo maisymosi su krauju, bet galiu pasakyti, kad praejus daugiau nei 3 metams, nei vienas konturiukas tatuiruotes nepasidare melynas.
QUOTE(/ Lisa / @ 2009 02 13, 22:28)
Situaciju buna visokiu ir kiekvienos musu organizmas identiskas ir skirtingai priima pigmenta- antikuni. Ar tai permanentinis, ar konturinis.
Taip, bet kontūrinis man rods - mažiau intervencijos, naudojami dažai yra augaliniai ir t.t. Aš kai rinkausi ką darytis - man kontūrinis labiau imponavo QUOTE(ADA @ 2009 02 14, 18:37)
Taip, bet kontūrinis man rods - mažiau intervencijos, naudojami dažai yra augaliniai ir t.t. Aš kai rinkausi ką darytis - man kontūrinis labiau imponavo
Intervencija ta pati -pigmentas ivedamas ir virsutini epidermio sluoksni. Del pigmentu -ir konturineme ir permanentineme gali naudoti kokius tik nori.
Dziaugiosi, kad esate patenkinta savo pasirinkimu. Musu teise rinktis.
taigi merginos pasidariau tris korekcijas lupoms na ka galiu pasakyti, buciau zinojus buciau nedarius pas mane nelabai lupytes ta geri priima t.y. spalva nelabai matosi nors ir pacias tamsiausias dejo ai zodziu (nors kiti kaip pamato sako viskas ok nors as asmeniskai nelabai matau )
o padarytos akis apacioj ir virsui super kaip isbluks butinai kartosiu po keleriu metu sia procedura labai man patinka ir labai patogu net seseliu nebenaudoju tik tusa
o antakiai irgi super forma labai grazia padare net veidas kitaip dabar atrodo zodziu irgi kartosiu kaip pabluks po keleriu metu.
taigi reziume siaip viskas ok ir tik jai leidzia galimybe verta daryti
o padarytos akis apacioj ir virsui super kaip isbluks butinai kartosiu po keleriu metu sia procedura labai man patinka ir labai patogu net seseliu nebenaudoju tik tusa
o antakiai irgi super forma labai grazia padare net veidas kitaip dabar atrodo zodziu irgi kartosiu kaip pabluks po keleriu metu.
QUOTE(agvill @ 2009 02 18, 11:53)
taigi merginos pasidariau tris korekcijas lupoms na ka galiu pasakyti, buciau zinojus buciau nedarius pas mane nelabai lupytes ta geri priima t.y. spalva nelabai matosi nors ir pacias tamsiausias dejo ai zodziu (nors kiti kaip pamato sako viskas ok nors as asmeniskai nelabai matau )
ar butu galima tavo antakius pamatyt?
Papildyta:
jus man blondinei isaiskinkit kuo skiriasi konturinis nuo permamemtinio???
QUOTE(brendy_ @ 2009 03 09, 18:37)
ar butu galima tavo antakius pamatyt?
Papildyta:
Papildyta:
Konturinis makiazas daromas tik su aparatu- Long-time-liner -vokeciu firmos. Dirbama tik su vienagale adata. ( vienasakne)
Meistres ji darancios -vadinamos-linergistes. Makiazas daromas su pigmentai sukurtais butent tam aparatui. Aparato adata juda siek tiek kitaip-lyg braizidama oda ir palaipsniu iveda pigmenta i virsutini epidermio sluoksni. Procedura yra brangesne, nei permanentinio makiazo. Pasak linergisciu naudojami mineraliniai pigmentai.
Permanentinis makiazo aparatai gali buti daugybes gamintoju. Vokeciu, izraelio, olandu, ispanu ir t.t. Gali buti naudojamos skirtingos adatos. Vienagales, dvigales, trigales, penkiagales, septingales. Pvz. tusuojant lupas galima naudoti penkiasake adata, arba tisake ir t.t. Taip lupos graiciau bus uzslapvintos. Aparato adata juda-pirmin-atgal ir iskarto patenka i virsutini epidermio sluoksni. (Technika , pigmento ivedimo galima pasirinki kokia patogu.)Pigmentai, taip pat gali buti naudojami kokios patinka firmos ir gamintojo. vokeciu, izraelio, olandu, ispanu, amerikieciu, kinu ir t.t. Taip pat gali buti ir mineraliniai.
QUOTE(Nidulia @ 2008 03 08, 01:24)
pas Reda Vilniuje:)
reda vilniuje pasakykit daugiau?
labai noriu ir as konturinio savo virsutiniams vokams
idomu... as uzsirasiau Siauliuose i viena salona, kur atvaziuoja meistre is Rygos. kaina 530, bet pvz, jei noreciau storinti linija, tada kainuos papildomai (jei neklystu 225). o jau papildymas nemokamai metu begyje.
kazi normali kaina? mane glumina tas linijos pastorinimas mokamas... o gal cia visur taip... nes as kazkaip nelabai isivaizduoju kokios storio padaroma ta linija standartiskai? nes jei man tik "pataskuos" tarp blakstienu, tai as tikrai noresiu storinti.. o tada kaina atorodo visai nepadori
gal kas galit paprotinti del kainos
idomu... as uzsirasiau Siauliuose i viena salona, kur atvaziuoja meistre is Rygos. kaina 530, bet pvz, jei noreciau storinti linija, tada kainuos papildomai (jei neklystu 225). o jau papildymas nemokamai metu begyje.
kazi normali kaina? mane glumina tas linijos pastorinimas mokamas... o gal cia visur taip... nes as kazkaip nelabai isivaizduoju kokios storio padaroma ta linija standartiskai? nes jei man tik "pataskuos" tarp blakstienu, tai as tikrai noresiu storinti.. o tada kaina atorodo visai nepadori
gal kas galit paprotinti del kainos