sveikos,
va as koki puse metu galvojau apie konturini akiu makiaza ir pagaliau uzsirasiau šeštadieni į konsultacija, tikiuosi,kad gražiai nupies man ta akiu pravedima , labai bijau, bet labai noriu
gal zinot kiek uz konsultacija reik moket?
gal kokiu patarimų ?
QUOTE(Magas @ 2009 01 19, 16:49)
sveikos,
va as koki puse metu galvojau apie konturini akiu makiaza ir pagaliau uzsirasiau šeštadieni į konsultacija, tikiuosi,kad gražiai nupies man ta akiu pravedima , labai bijau, bet labai noriu
gal kokiu patarimų ?
gal kokiu patarimų ?
Kur eisi?
Aš kadangi ėjau jau darytis, tai konsultacijos nereikėjo. Šiaip nemanau, kad turėtų imti už konsultaciją
as Kaune, Kęstučio g. planuoju, bet pakalbejau su keliais žmonems, mane labai atkalbinėja, tai vėl suabejojau
QUOTE(Magas @ 2009 01 20, 11:45)
as Kaune, Kęstučio g. planuoju, bet pakalbejau su keliais žmonems, mane labai atkalbinėja, tai vėl suabejojau
Aš irgi čia dariausi.
Šiaip esu patenkinta - tiesa aš dariau ne liniją, bet tarp blakstienų, tik viršutiniame voke Bet kasdien nebesidažau net ir blakstienų
Aš kadangi niekam nesakiau, tik mamai (o ji pati mąstė apie antakių korekciją), tai nebuvo kam atkalbinėti
Nueik, pasikalbėk, bus lengviau nuspręsti Sėkmės
O tai kodel atkalbinejo? kaip tik labai patogu, dazytis nebereikia, as viso veido pasidarius, labai dziaugiuos, ryta tik blakstienas padazau ir lupytes pablizginu ir viskas. As tai savo drauges kaip tik ikalbineju, kad darytusi, jei kas abejoja
QUOTE(zemaituke @ 2008 09 29, 00:31)
Sveikos, norejau paklaust gal kuri daresi konturini makiaza pas mokines? ) ar cia labai didele rizika? ar ten priziuri mokytojai...juk jau kai ispies tai ispies
ne uz ka nerizikuociau juk ne vieniem metam
na zinokit uzpuole mane buitis ( romantai pas mus) tai atšaukiau susitikima
merginos as abejoju todėl,kad visi pradėjo karksėti,kad linija nebus lygi, arba pakeis spalva, o savo karbe sutinku daug žmoniu ir realiai mačiau 2 merginas su mėlynais antakiais ,bet vistiek norisi ir noras su baime kovoja
gal galėčiau jūsų paprašyt foto,kaip Jums padarė? , suprantat kad kai realiai matai visai kitaip, ir kaip issprendėt klausima su pravedimo galu, ar nėr ta linija labai ryski?
merginos as abejoju todėl,kad visi pradėjo karksėti,kad linija nebus lygi, arba pakeis spalva, o savo karbe sutinku daug žmoniu ir realiai mačiau 2 merginas su mėlynais antakiais ,bet vistiek norisi ir noras su baime kovoja
gal galėčiau jūsų paprašyt foto,kaip Jums padarė? , suprantat kad kai realiai matai visai kitaip, ir kaip issprendėt klausima su pravedimo galu, ar nėr ta linija labai ryski?
QUOTE(Magas @ 2009 01 26, 15:17)
mėlyni būna nuo permanentinio.
beje, kontūrinis šį "reikalą" gali patvarkyti
QUOTE(majaliza @ 2009 02 02, 11:09)
melynos linijos budavo pries 100 metu, kai tik pradejo daryti meistres permanentus, dabar viskas daroma visiskai su kita technika, su kitais dazai, todel pamirskite tas melynas linijas
kadangi as visai neseniai maciau tuos melynus antakius tai man taip "šviežias neigiamas įspūdis " buvo, o va kai pakalbu su jumis vėl noriu, bet bijau ir vis taip metausi
QUOTE(majaliza @ 2009 02 02, 12:09)
Melyni antakia buna : Arba labai senai daryta su pigmentais, kurie dabar jau nenaudojami. Arba neteisingai parinkras pigmentas. Arba daryta su pigmentais neaiskios kilmes, nekokyibiskais (nesirtifikuotais). Arba su pigmentu skirtu tatuiruotems.