Įkraunama...
Įkraunama...

Kontūrinis makiažas

QUOTE(inquta @ 2008 10 26, 11:13)
Laba, pasidariau kontūrinį akių vokų prieš penkias dienas, Kaune akropolį Ametistėjoje, o siandien jau nukrito visi šašiukai. Apatinis vokas kaip nieko nedaryta nei maziausio taškelio nėra, o viršutinis vietomis yra vietomis ne, zodžiu negražiai ir labai plona linija vos matosi tokia neryški. Ar čia visom taip būna kai pirmą kartą daraisi, ar po antros korekcijos jau geriau atsakykit, nes labai nusivyliau pamačius vaizdą. Ir nesuprantu kodėl ant apatinio voko nieko nėra.

As pries menesiuka pasidariau antakius ir akis, labai saugojau kol sugijo ir nukrito sasiukai, ju jokiu budu negalima liesti, reikia leisti nukristi patiems, pries tris metus buvau irgi darius akis, tai praktiskai nesimate mano to makiazo, nei vienos dienos nepavaiksciojau papildomai nepasidazius, nes neiskenciau ir padejau sasiukams nukristi blush2.gif Dabar si karta viskas gerai, forma patinka. Pirmomis dienomis dar tas konturiukas neryskus buna, veliau paryskeja,o po poros savaiciu jau matosi galutinis vaizdas, na bet jei kas nepatiks, juk korekcija dar bus.. mirksiukas.gif
Atsakyti
pasakykit o kaip Jūs akių konturo krastelei darėt ?ar palei pat blaktienas? kaip pabaiget? ta "juostele " eina tieisiai? ar kaip, nes jei vesi iki pat blakstienu galo akys "liudnos atrodys, ar ne? pas kokia meiste? ir kiek kainavo Jūs, o ametistejoj lyg pernamemta daro g.gif
Atsakyti
o as kai antakius"paise", vos neuzmigau, o lupos mano labai jautrios doh.gif
Papildyta:
koks kosmaras, kaip mano foto iskraipe, kai idejau vietoj avarato, antakiai atrodo kad skrenda kazkur blink.gif g.gif wacko.gif
kaip siaubingai issikraipe mano foto, kai vietoj avarato idejau, antakiai tarsi skrenda kazkur blink.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 14 lapkričio 2008 - 23:07
QUOTE(natylli @ 2008 03 06, 15:44)
Sakykit mamytes,cia visur taip,kad 2 korekcijas(kuriuos priklauso nemokamai) reikia isnaudoti per metus?

men liepe priklausancia korekcija isnaudoti per puse metu
Atsakyti
[quote=digele,2008 11 13, 17:19]
As pries menesiuka pasidariau antakius ir akis, labai saugojau kol sugijo ir nukrito sasiukai, ju jokiu budu negalima liesti, reikia leisti nukristi patiems, pries tris metus buvau irgi darius akis, tai praktiskai nesimate mano to makiazo, nei vienos dienos nepavaiksciojau papildomai nepasidazius, nes neiskenciau ir padejau sasiukams nukristi blush2.gif Dabar si karta viskas gerai, forma patinka. Pirmomis dienomis dar tas konturiukas neryskus buna, veliau paryskeja,o po poros savaiciu jau matosi galutinis vaizdas, na bet jei kas nepatiks, juk korekcija dar bus.. mirksiukas.gif
PRASAU PATARIMO zodziu pasidariau lupas is pradziu jos buvo labai ryskios bet kaip nusilupo sasiukas jetau spavos visiskai neliko svarbiausiai kad as jas priziurejau nelupinejau tepiau kremu spec. ir herpeso nebuvo,nors is pat pradziu meistre sake kad ir neturi matytis spalva isryskeja po keliu savaitciu , nu bet as jau ir nezinau ka ir galvoti gaila pinigu sumoketu bet gal tikrai dar isryskes spalva , nu vienu zodziu
ir dar pasidariau akis tai viskas super, tai meistre ir sake kad skirtumas tarp akiu ir lupu yra tas kad akis matosi is karto o lupos atseit isryskeja palaipsniui, prasau atsakykit kas buve panasioje situacijoje dekui
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2008 11 16, 13:55)

PRASAU PATARIMO zodziu pasidariau lupas is pradziu jos buvo labai ryskios bet kaip nusilupo sasiukas jetau spavos visiskai neliko svarbiausiai kad as jas priziurejau nelupinejau tepiau kremu spec. ir herpeso nebuvo,nors is pat pradziu meistre sake kad ir neturi matytis spalva isryskeja po keliu savaitciu , nu bet as jau ir nezinau ka ir galvoti gaila pinigu sumoketu bet gal tikrai dar isryskes spalva , nu vienu zodziu
ir dar pasidariau akis tai viskas super, tai meistre ir sake kad skirtumas tarp akiu ir lupu yra tas kad akis matosi is karto o lupos atseit isryskeja palaipsniui, prasau atsakykit kas buve panasioje situacijoje dekui

