Įkraunama...
Įkraunama...

Kontūrinis makiažas

sveikos,
va as koki puse metu galvojau apie konturini akiu makiaza ir pagaliau uzsirasiau šeštadieni į konsultacija, tikiuosi,kad gražiai nupies man ta akiu pravedima blush2.gif , labai bijau, bet labai noriu

gal zinot kiek uz konsultacija reik moket?

gal kokiu patarimų blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Magas @ 2009 01 19, 16:49)
sveikos,
va as koki puse metu galvojau apie konturini akiu makiaza ir pagaliau uzsirasiau šeštadieni į konsultacija, tikiuosi,kad gražiai nupies man ta akiu pravedima blush2.gif , labai bijau, bet labai noriu

gal zinot kiek uz konsultacija reik moket?

gal kokiu patarimų blush2.gif ?

Kur eisi? g.gif
Aš kadangi ėjau jau darytis, tai konsultacijos nereikėjo. Šiaip nemanau, kad turėtų imti už konsultaciją ax.gif

Atsakyti
as Kaune, Kęstučio g. planuoju, bet pakalbejau su keliais žmonems, mane labai atkalbinėja, tai vėl suabejojau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Magas @ 2009 01 20, 11:45)
as Kaune, Kęstučio g. planuoju, bet pakalbejau su keliais žmonems, mane labai atkalbinėja, tai vėl suabejojau  doh.gif

Aš irgi čia dariausi.
Šiaip esu patenkinta - tiesa aš dariau ne liniją, bet tarp blakstienų, tik viršutiniame voke 4u.gif Bet kasdien nebesidažau net ir blakstienų 4u.gif
Aš kadangi niekam nesakiau, tik mamai (o ji pati mąstė apie antakių korekciją), tai nebuvo kam atkalbinėti biggrin.gif
Nueik, pasikalbėk, bus lengviau nuspręsti 4u.gif Sėkmės mirksiukas.gif

Atsakyti
O tai kodel atkalbinejo? kaip tik labai patogu, dazytis nebereikia, as viso veido pasidarius, labai dziaugiuos, ryta tik blakstienas padazau ir lupytes pablizginu ir viskas. As tai savo drauges kaip tik ikalbineju, kad darytusi, jei kas abejoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zemaituke @ 2008 09 29, 00:31)
Sveikos, norejau paklaust gal kuri daresi konturini makiaza pas mokines? smile.gif) ar cia labai didele rizika? ar ten priziuri mokytojai...juk jau kai ispies tai ispies biggrin.gif

ne uz ka nerizikuociau schmoll.gif juk ne vieniem metam lotuliukas.gif
Atsakyti
na zinokit uzpuole mane buitis ( romantai pas mus) tai atšaukiau susitikima

merginos as abejoju todėl,kad visi pradėjo karksėti,kad linija nebus lygi, arba pakeis spalva, o savo karbe sutinku daug žmoniu ir realiai mačiau 2 merginas su mėlynais antakiais doh.gif ,bet vistiek norisi ir noras su baime kovoja

gal galėčiau jūsų paprašyt foto,kaip Jums padarė? blush2.gif , suprantat kad kai realiai matai visai kitaip, ir kaip issprendėt klausima su pravedimo galu, ar nėr ta linija labai ryski?
Atsakyti
dariausi lūpų kontūrinį makiažą prieš 2 su pusę metų, dar matosi, esu patenkinta 4u.gif tik spalvą reikia labai atidžiai pasirinkti, man pirmus metus kiek per ryški buvo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Magas @ 2009 01 26, 15:17)

merginos as abejoju todėl,kad visi pradėjo karksėti,kad linija nebus lygi, arba pakeis spalva, o savo karbe sutinku daug žmoniu ir realiai mačiau 2 merginas su mėlynais antakiais doh.gif ,bet vistiek norisi ir noras su baime kovoja

mėlyni būna nuo permanentinio.

beje, kontūrinis šį "reikalą" gali patvarkyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(majaliza @ 2009 02 02, 11:09)

beje, kontūrinis šį "reikalą" gali patvarkyti  mirksiukas.gif

melynos linijos budavo pries 100 metu, kai tik pradejo daryti meistres permanentus, dabar viskas daroma visiskai su kita technika, su kitais dazai, todel pamirskite tas melynas linijas rolleyes.gif
Atsakyti
kadangi as visai neseniai maciau tuos melynus antakius tai man taip "šviežias neigiamas įspūdis " buvo, o va kai pakalbu su jumis vėl noriu, bet bijau ir vis taip metausi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(majaliza @ 2009 02 02, 12:09)

beje, kontūrinis šį "reikalą" gali patvarkyti  mirksiukas.gif

Melyni antakia buna : Arba labai senai daryta su pigmentais, kurie dabar jau nenaudojami. Arba neteisingai parinkras pigmentas. Arba daryta su pigmentais neaiskios kilmes, nekokyibiskais (nesirtifikuotais). Arba su pigmentu skirtu tatuiruotems.

Atsakyti