Tikrai nieko neisriskes. schmoll.gif Prasyk korekcijos ir dek riskesne spalva.. 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 16 lapkričio 2008 - 12:49
ojetau jau kaip gailiuosi kad uzsimaniau tu lupu konturinio kad baisu svarbiausiai kaip gaila pinigu
Papildyta:
QUOTE(/ Lisa / @ 2008 11 16, 14:48)
Tikrai nieko neisriskes.  schmoll.gif  Prasyk korekcijos ir dek riskesne spalva.. 4u.gif

o man ta meistre kaip padare tas lupas dar svarbiausiai pabreze kad spalva ryskeja palaipsniui ir kad kaip nukris sasiukai is pat pradziu ir nebus nieko matyt kad atseit viskas palaipsniui vyksta su tom lupom as vis vyliuosi kad taip ir bus nes man korekcijos eile ateis po 2men. nu velnias bet ir isiveliau i sita beda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inquta @ 2008 10 26, 13:13)
Laba, pasidariau kontūrinį akių vokų prieš penkias dienas, Kaune akropolį Ametistėjoje, o siandien jau nukrito visi šašiukai. Apatinis vokas kaip nieko nedaryta nei maziausio taškelio nėra, o viršutinis vietomis yra vietomis ne, zodžiu negražiai ir labai plona linija vos matosi tokia neryški. Ar čia visom taip būna kai pirmą kartą daraisi, ar po antros korekcijos jau geriau atsakykit, nes labai nusivyliau pamačius vaizdą. Ir nesuprantu kodėl ant apatinio voko nieko nėra.

as dariausi lupu konturini ir akiu tai zodziu lupos gavosi padek dieve doh.gif kokios spavos tik pinigai i bala ismesti bet dar priklauso korekcija tai gal bus kas geriau o akis gavosi super vietomis yra tarpeliai neuzsipilde tai per korekcija viskas susitvarkys
tad manau ir pas tave bus viskas ok po korekcijos beja kiek tau ju priklauso
Papildyta:
QUOTE(sssaule @ 2008 03 28, 18:21)
Šiandien jau pasigražinau savo lūpytes. Šiuo metu viskas  thumbup.gif ,nežinau kaip bus rytoj ir kitas dienas, svarbiausia kaip laikysis spalva, (šiaip, sakė pablunka apie 40 proc. per 10 dienų, ir tada jau matai savo tikrąją spalvą). bet dabar jokių patinimų, galėčiau tiesiai eiti į vakarėlį  biggrin.gif . O šiaip procedūra nėbuvo skausminga (nors aš esu jautri skausmui), tik nemaloni, pats bjaurumas prasidėjo po procedūros, kai pradėjo atitirpinėti nuskausmintos lūpos.
Taip  1-2 metų laikotarpyje 50 proc. nuolaida, o 2-3 metų laikotarpyje 25 proc.

sakykit prasau kaip jums sugijo lupos ir nusilupo sasiukai iskarto matesi spalva ar ji atsirado palaipsniui ryskedama, nes klausiu todel nes man viskas nusilupo ir spalva lupu liko tokia kaip ir buvo t.y. kol buvo nepadarytas konturinis makiazas, man mesitre sake kad splva atsiranda palapsiui ryskedama g.gif
tad kaip jums viskas dekui uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2008 11 16, 13:48)
Tikrai nieko neisriskes.  schmoll.gif  Prasyk korekcijos ir dek riskesne spalva.. 4u.gif

as ir taip manau unsure.gif neisivaizduoju, kaip spalva "veliau" gali atsirasti unsure.gif

manau netinkama spalva parinko ir viskas. Tiesiog reikia ryskenes/tamsesnes
Atsakyti
as lupas esu seniau pasidarius, tai pamenu, kad iskarto kai sasiukai nukrito spalva tikrai neryski buvo, bet po kokiu dvieju savaiciu jau vaizdas buvo galutinis, jei tau praejo daugiau nei dvi savaites, bet neparyskejo niekas, tai turbut ir nebeparyskes, o korekcija man sake per du menesius pasidaryti, nesupratau kodel kazkam sake per metus g.gif , juk po pirmo karto tikrai neviskas gerai pavykta, vistiek buna ar nelygumu, ar tarpeliu, o graziai atrodyti tai norisi kuo greiciau, tai kam laukti taip ilgai? nail.gif
Atsakyti
QUOTE(digele @ 2008 11 17, 12:09)
as lupas esu seniau pasidarius, tai pamenu, kad iskarto kai sasiukai nukrito spalva tikrai neryski buvo, bet po kokiu dvieju savaiciu jau vaizdas buvo galutinis, jei tau praejo daugiau nei dvi savaites, bet neparyskejo niekas, tai turbut ir nebeparyskes, o korekcija man sake per du menesius pasidaryti, nesupratau kodel kazkam sake per metus  g.gif , juk po pirmo karto tikrai neviskas gerai pavykta, vistiek buna ar nelygumu, ar tarpeliu, o graziai atrodyti tai norisi kuo greiciau, tai kam laukti taip ilgai? nail.gif

[B][U]dekui jums labai uz informacija 4u.gif tikrai siektiek apsiraminau rolleyes.gif as lupas pasidariau visai neseniai tik pries savaite bet jau matau kad jos po truputi pradeda rysketi bet butina matau bus korekcija nes tarpelis atsirado bet manau per korekcija viskas bus ok tad as jums tikrai siektiek aprimau smile.gif
Atsakyti
nera uz ka 4u.gif , cia visoms taip buna tikriausiai, as irgi antra karta jau dariausi akis, bet vel pergyvenau kad neparyskes, reikia siek tiek laiko, o korekcijos daugumai reikia, tik po korekcijos vel tas pats laukia, sasiukus reikia labai saugoti, jokiu budu nelupineti, ir paskui vel laukti kol paryskes mirksiukas.gif , as korekcijai uzsirasiau gruodzio 9 d.
Atsakyti